icon

Som stredoškoláčka a som tehotná

malatehu
3. máj 2014

Ahojte. Neviem ako začať. Pred pár dňami som si robila tehotenský test vyšiel poz. Na chvíľku prišlo potešenie a potom aj obava ako to povedať ostatným a hlavne rodičom. Poradte mi prosím :(. Mám ísť radšej po tom na potrat? študujem na strednej a som sama.

malatehu
autor
4. máj 2014

@marionmarion
Ďakujem. Uvidím či budem schopná ísť ku gynekológovi. Ale raz tam pôjdem. Som u tety ale som tu sama. A asi pôjdem von sa trochu poprechádzať

elika74
4. máj 2014

@malatehu Billam vacsinou vsetko spochybnuje, to si nevsimaj. Ked mas teploty, duplom nechod do skoly, ale daj sa vypisat u svojej doktorky. Teploty nie su dobré. A na basketbalovy turnaj na 9 mesiacov zabudni.

marionmarion
4. máj 2014

@moll nie, je tu este billam 😉

moll
4. máj 2014

Ok ...este ze tak

0silvia0
4. máj 2014

@malatehu neviem si predstaviť, ak by som mala horúčku, že by som mala chuť sa ísť von poprechádzať o tomto čase a rozmýšľať o tom, že pôjdem zajtra do školy 😕 😕 😕

marionmarion
4. máj 2014

@malatehu nemusis utekat na gyndu hned zajtra...kludne par dni pockaj ak to tak citis...daj si na seba pozor! A nezabudni, nie si v tom sama, mas tetu a to je super! Skus sa na topozriet aj takto, mala by si to stokrat horsie, keby ziadna teta neexistovala...

billam
4. máj 2014

@malatehu len toľko...admin má údaje o tebe /adres compu z ktorého prispievas/ a myslim, že nie je problém upovedomit socialku, aby sa pozrela na tvojich adoptivnych rodicov....este raz zopakujem...si neplnoleta, 16 ročná, tehotná...adoptovana a v nevhodnom prostredi...si ohrozená ty a tvoje dieta @admin

malatehu
autor
4. máj 2014

Ja už som tak zúfalá že neviem čo robiť. Asi by som mala vs týmto skončiť. Vidim že to bude horšie

billam
4. máj 2014

@elika74 co som este spochybnila?

elika74
4. máj 2014

@billam A teraz akoze co ta socialka spravi?

malatehu
autor
4. máj 2014

Baby nechcem vám skákať do reči. Ale nemohli by ste to riešiť cez správy. Ďakujem za pochopenie

billam
4. máj 2014

@elika74 bude chrániť ju a jej dieta! Ak sa preukaze, že dlhé roky je v zlom prostredi, bude im odobrana...

elika74
4. máj 2014

@malatehu Nicol zlatá, teraz si chod lahnut, my ženy sa tu este mozno budeme hádať, Ty sa vyspis, zajtra vstanes, pojdes k svojej obvodnej doktorke s tym, ze mas teplotu a si tehotna, nech ti nepredpisuje lieky nevhodne v tehotenstve, v lekarni si kupis Magnezium velmi potrebny v strese a v tehotenstve, pojdes domkov a budes lezat az kym ti bude lepsie. Ked budes zdrava pojdes do skoly, napises si tie pisomky. 🙂

billam
4. máj 2014

@malatehu nebudeme to riešiť cez správy, pretože je tu zopár veci, ktore tu nesedia a mala by si ich vysvetlit..

marionmarion
4. máj 2014

@elika74 sto bodov za tuto otazku...tiez neviem co od toho billam caka? 😕
co ma akoze socialka urobit? Prist si po 16rocne tehotne dievca a strcit si ju do decaku kym porodi a potom jej dieta zobrat a dat na adopciu? Alebo ju rovno poslat na potrat? Alebo?
Toto je zasahovanie do sukromia toho najhrubsieho zrna, co si teraz billam urobila. Plnoleta ci nie, ma pravo sa rozhodnut sama, ma pravo aspon na to aby ziskala cas si to premysliet. Napisal predsa ze moze ist k tete, tam nema nevhodne prostredie...ale billam sa rozhodla, billam sa cini. Super.Keby si to urobila mne, asi sa rovno zoberiem a uteciem z domu, len aby ma nikto do nicho nemohol nutit. Nabuduce najprv rozmyslaj a potom konaj! 🙄

elika74
4. máj 2014

@billam ale ona je uz u svojej tety, to ze im bude odobrana, z toho ona ma nejake plus? Ja neviem, ako to chodi. Ale ona ma vacsi stres zo svojho tehotenstva, nez zo svojich adoptivnych rodicov.

