Skúsenosti s potratovými tabletkami
Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.
@evittam a hlavne, ze nic "nepredava"..... 😀😝😉
@zuzi0911 Ani mne. V inych temach si predavaju tabletky tiez na predpis - costi - na podporu dojcenia, pricom je to liek na nieco ine; potom ostatne hormonalne tabletky na IVF, .... Tieto tabetky su rovnako hormonalne veci. OK, na SK trhu este nie su, ale vo vela statoch EU uz ano, to je jediny rozdiel
Fuu vas tu teda je necakala som taky dlhu diskusiu necitala som vsetko ale ked s tym nemate skusenosti tak.mi nemozete ani radit ja som sa vas pytala na skusenosti a nie aby ste ma tu sudili prečo to robim a ze to neman robit som este len v 5tt to este neni nic ziadne dieta keby to bolo vacsie urcite by som si to nedokazala dat prec, vyskusam tuto.moznost pisu mi tu zeny do sprav ze to tiez skusali nemali ziadne bolesty akurat silnejsie krvácanie urcite niesom prva ani poslesdna ktorá tie tabletky zoberie som este len v rannom stadiu tehotenstva takze by to malo zabrat ked nie tak.si to urcite nenecham aby sa.potom.dieta narodilo s vadami nerieste ked.ma.nepoznate.urcite niesom.lahkovazna
Kocky ale nemal dr najprv urobit krvne vysetrenia ci moze sa uzit tabletka?? Ci to len tak lazom plazom mozem jest?
@peta444 pozri sa je to riziko,,,podlamna treba urobit aj krvne testy,,v dalsom rade urcit tehotehotenstvo ci je babatko v maternici,dalej byt pod dohladom lekara,,,keby nastanu komplikacie,,,a co sa tyka bolesti ja neviem ale ked nasilu chces nieco "vytlacit" von bez bolesti to nepojde,,a krvacania,,,
@zuzi0911 jasne,dr.by mal urobit vysetrenia,ved moze dostat nejaku alergicku reakciu.Ja sa normalne cudujem,ze si to len tak chce dat jak lentilku,precitajte si pribehy tych zien,ktore tu tabl.uzili,nenormalne bolesti a muky to su...strasne,to radsej nech vysoli 300 ci kolko eur za interupciu,nech jej to spravia odbornici a nie takto hazardovat so svojim zdravim.A pritom je ta tabl.nelegalna,co len tak pride potom ku gynek.a povie nech ju skontroluje,lebo uzila tu tabl.pre mna nepochopitelne!
@peta444 pre kristove rany. ano, si lahkovazna! vezmes tabletku bez dohladu lekara. mas potvrdene tehotenstvo? urcite je plod v maternici?
si lahkovazna, namieto toho, aby si prevzala zodpovednost a riesila to rozumne a s lekarom, (ano, aj potrat je moznost - ale pod dohladom lekara) riskujes svoje zdravie, snad ti neprisiel nejaky falosny sajrajt a snad sa ti nic nestane.
baby ti pisu, ze slabe krce ... a citala si, co ti tu do diskusie pisalal baba, co mala tabletku predpisanu?
si zrejme mladucka, pisala si, ze si nemala prachy na cele balenie HAK, preto si kzupila len jeden blister. mozno mas len 15 rokov, neriskuj, ries lekara. ak si ublizis, o 10 - 15 rokov, ked budes mozno chciet mat deti, mozes mat kurde problem, lebo teraz si ublizis.
@gabriela93 presne,,ved to nejde len tak zjest zapit a cakat,,,tiez toto nepochopim,,,vysetrenia pred podanim,sj ci je babanko dnu atd,,,proste,,,no coment
@peta444 Peti,to co sa chystas urobit,ovplyvni cely Tvoj zivot,precitaj si prosim Ta o postabortalnom syndrome,ja Ta vobec nesudim,nepoznam Ta,ale I ja som z maleho mesta z vychodu a viem si vselico predstavit, preco sa Ti to tehu teraz nehodi...Ale nevies,co sa chystas urobit,zaloz temu,nech sa ti ozvu zienky,ktore su po takom potrate,ako to znasaju aj psychicky,casto je to celozivotna trauma,utrpenie
@obsadenemeno Ty si v poriadku?ze co ak z toho dietata vyrastie seriovy vrah? Hlupa zena,to je jak trest pre tento svet ☹ Sa bojis,ze Ta pride zabit ci co,tak treba zabit jeho este v zarodku?A co moze vyrast z TV.deti?Co zasadis,to budes zat.
@luciade no tak potom neviem, odkial sa ti seriovi vrahovia beru....oni sa nerodia? Oni neboli kedysi zarodkom v brusku mamicky??? Nie, podla teba sa asi len nahodne vyskytli,ze..... a to TY si zacala s tym, pytat sa dietatka, ze co chce....hm, pocitam, ze take male ti asi vela nepovie, no. Ked uz ideme do extremov.
A ano, hlupa zena je trestom pre svet. Pekne si to o sebe napisala, veru, pekne. a zena, co necita s porozumenim a vybera si, len co sa jej hodi, je pohromou. tak fasa, ze si napisala svoje udaje, aspon vieme, komu sa vyhybat.
Z lekarskeho hladiska sa jedna o ekvivalent fyziologickeho ukoncenia tehotenstva a o vobec pre zenu najsetrnejsiu metodu. Jej nevyhoda oproti beznej metode na Slovensku je, ze to dlhsie trva a je to teda narocnejsie na psychiku, co je na povazenie. Preto je zvlastne, ze je tato moznost bezne ponukana v zapadnej Europe a na Slovensku nie.
@obsadenemeno Mas pravdu, ale hadzes hrach na stenu
@peta444 ta co si, lahkovazna, a ty??? Nevies si ani precitat pribalovy letak k HAK, tabletkty zeres halabala a este aj nejaku pofidernu z internetu chces dat....teba by som za lahkovaznu urcite neoznacila.
jeziskove huslicky.......🙄
@bluka2 ja viem. Nemala by som sa nechat tak vyprovokovat ludskou blbostou....ale ked ja stale dufam, ze ludia budu aj ROZMYSLAT, kym nieco napisu....a nevyberat si z prispevkov inych len to, co sa im hodi. Ach jo.
Omg😬 pozri si film nymfomanka a inspiruj sa rovno jej sposobom potratu..ani tabletky nepotrebujes, tusim len nejaky drot...
Predpokladam ze nejake dieta sa doma nudi..

@obsadenemeno 😀😀😀
Na takýchto ludoch sa neoplatí "nasierat". 😉 Nestoja ti za to. Len pubertiak a este nie uplne normalny "zavesi" na verejne forum svoje osobne údaje-teda ak su realne. 😉