icon

Skúsenosti s potratovými tabletkami

peta444
2. máj 2017

Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
domculik
3. máj 2017

@luciade Lucia pacia sa mi tvoje nazory, neber vazne tych, ktori ti tu vravia ze ides mimo temy a zosmiesnuju ta ze nechapes o com je pointa tejto diskusie. Vsetci vieme citat, vsetci vieme o com pointa je. ALE - ako tu uz niekto pekne napisal, VAZENI, TATO TEMA NIE JE O KVAPKACH DO NOSA - ALE O POTRATE, po ktorom z tych ci onych dovodov zene ostavaju vazne jazvy na dusi a maloktora sa s tym bez vycitiek svedomia dokaze vyrovnat, vela z nich to tisickrat olutuje AVSAK uz je neskoro. PRETO - JE SPRAVNE A ZIADANE ZE SA DOKAZU NAJST AJ LUDIA KTORI NIELEN BEZMYSLIENKOVITE ODPOVEDIA NA ZADANU OTAZKU, ALE IDU AJ HLBSIE A PRINAJMENSOM PRINUTIA AUTORKU SI PREMYSLIET SVOJE ROZHODNUTIE PORIADNE, KYM JE ESTE CAS !

luciade
3. máj 2017

@obsadenemeno Seriovym vrahom sa nikto nenarodi,seriovym vrahom sa clovek stane,ked sa rozhodne zabijat...ale pri uvahe,ze ci sa snad z toho dietata nestane seriovy vrah uz konci zdravy rozum,uvedomujes si to?

luciade
3. máj 2017

@domculik ked ja to tu nepisem kvoli tym,co zosmiesnuju,ale ak budu toto citat dievcata,ktore este v tomto nemaju jasno,tak povazujem za spravne sa tu napriek tomu vyjadrit,ale dakujem Ti za podporu

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
luciade
3. máj 2017

@domculik tusim som len zopakovala,co si Ty uz napisala,ale mas pravdu,ked tak pozeram na nove prispevky, tu uz nemam co robit ☹,dakujem Ti este raz za podporu

gabriela93
3. máj 2017

@zuzi0911 to urcite je len decko,lebo neverim,ze normalna dospela zena,podotykam normaaalna si len tak da potratovu tabl.bez konzultacie lekara,ked u neho ani nebola,nepotvrdil jej tehotenstvo,len nejaky testik jej ukazal.Des a hruza!

carrot_apple
3. máj 2017

@peta444 neriskuj svoj život, vieš koľko je párov čo by sa takému dieťatku potešili?donos ho a daj na adopciu alebo do hniezda záchrany...páni moji, potrat pochopím, iba ak žena fakt má zdravotné problémy, žeby tehotenstvo ohrozovalo jej život...😖

gabriela93
3. máj 2017

@peta444 ze nemame riesit ked s tym nemame skusenosti?Myslim,ze vela zien s takouto skusenostou ti tu nenapisu,lebo vacsina zien je normalnych a taketo nieco dobrovolne nepodstupi.A neviem co si vlastne cakala,ked na modrom konovi otvoris taku temu,z ktorej vacsine z nas asi doslo zle 😨😲😧

zuzi0911
3. máj 2017

@bluka2 ale ja nemyslim vytlacit ako vytlacit,,,,proste ze to ide von,,😉

kukuckapeknucka
3. máj 2017

No nedá mi, aby som sa aj ja nepripojila..Nechcem a ani nebudem radiť autorke, čo má, alebo nemá robiť, ale chcem napísať osobnú skúsenosť s potratom, ktorý som pred 21 rokmi podstúpila v 8tt., mala som čerstvých 18 rokov. Bola som prinútená k zákroku od chlapca, ktorý na to o rok sa obesil..V tom momente, keď som podstupovala potrat, tak som si hovorila, že nechcem byť nikomu na príťaž a ani som nechcela svojmu terajšiemu chlapcovi pokaziť život..ale poviem vam dievčence, tú prázdnotu, akú som vtedy po potrate pocítila, tak tú cítim 21rokov..tá zodpovednosť rozhodnúť o dieťatku, že Ty nemáš právo žiť..pred 2rokmi som bola na Rachelinej Vinici, ktorá sa anonymne venuje ženám po potrate a pomáha im zmieriť sa s tým..to mi pomohlo..vrelo odporúčam..ak som svojim svedectvom pomohla aspoň jednej maminke, aby sa rozhodla pre život, tak sa to oplatilo..

