icon

Škodí v tehotenstve blesk z foťáku?

deboraaa
2. júl 2015

Ahojte zaujímalo by ma či škodí bábu blesk s foťaka ? Dakujem 🙂 Chcem vedieť vaše názory 🙂

meusicka
2. júl 2015

@deboraaa ahoj, vseobecne sa odporuca fotit babatka bez blesku. mozno je tom tym, ze ich ocka su este slabe. ja osobne som deti s bleskom nefotila. 😉

mihula
2. júl 2015

@deboraaa a tvoj nazor je aky?

asocial
2. júl 2015

@deboraaa ja som proti blesku pri foteni babatka, alebo mini dietata...mozno vynimocne,,,ja to tiez neznasam, ked ma oslepi blesk...tak aj svokrovci aj nasi, ani my ..sme nefotili maleho s bleskom

elis1985
2. júl 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Určite do pol roka bez blesku, potom je to už ok

deboraaa
autor
2. júl 2015

@elis1985 ahoj dakujem 🙂 ale ja som myslela počas tehotenstva

deboraaa
autor
2. júl 2015

@mihula môj názor no podla mňa bez blesku

katrinka8
2. júl 2015

@deboraaa - teraz myslíš bábätko v brušku? Či už narodené? Lebo otázka je v kategórii "2. trimester"...
V brušku nevadí, narodené bábätká by sa s bleskom nemali fotiť - ako píše @meusicka.

aknelka85
2. júl 2015

Horsie ako blesk z fotaku je ziarenie z pc a wifi. Tak ho vypni a sup von na prechadzku 😉 Prospejes tym hlavne sebe.

deboraaa
autor
2. júl 2015

@katrinka8 myslela som v brušku 🙂 Dakujem 🙂

mihula
2. júl 2015

@deboraaa v brusku,urcite nie je ohrozene,takze mozes ist za modelku aby si mohla mat pekne spomienky

naoi
Odpoveď bola odstránená
lorela
3. júl 2015

@deboraaa Podľa toho, či si indiánka alebo nie si. Ak áno, tak škodí. Lebo tebe a bábätku vezme dušu už fotografovanie samé, nieto ešte s bleskom.
😀

janka54321
3. júl 2015

Pocas tehotenstva? to uz je fakt prehnana obava...vsade wifi ziarenie a pod., sama technika...blesk je to najmenej

ena70
4. júl 2015

pocas tehotenstva blesk??? to co je za hlupost preboha??? tomu sa vravi fakt ze prilisna precitlivelost....

kiki68
7. júl 2015

v brusku to nevadi, nema ako vadit...skor to bude tebe neprijemne na oci ak na to nie si zvyknuta. Ak a chces blesku vyhnut,tak zvol foto v exterieri kde blesk nepotrebujes pri krasnom pcoasi vobec, tam treba asistentov,co to budu spravne nasvetlovat. Ja osobne foto v studiu moc nemusim, lebo je to take umele, kdesi na pozadi ohadzana niecim. Ak sa da tak exterier a nejaky krasny jablonovy sad a tam to nafotit.