Som stredoškoláčka a som tehotná
Ahojte. Neviem ako začať. Pred pár dňami som si robila tehotenský test vyšiel poz. Na chvíľku prišlo potešenie a potom aj obava ako to povedať ostatným a hlavne rodičom. Poradte mi prosím :(. Mám ísť radšej po tom na potrat? študujem na strednej a som sama.
@malatehu verim, ze to mas tazke...ale teta pri tebe stoji, je ochotna ti pomoct a to si vaz, lebo to znamena ze mas sancu to vyriesit. To ze sa ti spat neda, tomu verim...ale aspon sa o to pokus, co vyriesis ked budes hore a umarat sa myslienkami..za par hodin spaku ti naozaj nic neujde...a este mam pre teba dobru radu: najdi si psychologicku ( nie tu zo skoly, ak sa ti zda divna ) a objednaj sa k nej. Velmi ti to pomoze ver mi...aj keby si k nej zasla iba raz, aj to pomoze. Drzim palce...
@malatehu ahoj na zaciatok ti prajem vela sil a pozitvenho myslenie ..dostali si sa na riadnu rozdvojku v svojom zivote..mozem ti opisat dva pripady mam sesternicu co v 17 o tehotnela a dnes ma krasneho synceka 10 rocneho a vychovaho sama potom ma kamosku co v 20 otehotnela tiez tak ze raz sa vyspala s typkom a zostala tehotna rohodla sa ze pojde na potrat ...potom mala 3 rocny vztah a po rozchode sa zase vyspala s druhy chlapikom a otehotnela samorejme ze nie su spolu ale uz sa bala tak si malu nechla ... tazko ti poradit co je pre teba dobre musi prist na to co chces vlastne..drzim ti palce nech sa rozhodnes akolkolvek ci uz si ho nechat alebo ist na potrat ja ta urcite neodsudim 😉 ....moja znama vestkyna mi raz povedala a tej pravdy sa drzim co bolo zle bolo mysli na to dobre lebo vtedy sa ti dokazu otvorit brany stastia a vtedy pochopis co je pre teba najlepsie cesta...mysli na to dobre a ono to pride vtedy sa sprave rozhodnes..drz sa a chod si lahnut to je rozkaz 😀
@billam mozno ta teta tiez nie je biologicka...zalezi na tom??? Myslim ze zakladatelka je dost zufala a potrebuje radu a podporu, nie zbytocne otazky...
@marionmarion nie sú to zbytočne otázky!!! Nie je plnoleta...adoptovana...v nevhodnom prostredi...kde sú úrady???
@marionmarion pomôž mi záchran ma lebo sa už s nej zbláznim a zrútim ☹ :'(
@billam pre nu v tomto momente to zbytocne otazky su...toto bude schopna riesit az ked sa trochu ukludni...
Ak tu niekoho zaujíma moje zdravie mam 38 horúčku je mi blbo.
Jednoducho tomu neverím...toto cele je spam!!!
@malatehu nemam v moci ta zachranovat...jediny clovek,ktory ta teraz moze zachranit a podrzat je tvoja teta. Chod zajtra za nou, porozpravajte sa o tom, co dalej...povedala ze u nej mozes ostat aj s dietatom...ako to vnimas ty? Chces si dieta nechat a vychovat si ho u tety alebo si rozhodnuta ist na potrat? Nech teta s tebou pojde na gynekologiu. Na pisomky sa mozes vykaslat, ved ta mozu preskusat ustne neskor. Teraz ries toto, inak sa zblaznis. Musis prist k nejakemu rozhodnutiu, nemozes fungovat v tejto neistote. Chod za tetou hned ako budes moct!
@marionmarion ja neviem či to nie je cs toho všetkého s tých stresov a tak. Ja nemám silu odpovedať na takéto otázky to by bolo na dlho
@billam tak si mozes najst inu temu, ktorej verit budes a prispievat do nej... 😕
@marionmarion už nemôžem som sama u tety je na nočnej. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
@marionmarion ty mi nemusíš hovoriť, kde mám prispievat 😉
@malatehu Nemusis na otazky odpovedat hned tu a teraz. Ale radim ti aby si zajtra sla za tetou, ostala u nej, skus sa tam vyspat, upokojit, ak mas horucku, tak to vylezat...horucku kludne mozes mat zo stresov, ja som to uz zazila sama a jedine co mi pomohlo bololezat, spat a neriesit...
Ak toho budes schopna, chodte spolu s tetou na gynekologiu na vysetrenie...to bude pre teba prelomovy bod, ked budes pocut od niekoho ineho ze cakas babo, uvolnia sa v tebe emocie a budes mat jasnejsie v tom ci todieta chces alebo nie. Netlac sa do rozhodnutia hned...daj si trochu casu. Ono sa to vsetko v tebe ostupne usporiada, upokoji, na rozhodnutie mas este minimalne dva mesiace, takze pokoj! Hlavne sa musis upokojit a skusit sa vyspat. Urcite chod za tou tetou, potrebujes teraz cloveka z tvojho realneho zivota nie anonymne nicky z internetu...
@billam nemusim, ale mozem 😉
@marionmarion a vies na co ti to je 🙂
To fakt som tu jedina ktora ma po precitani tejto diskusie pocit ze je to cele hovadina !!!🙂
@malatehu ak ma teta doma, uvar si mlieko s medom, vypi to, chod si lahnut, skus zaspat. Tu dnes uz nic nevyriesis. Zajtra urcite do skoly nechod, ostan v posteli. U tety si v bezpeci...
@billam ja viem, ale ty asi nie 😉

@malatehu 😎 chcem zomriet a chcem si nechat babo😀 dobre pouzit to v jednej vete 🙂 klííďo moja, vsak skolu zmaknes dobre viem ze teraz par tyzdnov budes lietat v oblakoch a na skolu nebuudes mysliet tak isto pred porodom ale sustred sa, skolu si musis dokoncit zvlast strednu. potom sa to riesi asi nejakym indi vindi štúdiom.. tak gratulujem k rozhodnutiu uz len prijemne tehulkovanie. takze sup na gyndu - nečakkaj vsak ze lekar bude cely nateseny, a z gyndy nadych vydych a debat s mamou..a mozno to cele inak dopadne a mama sa potesi zostane na rodicovskej ty si dokoncis skolu a budete spolu s krpcom potom chodit po žúroch, 🙂))