icon

Skoré tehotenstvo po sekcii

katuska377
6. okt 2015

Ahojte,
chcela by som vedieť tie, ktoré ste rodili sekciou kedy ste opäť otehotneli? Potrebujem vedieť či by bol problém ak by som otehotnela 3 mesiace po sekcii.

Ďakujem

Strana
z2
perzefona
5. sep 2017

@mirkabbb preco??? To myslis vazne??? Chces aby ti praskla jazva na maternici a umrelo ti dieta??? Asi nevies co je ruptura maternice, ze? Zena by si mala dat po sekcii aspon rok pauzu, aby sa jej rez na maternici dobre zahojil a maternica bola dobre pripravena na dalsie tehotenstvo. Takze tu nejde o to, ze som nahodne otehotnela. Ked viem, ze som mala sekciu a nemala by som otehotniet, tak sa mam chranit... antikoncepcia, kondom, prerusovana suloz atd.. metod je mnoho myslim, ze to kazda pozname....
Jasne, ze ked mam na salame, chlap to dam dava... ostane baba tehotna.. ale to riziko ze jej praskne maternica nech si potom znasa ona

perzefona
5. sep 2017

@mirkabbb podla tvojho prispevku usudzujem, ze ti asi zomrelo dieta... je to smutne, ale pochop ze tu nejde o zotavenie zeny ako takej... ako o zahojenie maternice... skor ako o pol roka tehotenstvo urcite nie.

Strana
z2