Som tehotná po sterilizácii
Ahojte babenky tak stala sa mi taka vec ,že som po troch sekciach podstupila sterilizaciu zo zdrav. hladiska 😒 a moj mily pan doktor si za to vypytal peniazky /toto už neriešim môže sa hanbit/ ,ale po troch rokoch po sterilizacii som zostala tehotna ....viem že ste tu mudre a skusene žienky chcem sa poradiť či nemate niektora takuto skusenost a či ste to nejako riešili potom s tym "odborníkom" ktory si svoju pracu odflakal,,, jednoducho či dat na neho niekam sťažnosť alebo niečo ... poviem vam trocha sa toho tehotenstva obavam ... ved ta moja maternica je už taka oslabena 😢 vdaka za radu
@bandurka1979 dobrý deň, prosím ako to a vami dopadlo? Viem že je to už starší príspevok, ale zaujímalo by ma ako ste pochodili so súdom, s dieťatkom a aj s tou sterilizáciou. Či vás odškodnil?
@vierockamatkova aj mne povedali že je to 100 percentne
Ach.. teraz pozeram, ze stqrsia diskusia...
Dobrý večer, reagujem na váš príspevok. Nakoľko som vo veľkej neistote. Som po tretej sekcii, ktorú som mala cca pred 3 a pol rokom...bola mi robená aj sterilizácia zo zdravotných dôvodov.
Otázka je, či môžem byť tehotná, aj keď mi 2x robený test ukázal negatívny výsledok. Mám pred menštruáciou a už 3 deň nevoľnosti, teploty, nechutenstvo, bolesti rebier, akokeby svalovicu, taktiež v podbrušku. A neviem čo s tým. Ďakujem za všetky vaše komentáre. E
@evahermi1234 To je takmer minimalna sanca, skor mas.nejaku zaludocnu virozu...mne napr. test ukazal vzdy hned v den ked som mala mat menstruaciu, ze.som. tehotna (slabucky pasik)...nevilnosti prichadzaju vacsinou neskor,.ked.dlhsie meska.menstruacia...
Kamoska tak isto mala priznaky, stresovala...nakoniec to bola viroza...ak je test negat.nerob si s.tym zatial tazku hlavu ☺️ Inac, my mame 3 male za.sebou deticky, chceli sme...a štvrté sme dostali ako .darcek z neba ❤️, takze chapem ta uplne, ale sme stastni aj za to stvrte a lutujem velmi, ze sa pozit.test zlakla popravde...mrzi ma to.
@evahermi1234 neboj sa. Tehotná určite nie si. To bude choroba. Dva negatívne testy a sterilizácia, to je priam vylúčené.
Ahojte žienky chcem sa vas opitat som po sterrilizacii uz 13rokov a chcem otehotnieť ci mam nadej este otehotnieť dakujem za každú radu😊
@charluc to by aj mňa veľmi zaujímalo.. Podarilo sa ?

@makodob nemyslim,mozno v minulosti,ked sa netestovali vzorky,ale teraz sa 3 tyzdne po vykone kontroluju 2 vzorky a spermiovody sa uz nestrihaju aby nezrastli ale sa spaluju....