Som v 4. týždni a nemám s kým pokecať
Ahoj babule, sme v 4tt 4d, snad bude vsetko ok...Ale kedze ako doktorka viem co vsetko moze nastat nechcem to este moc sirit, tak o tom vie len snubenec, sestricka a dve bezdetne kamosky... Hlavou mi toho viri, neviem co jest, ci sa opalovat, ci sa VMESTIM DO SVADOBNYCH SIAT v septembri... Ste tu niektora cerstvo tehotna, nech mam spolubojovnicku? 🙂
caute pridavam sa k vam, prave som zistila ze som tehotna jupiiii som v 2 tyzdni a som v nemocnici, zacala som spinit ale uz to maju pod kontrolou... 🙂
@katarina644 ano uplne normalne som doktorka a pytam sa uppne normalne otazky ako normalna zena. Odrodila som rukami dve deti, jeden cisarak a jeden prirodzeny, ale bolo to davno a moj obor to nie je, tak sa ako normalna baba pytam co ma zaujima. To aj na takychto forach sa rype? 😉
@nikulka1 mozes sa kludne pytat, ak budem vediet dam odpoved 😵
@ruzenka82 ahoj,neboj fraxiparin je ok,mne toez dosli na pricinu 2xbiochem.tehot.,picham si od zaciatku tehot.Je nas vela takych ale zvladneme to.Hlavne,ze vies pricinu.Opatrujte sa s babatkom.
@majorosovalucia Dakujem krasne za povzbudzujuce slova😉som aspon trosku kludnejsia...verim,ze to uz bude v poriadku a budeme sa tesit z babatka😃
Ok mam zas divny dotaz... vcera sme dostali zakaz sexu, cvicenia atd kvoli tomu ze som mierne spinila a dostala duphaston. A co orgazmus za inych ako stykovych okolnosti? Moze to tymi stahmi maternice sposobit potrat ak som mala spinenie? Mam taky maly hematom na placente, nemalo by to robit tazkosti ale pre istotu sa toho sexu mam do 12teho tyzdna vzdat. Veselo som vecer googlila, aj som vytiahla staru knihu porodnictva, ale tam nic a na nete velmi rozne nazory.
@nikulka1 ja by som ai dala pozor naozaj velky teraz na vsetko...tiez som zacala v osmom tyzdni spinit a potom aj krvacat...trvalo to tyzden a tiez beriem lieky doteraz. Mam 2,5 cm hematom a len lezim kvoli nemu uz 5 tyzdnov. Ved do 12. Tyzdna sa to da vydrzat😊nech je vsetko v poriadku😊
@lipiancanka caute baby .... Ja som zacala v 6 tyzni spinit az mierne krvacat 2dni potom to prestalo ... O tyzden sa to zopakovalo az som musela ist na pohotovost,nasadili mi vitaminy a takbetky . Krvacanie ustupilo co som velmi stasna .... A sex mame zakazany aj my ...
@nikulka1
@nikulka1 no s tymi otazkami som ja na tom bola rovnako .. nosila som papierik ale vecsinou som zabudla sa cokolvek spztat.. rovnako aj s babom u pediatricky potom :D.. a ja som nestudovala medicinu .. ale modry konik :D:D... a tiez som mala desi... a mam pravidlo ze nikomu ani rodine nevravim kym nieje knizka... eda mm ano a este tu na koniku ..:D
@nikulka1 ahoj, ja dom v 7tt. A cely den trpim miernymi nevolnostami, lepsie sa citim len ked lezim, ale kedze mam dcerku, tak to velmi nejde🙂 ale ked pride muz z prace, tak to uz naplno vyuzivam jeho pritomnost, hehe. Azvlastne je, ze ani chut do jedla velmi nemam, tusim som aj schudla, dufam, ze tym neohrozim male. V utorok sa chystam na gyndu
@nikulka1 no jo, ona má už aj dve pidi blomby, jednu spred 2 r, mala náznak kazu, zubárka ju povozila v kresle, nechala ju napúšťať vodu do pohárika 20x po sebe, potom jej fúkla do pusy, potom jej na ručičku priložila tú okrúhlu vŕtačku a pošteklila ju, aby videla, že vŕtanie nebolí, kamerou jej ukázala zúbky čo má v puse a spýtala sa ma či jej môže opraviť ten zúbok, že je to len náznak, ale práve vtedy vŕtanie nebolí ak oke´d je kaz hlboký. Juj to bolo radosti, že má striebro v puse 😀 a loptičku skákaciu za odmenu. Zato vlani zastupovala našu Dr. taká mladá a to bol cirkus, začala jej opravovať druhú stoličku a nedokončila, kaz bol zas pidi, ale Dr. mala úplne zlý prístup...vraj teraz to možno zabolí... a otázka - dáš si to vyvŕať do konca? to úplne zabila...malá začala pochybovať a odišli sme s krvavou pusou, zavrtala jej do jazyka...pol roka trvalo kým si to dala opraviť našej "dobrej" zubárke ako ju malá volá a odvtedy chce byť zubárka, ale tá "dobrá" 😀
@alenka1609 blahozelam a nech ta cim skor odtial pustia🙂
Ahojte žienky, takže konečne to mám potvrdené aj od dr. a predbežne som v 10+3tt, ale že všetko aj morfológiu aj krv mi bude 4.septembra robiť. Tak máme mušku v brušku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@nikulka1 ahoj, ty si doktorka? a taketo otazky? vsak by si uz mala vediet do coho ides, ci si prvorodicka alebo nie.