Skúsenosti s potratovými tabletkami
Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.
@marusia12 ja to viem, ale ked je taka hrdinka, ze si vie objednat tabletku, tak nech je hrdinka dat aj tie komentare...ale fakt ma to zaujima...mne je suma-fuk hoc aj zeleny slyz z nej potecie ked si ju da...len viem, ze tak jednducho sa k takym veciam neda dostat..taze toto "objednanie cez net" beriem s dost velkou rezervou...
Mnohe ste tu uplne mimo a tvarite sa cool,ale tu nejde len tak o gulicky,tu ide o LUDSKY ZIVOT.Take presne ste ake rady davate,nie plne zivota,ale smrti,posmesky a jedovate reci... Kazda,ktora jej tu radi alebo sa jej posmieva,nech sa identifikuje,skryty za nickom napises hocico,podpis sa pod svoju radu,ci to dokazes,ci si stojis za tym,co tu pises.Ja sa nehanbim za nic,co som tu napisala,darmo sa mi tu budete posmievat.Keby sa naslo viac ludi,ktori by takym matkam radili,aby sa rozhodli pre zivot,pre zivot by sa vacsina z nich I rozhodla.Najhorsie na tom celom je,ze este I z ludi ako ja budete robit capa lebo tu sa riesi smrt a nie zivot.Premyslajte o sebe,porucam sa.
Ja uplne zbytocne aby ste si tu skakali do "vlasov",,osobne neakceptujem potrat ,,tak ako som neakceptovala pri naj.kamaratke ,,, zo zdrav.dovodu eeeeste,,no,,,ale z rozmaru? Nechcem? Ona dostala sancu na zivot,,a nema pravo rozhodnut o niekom zivote resp.zbavit sa ho,,,No ked uz teda ina moznost neni aj ked urcote by bola,,,tak aspon nech nepcha do seba tablety bohvie akeho zlozenia,,ale nech ide k dr,,,bohuzial mi to nezachrime a zbytocne sa hadat a natahovat,,,a este co sa tyka "bunky.embrya,.plodu"" a neviem coho pre kazdu zenu je to od ocikaneho testu dieta,,zivy tvor,,,aspon pre mna,,,my jej pozme naozaj len vyhovorit tu tabletku,,,nic ine,,,
@sopka10 No ved presne na to som reagovala, ako sa všetky do nej pustili, že nech si to bábo nechá...nech ho nezabíja, tak neviem prečo na mňa reaguješ?
@luciade a ty si čo pojedla prosím ťa? 🙄🙄🙄
Že plné smrti tu sme... Si si tiež objednala niečo z netu s dobrými recenziami alebo to takáto si bežne? A dobre, že si tu o sebe zverejnila úplne všetko, už len veľkosť podprsenky a dátum poslednej menštruácie chýba...
Get laid girl, please get laid 🙏🙏🙏
Môže ti to veľmi ublížiť. Nebola by si prvá ktorá skončila v nemocnici, radšej chod za doktorom
@dankabodvanka ale ved to nebolo myslene v zlom
@luciade ty tu už nemudruj a skôr namiesto vypisovania kravín poštuduj pravopis. Tu vôbec nešlo o to, či si ho má alebo nemá nechať... tu išlo o názor, asi ako prebieha potrat po požití tej tabletky. Aspoň ja som tento príspevok tak pochopila... a ak tabletku kupovala na bazosi alebo ebay, tak sa vcelku chcem pobaviť aj ja, ako to dopadne.... a to nie zo škodoradosti ale z presvedčenia, že stále sa nájdu sprosté ženy, ktoré sú ochotné riskovať svoj život za pár šupov. Táto má asi problém zaplatiť si normálny zákrok, tak špekuluje s tabletkami pochybného pôvodu, nehovoriac o dôsledkoch.
Ty teda nikoho nepresviedčaj, či si dieťa nechá alebo nie, to nie je tvoja starosť.... náklady na svoje rozhodnutie bude znášať ona a nie ty... hoci si aj Anežka v Hornej Dolnej alebo Miška z Lučenca... to tu vôbec nie je podstatné, kto sa pod svoj príspevok podpíše. Na tvojom mieste by som sa radšej pod takými radami nepodpisovala. Diky a čau
Nic sa ti nestane.Ja som uzila tbl v zahranici objednanu z netu.Prv uzijes RU to plod zadusi a potom misoprostol na vypudenie z tela.Ocakavaj zimnicu bolest hlavy a smad.Aj bolesti ale telo sa s danou situaciou vysporiada.Budes krvacat silnejsie avsak po potrate bolest aj krvacanie ustupi.Len bud vzdy s niekym doma pre pripad ze by ti prislo zle.Bude to ako spontanny potrat .Neboj sa ak to situacia vyzaduje sprav to !!!!
