icon

Som neplánovane tehotná

ariana195195
9. jan 2017

tak predsa som tehotna a viete čo zabralo? vobec som na to nemyslela vobec a tu šok dve čiarky

Som neplánovane tehotnáSom neplánovane tehotná
tyelde
9. jan 2017

To tak býva... A gratulujem

ariana195195
autor
9. jan 2017

@tyelde dakujem pekne ked som chcela tak nič a teraz ked som už vobec nechcela tak šok

lucka8787
9. jan 2017

gratulka

veronikaaa444
9. jan 2017

Gratulujem, nie je nic krajsie😊

ariana195195
autor
9. jan 2017

@veronikaaa444 sama mam strach nie som pripravena na to ale snad to všetko zvladnem

sticker
veronikaaa444
9. jan 2017

@ariana195195 urcite zvládneš a píšem to preto,lebo som pred troma mesiacmi porodila svoje prve babatko a strach ako všetko to pojde,ako to zvladnem poznám. Ale od prveho momentu ako mi ho dali su neopisatelne,je to velka 💕

ariana195195
autor
9. jan 2017

@veronikaaa444 jejejej no snad to prežijem lebo ja stresujem už teraz že ako zvladnem porod a to všetko lebo nevažim 50 kilo ale omnoho viac a bojim sa ze to bude problem toho sa obavam tiež je vaha problem? 😨

veronikaaa444
9. jan 2017

@ariana195195 vaha by nemala byt problém, pokial mas dostatok potrebných vitaminov ako kyselina listová,ktora znizuje riziko srdcových ochoreni a defetkov chrbtice u novorodeniatok, železo, B12...a pestru stravu,vela zeleniny,ovocia...ja som zjedla vsetko,co nezjedlo mna a pribrala som 15kg.na porod radsej este nemysli 😂😂

ariana195195
autor
9. jan 2017

ano papam zelenina a vela ovocia to milujem radsej ani nemyslim na tehotenstvo vobec vo stvrtok idem k lekarovi povie mi v kolkom som mesiaci 💃

veronikaaa444
9. jan 2017

Co vacsinou byva, tak este vyssi krvny tlak,preemklapsia,tehotenska cukrovka...ale tak vsetko sa da zvladnut.drzim palec nech ma vsetko hladky priebeh.

ariana195195
autor
9. jan 2017

@veronikaaa444 ďakujem veľmi pekne zvládneme to nejako 👶

stastnablcha
9. jan 2017

gratulujem 🙂

betina1984
9. jan 2017

@ariana195195 vaha nie je problem. Ja som otehu druhykrat ako 90 kg 🙂

ariana195195
autor
9. jan 2017

@betina1984 Ďakujem tak to ma potešilo že nezáleží na váhe

lilooo13
11. jan 2017

Gratulujem a nerob si stresy 🙂 Ja som tiež neplanovala tehotenstvo prislo to ako z jasneho neba 😁 a vo chvili ked som bola v diete a krásne som makala na sebe a kila padali dole .. tak sa to otocilo a islo zas hore ale nevadi su to chcene kilečká
No priprav sa,ze budes pocuvať zle prognozy 🙄
Ako uz boli spominane hore v prispevku.
Ja som v 22tt a všetko je zatial ok.
Ono u každeho je to individualne a trpia nimi aj štíhle ženy ...
Jedine čo ti budu vyčítat je na ultrazvuku a to presvietenie ale to je jasne snad kazdemu prečo.

maraska
11. jan 2017

Gratulujem ❤
my sme planovali a aj tak to Bol pre mna sok, tiez som chcela najprv schudnut 🙂
Mala som 78 kg, a zatial mam o pol kila dole.
Zatial vsetky testy v poriadku, necvicim ale chodim peso kedykolvek mam moznost
Naucila som sa pravidelne jest a hlavne ziadne hluposti, tak verim ze aj cukrovka ma obide
Hlavne sa nestresuj 🙂

emilia25
11. jan 2017

Gratulujem a prajem krasne tehulkovanie.u nas to bolo rovnako ked sme chceli 4te tak nic a veru dlho sme sa snazili prisli aj 2icky v 11 tyzdni aj odisli potom este dlho nic a tak som sa vnutorne prehovarala ze nam to aai neni sudene ved predsa 3deti na prvy sup a teraz 4 nejde.tak sme s muzom este jeden posledny skusili a zas nic.tak na moje presvedcenie som vsetky veci predala za par eur no a po 3 mesiacoch stacilo fakt raz si nedat pozor a hned sa zadarilo.a nikdy by som nemenila po 3 chlapcoch konecne diecatko mame uz 10mesiacikov a sme s muzom najstastastnejsi rodicia na svete.a este tiez som depkovala prve 3 mesiace lebo maly mal 3 roky a tetaz co hlavne co s pracou.ked som sa trapila tak som si povedala necham to v bozich rukach a tak som mala maleho doma na predlzenej platenej rd a v praci na pn inak sa veru nedalo.

ariana195195
autor
12. jan 2017

Jej no to ano to budem počuvat aka som tučna a bla od lekara no čo mam robit nebudem si to vsimat a je 😍 ja si teraz hladam niejaku lahku pracu no nejde to niejako ja som sa s priatelom snazila cca pol roka a nič stale nič tak som si povedala no ok ked nie tak nie nechcem vobec ešte mam cas a tento mesiac som si spravila test lebo som nedostala kramy ❤ a bolo v stredu idem k lekarovi ale ked som tam povedal vobec nepovedal že som tučna a to som ešte tehotna nebola povedal že som pekna zena 😀