icon

Snaha o tehotenstvo a užívanie antikoncepcie

michaelasadlak
8. máj 2020

Ahojte baby , toto fórum bude asi fakt zamorené len mnou ale veľa tem vytváram v mene maminiek alebo niekoho čo sa hanbia pridať niečo na MK. Dnešná otázka , slečna chce babatko no používa antikoncepciu , ako ste postupovali v tomto prípade vy ? S vysadenim atd ? 😊 alebo stačí len nezjesť tabletku po styku ? Ďakujem ženy . 🙂

eliska13
8. máj 2020

@michaelasadlak môžem Ti tiež poslať otázku ja sa hanbím😀to si ako hovorca žien, ktoré sa hanbia?
Treba dobrat celý mesiac či je to tak urgentne, že rovno po styku?veď bola blokovaná ovu, tak?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
monikangel
9. máj 2020

@michaelasadlak kolegyna vysadila HA, ktoru uzivala 6 rokov, minuly rok, zaciatkom roka. Este stale sa jej otehotniet nepodarilo. Ono zalezi od vela aspektov, ci a kedy sa to podari. Ci uz zdravie zeny alebo muza. Kazdopadne, po vysadeni by som sa pomaly zacala pokusat a ak by to ani po pol roku az roku neslo, isla by som to riesit s lekarom. Vie jej spravit hormonalny profil a muza poslat na spermiogram.

veronikaszabova
9. máj 2020

""veľa tem vytváram v mene maminiek alebo niekoho čo sa hanbia pridať niečo na MK""

Da sa pridat diskusia anonymne, tym padom nechapem opodstatnenost tvojich diskusii - za ine mamicky 🤷‍♀️🙈🙈🤷‍♀️

amonet
9. máj 2020

je potrebne dobrat dokonca cele balenie a dalsie uz nezačať. ja som vysadila vo februari min. rok, po dva a polroku brania, niekedy april/maj sme si prestali davat pozor a decembri som ostala tehu

michaelasadlak
autor
9. máj 2020

@taskataska samozrejme že chcú obaja ale antiku používa ona a nie on čiže to je na nej

whatever1
9. máj 2020

@michaelasadlak Ty chceš asi "záhadné" otehotniet aj napriek antikoncepcii... Je to veľmi nemorálne, hlúpe až choré. Mala by si navštíviť odborníka.

michaelasadlak
autor
9. máj 2020

@whatever1 keby vieš aké to je a že antikoncepciu ma zo zdravotných dôvodov Tzv cysty tak by si možno vedela aké to je 🙂 😊 Ale keď nevieš o čom je reč a nečítaš dobre tak nepis takéto chujoviny moja pekná 🤣

michaelasadlak
autor
9. máj 2020

@whatever1 antikoncepciu nejje kvôli otehotneniu aby nemala decko ale kvôli cyste !! Ktorú jej predpísal gynekológ ako jedine riešenie na cysty a ich prirodzene praskanie a nie operačné cesty .

evittam
9. máj 2020

@michaelasadlak Tak ale ty riadne ako niekoho hovorca napíš o co ide a nie sa navážať do druhých ze pisu chujoviny. Si velmi biedna hovorkyna.
Ja som bez problémov otehotnela po vysadení. Prve dieta 4.mesiacod vysadenia, 2. po 2.5mesiaci a dokonca na prvy a jediny pokus.

sindla
9. máj 2020

Ja som uzivala antikoncepciu dva roky. Po vysadeni som hned otehotnela.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
lujzka58
9. máj 2020

Ahojte, s manželom sa snažíme už 3 roky o dieťa no bezúspešne a on nechce isť k doktorovi, vedeli by ste mi poradiť ako si zvýšiť šancu na oplodnenie?

whatever1
9. máj 2020

@michaelasadlak Chceš povedať ze tvoja kamarátka ma gynekologické problémy a chce otehotnieť bez toho aby to konzultovala so svojím gynekologom? Tebe to príde zodpovedne?

whatever1
9. máj 2020

https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/je-mozne-tehotenstvo-bez-vyvrcholenia-do-posvy/ toto je tvoja ďalšia téma, prepáč ale niečo mi tu smrdi🤔

veronika1234512345
11. máj 2020

Dobrat blister. Príde menzes a šup po menzese na snaženie sa 🙂
Mne sa až po 3 rokoch od vysadenia podarilo. A tiež som ju brala kvôli iným zdr problémom.
Gynekológ mi len povedal, že od vysadenia do 3 mesiacov by som mala otehu. A nič.
Takže neviem jak jej v tomto pomôže pokiaľ nechce do seba trepať ďalšiu chémiu.