Neda sa nic robit, na tychto forach sa mnohe zeny,hlavne tie skarede zvnutra, chodia vyzurit a trafena hus vzdy zagaga,preto inteligentne zeny ako ja sa radsej porucaju
NIKTO NEMA PRAVO ROZHODOVAT O ZIVOTE INEHO,TOBOZ NENARODENEHO DIETATA,TAK SA TU LASKAVO ZDRZTE SVOJICH MUDRYCH RAD a mozete sa I na usi postavit a nic na tom nezmenite,to dieta ma svoje prava,ak ho aj matka nechce,je to krkavcia matka a vy ostatne,co jej tak mudro radite tiez,tu nie je o com debatovat. Ako si vobec dovolujete vyjadrovat sa k tomu,ze ci a ako ho ma dat zabit,keby samo mohlo povedat,chcelo by zit,tak pozerajte I nanho,nielen jeho smrt tu riesite.
No nestiham sa divit. Kupit si takuto tabletku na internete. A nie, skusenosti nemame, Lebo hadam len debil si objedna takuto tabletku z internetu a rozhodne sa ju pozit doma.
Inak sa to vykonava v zahranici pod dohladom lekarov cca 2 dni v nemocnici.
@vanduskavanda za tento koment budes ukamenovana slovami, 🙂 davam 10 minut a niekto za do teba tak pusti az sa z toho sam opusti :D haha a mam aj tipa kto to bude :D :D :D
Vidim,ze zeny ako ja sa tejto debaty velmi nezucastnuju,viem preco...
Peta444,nebud ako tie tu,bud zena,rozhodni sa spravne, pre zivot
@dankabodvanka mozno ze aj popri jej pocati niekto uzil taku tabletku a pozri , co sa stalo 🙂
@luciade čo tu trepeš o tom, či je niektorá škaredá alebo nie je.... čo to má s týmto spoločné? To niekto stanovil zákonom, kto je škaredý? Milujem tieto bigotné názory o právach nenarodeného dieťaťa... pokiaľ je mi známe, stále za dieťa... aj to nenarodené, zodpovedá matka... a pokiaľ je zákonom umožnený potrat, ty sa môžeš postaviť aj na uši, nič s tým neurobíš. Pokiaľ je babenka v situácií, že to musí urobiť, tak nemá nikto právo jej do rozhodnutia zasahovať. Rovnako tak nemá nikto zatiaľ právo rozhodovať o tom, či dieťa na svet privedie a bude sa o neho starať. Nehodnoť iných, pokiaľ nie si v ich koži.
@luciade myslim, ze ides do extremu. Nikto tu autorke neradil, aby zabila dieta. Radili jej, aby namiesto tabletky, co pofiderne kupila niekde na internete radsej sla k lekarovi, ak sa uz rozhodla pre ukoncenie tehotenstva.
Lebo ak pojde k lekarovi, tam jej odborne poradi, ake rizika podstupuje a to jej mozno otvori oci a prinuti ju porozmyslat.
Nehnevaj sa, ale sposob, akym tu obhajujes svoj postoj nie je prave najstastnejsi. Aj ja som proti potratom, ale zase - je to kazdeho osobna volba. Tak ako nemozes ludi prinutit robit veci podla teba len preto, ze si myslis, ze je to najlepsie.
A fakt, nikto tu autorku na potrat neposielal. Ty si si to precitala, aj ked to tu nikde nebolo napisane. Podvedomie, eh???
@marusia12 krasa cloveka je v jeho srdci...tak ked sa tu tak mnohe ohyzne prezentuju svojimi skredymi recami na adresu autorky,napr.ci uz pozrala tie tabletky a pod.,tak inak ako skarede to nenazvem. Babenky,babenky,zeny ste,co to je babenka,a tak sa aj mate spravat,nie ako vrahyne,ale ako zeny.Zakon je taky lebo ludia ako vy ho uzakonili,preto.
Potrat ako sa tu prezentuje,je vrazda,tak co sa tvarite,ze co tu pisem.
@obsadenemeno a co jej tu radite,ako varit polievku?
@luciade história ti evidentne nič nehovorí, inak by si toto múdro nevypustila. Už si sa viackrát lúčila, tak šupky umyť zubky, do pyžamka, pomodliť a spať.... a babenku nechaj, nech sa rozhodne ako to vyhovuje jej.... aj ona je žena a má svoj rozum, iste sa rozhodne správne. Lebo sa rozhodne SAMA ZA SEBA.
@luciade nie, radime aby nebrala neoverene lieky z internetu, ale aby sla k lekarovi. Ci sa uz rozhodne tak, ci onak.
Aj keby si chcela neviemako, proste tomu nezabranis. Potraty, boli, su aj budu, boli od nepamati a v historii najdes, ze ak boli zakazane, aj tak sa vykonavali, nacierno, potajomky. Proste taka je realita. To, ze tu budes pisat, ako pises, urcite autorku temy nenamotivujes, aby si to babo nechala. To by si musela byt ina psychologicka....a to bohuzial nie si. Nemas ponatia, ako "predat" svoj postoj. Cize nikoho a najmenej autorku nepresvedcis.
Akurat samu seba naseries a rozlutostis. Jednym zo znakov dospelosti (mentalnej aj vekovej) je akceptovat rozhodnutia inych. Aj ked s nimi nesuhlasis.

@moni244 No a ja,ze som mimo temu.....