malatehu
autor
4. máj 2014

@billam ty mi chceš prihodiť?!! Nevidíš v akom som stave?

benila
4. máj 2014

@zuzanockamt Nic v zlom ,ale naozaj to dievca ma 16 r. tak asi este nevie presne ako sa to pocita ,spojila si laicky plus 9 mes.Preco ju sudite , ked caka pomoc resp. radu od inych mamiciek.Tak teda hadam sme tu zeny ktore mame deti a skusenosti a patrilo by sa nesudit ked uz tak poradit.

billam
4. máj 2014

@malatehu v com ti prihadzujem? Socialka Ťa uchrani od takých rodicov u ktorých vyrastas!

malatehu
autor
4. máj 2014

POMOC!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

billam
4. máj 2014

@elika74 musi byt im aj zákonné odobrata...zisti sa minulosť...všetko...moze si ju adoptovat teta...všetko musi ale prejsť legalnou cestou...lebo teraz ked zdrhla k tete, rodičia maju právo tetu žalovať...

billam
4. máj 2014

@malatehu vies co...prestan tu stvarat takéto teatralne scény!!! @admin prosim cekni tuto osobu...

elika74
4. máj 2014

@malatehu Este k Tvojim pocitom, je to uplne normálne, ako sa cítiš, ja som bola vydatá, keď som otehotnela a hormóny so mnou kývali jedna radosť, depky, plač, zmes rôznorodých pocitov, tehotenstvo nikdy alebo len málokedy je obdobím veľkého šťastia. Už len bolesť prsnikov, citlivosť na pachy, nevolnost ti od zaciatku zneprijemnuju zivot. Niekto to má, niekto nie. Tvoj zivot sa proste zmenil, detstvo za sebou, a musiš dospieť k úlohe, ktorá ťa čaká. Si matkou a to je krásne. V tomto civilizovanom svete z toho robia vedu, ale si plodná žena a matka. Gratulujem! 🙂

marionmarion
4. máj 2014

@malatehu na billam uz nereaguj, asi potratila zdravy rozum... 🙄

billam
4. máj 2014

@marionmarion no mám taky pocit, že ty si uplne mimo...a čoskoro sa to aj dokáže...😉 zajtra má admin prácu.

marionmarion
4. máj 2014

@billam to ty si neuvedomujes ze tym mozes znicit tomu dievcatu zivot...a admin ak ma zdravu sudnost, tak do toho zasahovat nebude...

elika74
4. máj 2014

@billam billam ty si tu skoro stale, nevies ako sa to skoncilo s barnicou v teme nedotknutelna madam v rodine? boli sviatky a 3 dni som nebola na MK a zmazali temu .

billam
4. máj 2014

@marionmarion ty sedis vedľa nej, ked das za tento pribeh ruku do ohňa? A nerozumies tomu, že ja som jej v podstate chcela pomoct? Takto sa to cele neriesi...utekom...chcela som vedieť ostane vzťahy...pomoct jej legálne...co má robit, koho kontaktovat...ale ked stale vykrikuje pomoc a ine dristy...ved mi nechce ani odpovedať na jednoduché veci...tak mám právo sa domnievat, že ide o spam...a mylis sa, admin v tomto konať bude...lebo to hranici so zákonom

billam
4. máj 2014

@elika74 to som veru nesledovala 🙂

elika74
4. máj 2014

@billam Škoda, čakala som, že tam zareaguješ. 🙂 Niektore to tiez spochybnovali, ale bolo to napinave citanie a koniec mi takto usiel. 😒