Som tehotná a všetci z toho vinia mňa
Ahojte.. Otehotnela som, no som ešte na gymnáziu a všetci z toho vinia mňa. Jeho mama mi povedala, že to neni jeho vina, že si nedal pozor ale že je to moja vina, pretože som s ním vliezla do postele (chodila som s ním dva roky, no až teraz som zistila, že ma podvádzal) popravde..všetci mi to hovoria. Je to normálne ?
zvladnes to 🙂
jeho na to nepotrebujes, vykasli sa na reci typu deti maju deti... nech hodi kamenom ten kto je bez viny... nikde nieje pisane aky je spravny a vhodny vek mat dieta... mozes byt lepsia matka ako tie co mali dieta v 21, ci 25 ci 30 a neskor... kazdy ma na to svoj nazor 🙂
ja osobne by som sa na jeho alimenty vykaslala a ani ho neudavala za otca (to je moj nazor- ak ho chces vediet preco napis spravu)
drzim ti palce, nech sa rozhodnes spravne, ak chces poradit pripadne sa len vyrozpravat ci popisat si v klude napis, budem rada 🙂 uz som tu v takejto veci jednej slecne poradila 🙂 a je stastna a ma krasnu dceru 🙂
popravde je to aj tvoja vina, ale to nie je dolezite, ze ano? Si tehu, to treba riesit... jeho matke by som vypalila jednu, vina-nevina je to jeho dieta.. drahy sa k tomu postavil tak, ze ho to nezaujima? Fajn... posli na neho otca, nech ho preplesne a zariad sa bez neho. Neviem ako sa rozhodnes, ale uvedom si, ze pred 30+ rokmi boli maminy 18tky bezna vec... teraz sa to berie ako tragedia... prezijes to a v 30tke ked mi stare rachetle sa trapime ako otehotniet, ty budes mat velkeho skolaka a klud... hlavne sa nepoloz a zdvladnes to. Ak ta to potesi moja mama a jej sestry boli komplet v 16-19 maminy, vsetky zmaturovali, nadstavby si urobili, ziadna nie je bez prace do dnes, maju sa dobre.. kym niektorym chodili rodicia o palicke na stuzkovu, moji rodicia boli tip-top :D Dolezite je aj to ako sa k tomu postavili tvoji rodicia... nechapem co teraz vyriesi zvalovanie viny na niekoho...
A hlavne to povedz cim skor, tu nepomoze cakat do 9. mesiaca.
@pleasehelpme mozno to tvoju mamu polozi, urcite bude sklamana, zrejme si predstavovala tvoju buducnost inak, ale verim tomu ze ti pomoze 🙂 ... moja 19 rocna dcera teraz otehotnela v prvom rocniku na VS, najprv som bola sokovana, fakt som to necakala, ale samozrejme jej pomozem so vsetkym co sa bude dat... a aj ked sa na babatko tesim, je mi velmi luto ako si skomplikovala zivot
dieta ma pravo poznat otca a rodicia maju povinnost ho obaja zivit 🙂 jedna vec je hrdost, druha je spravodlivost a ekonomicka stranka. pri splodeni boli obaja.
ja som to dieta, ktore aj ma uvedeneho otca v rl, ale cely zivot som ho hnala po sudoch, lebo mi nic neplatil. zariadili sme sa v zivote aj bez neho. ked nahodou dostal zachvat svedomia (ci potreboval vydokladovat zaujem o dceru) a poslal nieco, potesili sme sa z penazi navyse. viem kde a ako ho najst. svoju ulohu splnil. splodil ma a obcas poslal nejake peniaze. on sa nezaujima. ani nevie ze ma vysokoskolsky vzdelanu dceru a tri krasne sikovne vnucence. nech si trhne nohou
neviem, co si chcete dokazat tym, ze sa tu do mladej baby (nie je az taka mlada) navazate, za to, ze je tehotna... tak je stalo sa. vsetko sa deje pre nieco. urcite s novinkou oboznam rodicov a nesprav nejaku blbost, ktoru by si mohla potom lutovat. (malokto lutuje, ze nebol na potrate)

Boze kam ten svet speje deti maju deti :( ...sexovat ano niest nasledky nie..drahy ta podvadzal?predtym si to nevidela?..mal 17boze ved je to mlade ucho a este kolke vystrieda kym sa vyburi a dospeje.Prajem tvojej mame silne nervy lebo ziadna matka by nebola nadsena ze sa v 17jej dieta prespalo.Ako chcete to male zabezpecit?vies kolko to stoji?ak mas mamu ustretovu urcite ti pomoze..a toho ,,kurvnika'' urcite neminie platenie vyzivneho a mozes poziadat aj ma seba a to bude aspon nejaka sumicka aj ked nie velka ale pomoze to.Pevny nervy👍