Snažili sme sa, priateľ bábo už nechce a idem na zákrok
o babo sme sa snazili obaja sme chceli on neviem ze vraj moje spravanie je pricina... a teraz ma posiela na potrat termin zakroku som mala 19kedze som chora tak to prelozily na 27.3 a ja uz ozaj neviem sam vravy ze nevie co chce priznal sa mi ze hlada nieco ale sam nevie co a boji sa ja uz neviem ako mu mam prehovorit aby to nerobil stale len kedy a kedy uz neviem a som zufala tazko sa mi o tom pise
Člověk je tak ovplyvnitelny,az je to smutné.Dieta je to najkrajsie,co moze,žena od života dostat....ziadny chlap nenahradi to vsetko krásné,co souvisí s příchodem nového života.nebudem sudit,len dobře si to rozmyslí,aby si raz svoj cin nelutovala
@pestikova toto som okopirovala z tvojho fotoblogu:Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Pýtalo sa Boha: Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý? Boh mu odpovedal: Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba. Ona Ťa bude čakať a starať sa o Teba. "Ale" ..hovorí dieťa.."..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné." Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!" "Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia"...hovorí dieťa..."kto ma ochráni?" Boh objíme dieťa a hovorí: "Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!" V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy. Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: "Bože, povedz mi meno môjho anjela." Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť: " MAMA "… skus si to este raz precitat, mozno ti to pomoze, najst spravne rozhodnutie...vela stastia
tak myslim ze priatel sa uz pomaly zbera od teba prec...tak sa musis rozhodnut sama za seba ci dietatko chces alebo nie. ci ho zvladnes sama. co ak pojdes na potrat a priatel po tom zisti ze to co hlada je dieta??
viac si ver a rozhodni sa sama za seba.
@pestikova Určite je to ťažké, keď sa takto ten tvoj priateľ správa- nemáš v ňom oporu, aj keď sa nedá vylúčiť, že po narodení bába zmení názor (mnohí ho zmenili, ako som čítala aj niektoré diskusie na mk). Netreba však zabúdať, že ak pôjdeš na zákrok, tak nikdy na to nezabudneš. Každý rok si spomenieš, keď budeš oslavovať narodeniny svojho prvého deiťaťa, že mohlo tu byť ešte jedno, každé dušičky budeš na cintoríne premýšľať, kde je asi tá jeho. Nevymýšľam si, pretože ľudia a hlavne matky nie sú z kameňa. Existuje aj poradňa Alexis. Môžeš sa skúsiť spýtať tam, pretože tu ti síce poradíme na diaľku, ale oni vedia pomôcť aj hmotne, majú psychologickú podporu a iné. http://www.alexisporadna.sk/
@pestikova pekne pobal priatelovi kufre a posli ho do riti. Babo zvladnes aj sama. Zvladli ine, das to aj ty. Deti su dar, najvacsi aky mozes mat, tak si to vaz a nenechaj sa debilom ukecat na potrat. Uprimne? Keby moj len pomyslel na potrat tak by som potratila, ale muza, teda vykopla by som ho, ani by vetu nedopovedal....
@pestikova a čo keď si to malé dáš vziať a potom už nebudeš mať deti? ja by som to riešila tak, žeby som si ho nechala.. chceli ste obaja predpokladám, že Ty stále chceš.. zvládneš, veci sa dajú zohnať aj lacnejšie a to malé potrebuje iba lásku a mamu. raz sa ti za to, že si si ho nechala poďakuje.. a on? jeho by som neuviedla do rodného listu, dala mu svoje priezvisko a mala ho vieš kde...
@pestikova nemyslis vazne,ze ides na potrat koli tomu,ze ti to chlap prikazal?ako sa pozries do zrkadla?chlap ti utecie,ale vycitky svedomia ti ostanu navzdy.nechaj si ho a bud bude stat o vas oboch alebo odide.ked nevie,co chce,nemal sa snazit o dieta.fuj ale som sa vytocila
Pôjdeš na zákrok, priateľ Ťa odkopne a.... budeš ľutovať do konca života. Prašivý pes, nie priateľ.
Velmi dobre si rozmysli co spravis..... aby si to nelutovala. Dieta Ti zmeni zivot 🙂
@pestikova Aj mne sa maximalne zdvihol tlak!!!za to ti trosku aj dakujem, lebo ho mam tak ci onak nizky..ale co to do frasa pises???? presne ako pisu baby hore, kopni toho svojho draheho do riti! co si mysli, ze je to rozok, ktory mu uz nechuti, tak uz ho nechce???? a ty to male chces??? opytal sa ta co chces ty? Ak ho on nechce a ty ano, dokazes ho vychovat aj sama..nebudes jedina... len podla tvojho vahania som si nie ista, ci tebe na tom malom zalezi co i len trosku!!
Modry konik je plny zien, ktore deti nemozu mat, nedari sa a aj takych ako som ja, co tuzili s partnermi po babatku, robili vsetko pre to aby sa im narodilo zdrave a nakoniec sme potratili a kazdy den sa tu jedna druhu podporujeme aby sme to zvladli prekonat a ist dalej! Neprejde den aby sme na nasich anjelikov nemysleli a nepreklinali svet za nespravodlivost...a ty tu pises ze nevies co robit a rozmyslas nad potratom lebo tvoj drahy babo nechce?????? Vobec v tebe nevykvitli materinske city?? nebolo by ti to luto? Poloz si vsetky otazky a zamysli sa nadtym co ti tu kazda piseme!!!
Toto je take sebecke!!! grcat sa mi chce!!!!
Este jedna vec, zamysli sa nadtym, ci este niekedy v buducnosti chces deti...ak pojdes na zakrok, znacne ta to ovplyvni a poznam take baby co sa im po zakroku dalsie dieta nepodarilo mat.
@pestikova si ty takto normálna?!?!? V jednej téme sa sťažuješ, že sa tri mesiace snažíte o dieťa a nič....v ďalšej sa ti zdá privysoké výživné, ktoré musí tvoj partner na dve deti platiť....ty máš zároveň výživné na jedno dieťa,ktoré máš s iným partnerom 30eur....si v hmotnej núdzi.....nedokážeš v tehotenstve prestať s fajčením...hovorí ti niečo slovo ZODPOVEDNOSŤ?!?!? Si v hmotnej núdzi, ale máš na cigarety, ktorými ohrozuješ drobčeka,ktorého nosíš pod srdcom. Si v hmotnej núdzi, na jedno dieťa dostávaš minimum, tvoj partner platí na dve deti, ale snažili ste sa o ďalšie? A teraz, keď ho čakáš, tak ideš na potrat? A ešte máš vo svojom fotobloku srdcervúce slová -bolo raz jedno dieťa.....je mi z teba nanič 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Ahoj tak ako si sa rozhodla, prehovorili sme ti do duše? či zaúradoval priatel? už je datumovo po termíne???
to to všetko bolo len o tom aby nám to zdvihlo tlak...... a už sa neozve

ja ta sudit nebude...ale taketo veci by som neriesila na MK....ak pojdes na potrat s tymto vedomim budes zit ty cely zivot ...mozno budes v psychicky v pohode mozno sa tym budes trapit cely zivot....ak si dieta nechas nikto z tych dotycnych co ta tu oznacili za vrahynu al. neviem ze si neviem co nebudu za teba platit ucty a to dieta vychovavat...
co sa tyka priatela? ak by mal 18 tak by som si pomyslela pubertak ,ak ma viac uz by mojim priatelom nebol....
prajem ti nech sa rozhodnes akokolvek vela sil.....lebo s akymkolvek rozhodnutim budes musiet zit ty sama....