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
domculik
4. máj 2017

@zltyslonik prepac ale teoretizovanie v tejto rovine je uz dost mimo ze vajicko je polovica dietata ??? no to snad fakt nemyslis vazne.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
lienkaninka
7. máj 2017

@dankabodvanka, to nie sú citové výlevy, zaujímalo by ma čo si jej poradila ty, a ak máš deti skús jedno s nich zobrať a zabiť , ktoré by si zabila?

monka2349
11. dec 2017

@peta444 dobry den cez aku stranku ste si to objednala? Ja cez potratove pilulky eu a od uzitia poslednej prebehlo 48 hodin a este nekrvacam. Bol to podvod?

denishkam
14. feb 2018

@monka2349 ak sa smiem spítať kamarátka užila a ani po 72 hodín nekrváca. Ako ste dopadli

niki3366
Autor odpoveď zmazal
kukuckapeknucka
18. aug 2018

@monka2349 Ako si dopadla?

medino
Odpoveď bola odstránená
ukulela
9. jan 2019

@medino jasne, tbl postou, nevies, z akeho zdroja a "trosku si si vytrpela" bez lekarskeho dohladu. palec hore! ked uz ulet, tak preco cakat, kym nepride ms, ale utekat do legalnej lekarne a kupit ti tbl po? alebo este lepsie, chranit sa?

daimon
16. aug 2019

Z mojej skúsenosti mozem len odporúčať .V 10tt Missed abort, ponúkli mi potrat pomocou tabletiek, keďže sa chceme snažiť opäť o dieťa, je to šetrnejšie ako kyretaz, v stredu som zjedla 3 tabletky do 5 hodín bolesti, krvácanie ako silnejšia menstruacia, bolesti som tlmila Novalgin Tabletkami, v piatok som išla na príjem do nemocnice kde mi podali ďalšiu tabletku, bolesti skoro žiadne , akurát som bola unavena a závrate mala, krvácanie minimálne, spravili sono, kde mi povedali, že to už zo mna vyšlo pravdepodobne ešte keď som doma bola,snažiť sa môžme hneď ako prestanem krvácať , takze za mna v takomto prípade lepšia voľba ako kyretaz.

misscelaneous
18. aug 2019

@daimon lepsia vilba ako kyretaz ale BOLA SI POD LEKARSKYM DOHLADOM!! bezne nepouzivam caps lock ale je to dolezita informacia. Tiez som sa zubami nechtami branila kyretazi, tabletky mi dali az na docistenie, no bola som na sone kazdy druhy den od missed abortu tiez v 10tt az kym som nebola komplet vycistena. S podpisanym papierom o pouceni, ze v pripade bolesti, teploty, silneho krvacania alebo zrazenin letim na pohotovost. Tie tabletky nie su kurniksopa vitaminy alebo tiktaky, z ktorych sa mozes maximalne pokakat.

daimon
18. aug 2019

@misscelaneous jedine pod lekárskym dozorom, nieje to sranda a určite nie cez internet kúpené , dostala som to priamo v nemocnici, s inštrukciami.

lady_nicol
8. sep 2019

Ahoj baby máte niektorá skúsenosti z tou potratovou tabletkou Myfegine?.....

daimon
8. sep 2019

@lady_nicol áno ja mám

lady_nicol
8. sep 2019

@daimon môžte mi o tom napísať viac ?..ako ste to užila a aké sú rizika ??

daimon
8. sep 2019

@lady_nicol táto možnosť mi bola od doktorky ponúknutá, šetrnejšia možnosť , v stredu som doma užila tri tabletky, bola som doma pod dohľadom s niekym, kebyže mi príde veľmi zle alebo začnem masívne krvácať, chvalabohu nič take sa nedialo , 5 hodín po užiti sa dostavili bolesti s kontrakciami, cele to trvalo cca 12 hodín, užívala som Novalgin od bolesti, krvácanie ako silný menzes, v piatok som išla na príjem do nemocnice, kde som dostala ďalšiu tabletku , ale už nič nevyšlo , v tu stredu zo mna všetko vyšlo , spravili kontrolný ultrazvuk a mohla som ist domov, len mi bolo dosť nevoľno, celková slabosť , tak som išla až poobede domov. Pred použitím tabletiek mi rozbili komplet rozbor krvi, aj krvnú skupinu.Treba to určite pod lekárskym dohľadom absolvovať

zandaa
16. sep 2019

@daimon U ktorej lekarky si bola a kolko to cele stalo?

daimon
16. sep 2019

@zandaa bola som v Rakúsku, neplatila som nič, vrámci poistenia to bolo.