Skoré tehotenstvo po sekcii
Ahojte,
chcela by som vedieť tie, ktoré ste rodili sekciou kedy ste opäť otehotneli? Potrebujem vedieť či by bol problém ak by som otehotnela 3 mesiace po sekcii.
Ďakujem
Ahojte,
chcela by som vedieť tie, ktoré ste rodili sekciou kedy ste opäť otehotneli? Potrebujem vedieť či by bol problém ak by som otehotnela 3 mesiace po sekcii.
Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

@mirkabbb preco??? To myslis vazne??? Chces aby ti praskla jazva na maternici a umrelo ti dieta??? Asi nevies co je ruptura maternice, ze? Zena by si mala dat po sekcii aspon rok pauzu, aby sa jej rez na maternici dobre zahojil a maternica bola dobre pripravena na dalsie tehotenstvo. Takze tu nejde o to, ze som nahodne otehotnela. Ked viem, ze som mala sekciu a nemala by som otehotniet, tak sa mam chranit... antikoncepcia, kondom, prerusovana suloz atd.. metod je mnoho myslim, ze to kazda pozname....
Jasne, ze ked mam na salame, chlap to dam dava... ostane baba tehotna.. ale to riziko ze jej praskne maternica nech si potom znasa ona