Som tehotná
Ahojte dnes som sa dozvedela podla testu ,že som tehotna som štastna 🙂
dakujeeeem ;)
@23majka23 gratulka! co bolo na monitore? gestacny aj zltkovy? alebo aj babo?
Ahojte baby.. Sestra ma tu odporučila,vraj je tu kopu skvelých maminiek a budúcich maminiek..Chcem sa s vami podeliť o radostnú správu.. Už aj ja patrím medzi vás...Som tehu 🙂 🙂
@tehulka96 no gratulujem, ale asi to mas nejak zle vyratane....v druhom tyzdni este nemozes vediet ze si tehotna. Mne este nemeska ms, ale ak to v tomto cykle vyslo, tak TP by som mala 30.marca, cize u teba - ak to naozaj uz mas potvrdene testom - to vychadza na marec, nie na april 🙂
je to tam, gratulujem
@konecnefree ďakujem.. 🙂 dúfam že bude všetko v poriadku.. inak prečo máš taky nick?
Dobry den ja by som sa chcela opytat, robila som si testy vsetky mi vysli negativne.. mam bolesti pod bruskom , potom vzadu ako oblicky tam tim smerom mam tlaky, boli ma casto hlava, jeden krat som aj vracala rano ako som vstala, Je moznost ze som tehotna,,,
@nikuska115 asi moc nie, ak si si robila tri testy /pokial boli samozrejme robene spravne a v zaruke/ a boli negativne.. alebo zopakuj test o par dni..
dva som si robila... este ani menstruacia mi nemeska , este je len to tyzden a pol od posledneho milovaniaa test som si robila hned 5 dni po asi som si to aj skoro robila ze ? a doktor mi to ani teraz nemoze zistit vsak?
@nikuska115 prepac, slovo 3 som si domyslela 🙂
test ti ukaze hormon HCG najskor v den, ked ti meska menstruacia, takze ak ju este len ocakavas, tak je zbytocne si testy robit.. ani dr. by ti nic nezistil.. a ked ti testy vyjdu pozitivne, tak s navstevou dr. tiez trocha pockaj, pretoze casto tam zozaciatku nic nevidno.. /v 7tt by uz mohlo byt vidno srdiecko/
ja som vzdy utekala hned a tak som navstevu musela opakovat.. ale este sa mi nestalo, ze by mi test vysiel zle.. /teda ze by neukazal pravdu/
Gratulujem 🙂 aj ja som 🙂
@bedo3130 gratulujem. 🙂 Ja ked som objavila 2 ciarky to bolo 26.2.2014 a na kontrolu som sa objednala co najrychlejsie to bolo 6.3.2014 cize o tyzden a uz tam videla embryo a dala mi aj fotku a povedala mi ze som v 5 tyzdni cize rata od PM.Tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
Ahojte kočky, ak neviete zistiť pohlavie bábätka ponúkam vám overenú metódu (žiadna ezoterika, luna ani nič) ale podľa vašej a partnerovej krvi... Za veľmi priaznivú cenu čo vás nezrujnuje a aspoň 50 spokojných zákazníčok. V prípade, že som nemala pravdu vrátim vám peniaze! 🙂
ahojte, chcela som sa poradiť, ako dlho Vám meškala menštruácia.Pretože mne mešká sedem dní.
ďakujem
Ahojte, meska mi menstruacia 6 dni a dnes rano som si robila test, a bol pozitivny. dve silne ciary,ako svet🙂)) ale asi hodinu po tom som bola u kamaratky, a ona mala doma dalsie dva testy a donutila ma spravit si ich a tam uz bola druha ciarka velmi velmi velmi slabulinko viditelna:(( tak teraz som trosku na pochybach,,,,, :.-( s priatelom sa uz velmi tesime...ale asi pockakm jeden-dva dni a zasa si spravim ...ach jaj🙂))
ahojte po dvoch týždnoch meškania som zistila pomocou testu že som tehotna.K lekarovi som sa objednala no den predtým som tam utekala lebo som začala špiniť alebo skor je to krvacanie velmi velmi slabe nie stale.doktor ma vyšetril potvrdil tehotenstvo no ma vystrašil že je to maličke vraj podla sona son len asi 4týždne tehotna poslal ma domov oddychovať.Za dva týždne idem na kontrolu velmi sa bojim myslite že sa može stať to najhoršie?mam už 5ročnu dceru no pri nej som žiadne problemy nemala.krvacanie sa objaví skor večer v podobe hlienu.mam nadej??

ahojte dozvedela som sa že som tehotná 28-mája som si robila tehotenský test vyšiel mi pozitívny potom aj na druhy deň ešte jeden som si urobila pre istotu.ale hned v ten den v stredu som sa velmi tešila že čakám babatko partnerovi som to oznámila bol štastný usmieval sa a aj vystískal ma 🙂 hned som sa išla objednať ku gynekologovi.ked som prišla v den termínu objednania,tak som povedala pani sestrička som tehotná 🙂 pozrela sa na mna usmiala sa a povedala ako to je možné bola si tu pred pár týždňami bola si v poriadku. potom ma pán doktor vyšetril povedal že sme v poriadku ukazal mi obrazovku tak sa to naozaj potvrdilo.taká som štastná a o týžden idem tam znova