Skúsenosti a MUDr. Holanom

vanny12345
24. jan 2017

Ahojteee baby. Chcem sa Vas spytat,ci maate skusenosti s paanom,doktorom Holanom v klinike procare v Ba. Naaas poslal náš gynekolog,kvoli tomu ze priatel maa so srdieckom tak aby nam,urobil,ultrazvuk drobcekovho srdiecka. Je to zevraj velkyy odbornik,tak bez vahania ideme a ceny neriesime,to sa nepytam je to kvoli drobcovi cize nam to je jedno. Len tolko chcem ze za,aku dobu Vas objednali? Dakujem kazdej 🙂) ja som volala na infolinku,dal mi mail na sestricku,a taa ma ma objednat len bolo to,uz pred 10 dnamitak ci mam cakat alebo,pisat znova.

leminka
24. jan 2017

Ahoj,my sme tam boli na sono pred narodením i potom s malým. Mali sme defekt na srdiečku ale našťastie sa zrástol. Sestričke by som ešte napísala,nám sa ohlásila hneď na druhý deň. Pán doktor je skvelý,všetko povysvetloval...

kosicatko
24. jan 2017

Pan doktor je skvely odbornik a velmi mily clovek. Urcite by som necakala tak dlho,napiste im este raz. Mne odpisali hned v ten den.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre