Som v 4. týždni a nemám s kým pokecať
Ahoj babule, sme v 4tt 4d, snad bude vsetko ok...Ale kedze ako doktorka viem co vsetko moze nastat nechcem to este moc sirit, tak o tom vie len snubenec, sestricka a dve bezdetne kamosky... Hlavou mi toho viri, neviem co jest, ci sa opalovat, ci sa VMESTIM DO SVADOBNYCH SIAT v septembri... Ste tu niektora cerstvo tehotna, nech mam spolubojovnicku? 🙂
Ahojte budúce mamicky ;) vcera som robila dva testy vyšli pozitívne, dnes este pre istotu spravim clearblue digital ale vyzera to tak ze koncim zhruba 4tt, mali sme naplánovanú svadbu na 6.2.2016 ale asi to supneme este niekedy koncom októbra nech nie som jak balón ;) @nikulka1 Ty si tiez tak narychlo chystala svadbu? Da sa to zvladnut? Ja neviem vobec co ma caka mam z toho zmiešane pocity ale hlavne sa tesime so snúbencom 🙂 co bude bude.
A inak baby nemusite tak stresovat existuju aj tehotenske svad.saty ked uz... 😉
@cvakatko Nie, ja som svadbu planovala uz od konca minuleho roka...uz davno mame termin 19.9. a teraz prvy mesiac sme si povedali ze mozme sa zacat snazit lebo "keby nahodou" tak to nebude vidno...ale pri mojich zrastoch by nikoho nenapadlo ze to naozaj dame na uplne prvykrat... vraveli mi ze sa budem muset vela snazit... tak nas to zrazu tak prekvapilo 🙂. zatial nemam pociut ze sa nejak gulatim, som 9tt, na svadbe teda budem asi 13tt...no uvidime 😀 saty korzetove snad to bude ok...a gratulujem 🙂
Baby vcera super vec 🙂. Mam ten pristroj n a počúvanie babatka Angel sounds a vcera som nasla srdiecko prvykrat. Doteraz som len pocuvala moje tepny, 74 tepov za minutu a inak nic...ale vcera nad lonovou kostou trosku dolava zrazu cvalal konik 170 uderov za minutu. Trebalo pritlacit a menit uhly takze to nebudem robievat tak casto teraz na zaciatku, ale mala som zly den a zle myslienky tak som ho potrebovala pocut 🙂. Aj tatino pocuval potom som to uz nasla v pohode do 5 minut. Odporucam 🙂
Žienky, idem si po radu :-/ Už asi dva týždne ma každý deň bolí hlava, niekedy len 10 min., niekedy hodinu-dve, ale vždy to prejde. Dnes je to extrém, v noci som sa zobudila na bolesť hlavy a neprechádza od rána (akurát sa mení intenzita). Vody pijem dostatok (konkrétne dnes viac ako 2,5l, ale tak pijem aj normálne), aj čerstvého vzduchu mám dosť (bývame v hore na samote). Tabletkám sa celý život vyhýbam, poraďte nejaký recept babský, čo by pomohlo :-/ Ďakujem
@anoja suhlasím s chrbticou, skús pri vystretom chrbte veľmi pomaličky skúšať oprieť bradu o hrudnú kosť, so zavretými ústami. to je veľmi dobrý cvik na krčnú chrbticu, od ktorej veľmi často vznikajú bolesti hlavy.. zo začiatku to môže pnúť, po čase to už budeš vedieť spraviť hneď.
Ja to zjistila v patek 21.8 🙂 a hned letela k dokrorovi. od te doby mi brutalne narostlo brisko, citim se porad takova nafouknuta, jak bych mela kazdou chvili odletet :D Jste na tom nekdo podobn?
Ufff... tak diky holky! jsem trochu klidnejsi :D A uz mi to aji trochu opadlo :D
Jake narastenie bruska nestraste ! Viete co stalo usitie mojich svadobnych siat vo februari 😀. Chudata cakaju na svoju chvilu to im nemozem urobit 😀
Baby v prvom rade gratulujem tehulkam.ja aom sa to dozvedela vcera tak bolo prekvapenie.kedy by som mala ist k dr?myslim ze o nejake sva tri tyzdne ci skor?ci skor?
@schutzangel ja idem akurat teraz prvy krat a podla výpočtov mi to vychadza ze som 6t+ 4 dni, len buduci tyzden odchádzam na dlhsie prec tak to uz nechcem nechávať na poslednu chvilu. Ale skor ako 6 týždňov po meškaní ms by som nesla 🙂 ale je to na tebe
@mamjka aj ja budem mat tretie 🙂
Ahoj baby mozem sa pridat som v 4 tizdni a nekedi ma boli bodbruškom a potom to prejďe nevieťe čo to moze biť 🙂
@milenka12323 taketo bolesti som mala aj ja a casom sa postupne stratili
@catca25 akom tyzdni sa to straťilo
@milenka12323 zda sa mi ze okolo osmeho- deviateho... Vtedy mi zasa zacalo byt zle a strasne vela som spala 🙂
@catca25 takže nemam sa čo ho bať lebo tie bolesťi pridu a odidu

@iwetus Ďakujem, ďakujem 😀 Ja som si od šťastia aj poplakala 😀 Držím palce 😉 to čakanie je najhoršie 🙂 ja by som ho chcela vidieť už aj zajtra 😀