icon

Som v 4. týždni a nemám s kým pokecať

nikulka1
18. júl 2015

Ahoj babule, sme v 4tt 4d, snad bude vsetko ok...Ale kedze ako doktorka viem co vsetko moze nastat nechcem to este moc sirit, tak o tom vie len snubenec, sestricka a dve bezdetne kamosky... Hlavou mi toho viri, neviem co jest, ci sa opalovat, ci sa VMESTIM DO SVADOBNYCH SIAT v septembri... Ste tu niektora cerstvo tehotna, nech mam spolubojovnicku? 🙂

katarina644
3. aug 2015

@nikulka1 ahoj, ty si doktorka? a taketo otazky? vsak by si uz mala vediet do coho ides, ci si prvorodicka alebo nie.

alenka1609
4. aug 2015

caute pridavam sa k vam, prave som zistila ze som tehotna jupiiii som v 2 tyzdni a som v nemocnici, zacala som spinit ale uz to maju pod kontrolou... 🙂

nikulka1
autor
4. aug 2015

@katarina644 ano uplne normalne som doktorka a pytam sa uppne normalne otazky ako normalna zena. Odrodila som rukami dve deti, jeden cisarak a jeden prirodzeny, ale bolo to davno a moj obor to nie je, tak sa ako normalna baba pytam co ma zaujima. To aj na takychto forach sa rype? 😉

zabudnuta
4. aug 2015

@nikulka1 nemozes si predsa dovolit byt normalna zena ked si lekarka 😀 😀 😀 lebo tu neplati pravidlo stokrat urobit a raz zazit ;) 😀 co ta zaujima?

alenka1609
4. aug 2015

@nikulka1 mozes sa kludne pytat, ak budem vediet dam odpoved 😵

1fifinka1
5. aug 2015

@nikulka1 to je vsade tak 🙂

majorosovalucia
5. aug 2015

@ruzenka82 ahoj,neboj fraxiparin je ok,mne toez dosli na pricinu 2xbiochem.tehot.,picham si od zaciatku tehot.Je nas vela takych ale zvladneme to.Hlavne,ze vies pricinu.Opatrujte sa s babatkom.

ruzenka82
5. aug 2015

@majorosovalucia Dakujem krasne za povzbudzujuce slova😉som aspon trosku kludnejsia...verim,ze to uz bude v poriadku a budeme sa tesit z babatka😃

nikulka1
autor
7. aug 2015

Ok mam zas divny dotaz... vcera sme dostali zakaz sexu, cvicenia atd kvoli tomu ze som mierne spinila a dostala duphaston. A co orgazmus za inych ako stykovych okolnosti? Moze to tymi stahmi maternice sposobit potrat ak som mala spinenie? Mam taky maly hematom na placente, nemalo by to robit tazkosti ale pre istotu sa toho sexu mam do 12teho tyzdna vzdat. Veselo som vecer googlila, aj som vytiahla staru knihu porodnictva, ale tam nic a na nete velmi rozne nazory.

lipiancanka
7. aug 2015

@nikulka1 ja by som ai dala pozor naozaj velky teraz na vsetko...tiez som zacala v osmom tyzdni spinit a potom aj krvacat...trvalo to tyzden a tiez beriem lieky doteraz. Mam 2,5 cm hematom a len lezim kvoli nemu uz 5 tyzdnov. Ved do 12. Tyzdna sa to da vydrzat😊nech je vsetko v poriadku😊

zuzannaaa
7. aug 2015

@lipiancanka caute baby .... Ja som zacala v 6 tyzni spinit az mierne krvacat 2dni potom to prestalo ... O tyzden sa to zopakovalo az som musela ist na pohotovost,nasadili mi vitaminy a takbetky . Krvacanie ustupilo co som velmi stasna .... A sex mame zakazany aj my ...
@nikulka1

oskvarka
7. aug 2015

@nikulka1 no s tymi otazkami som ja na tom bola rovnako .. nosila som papierik ale vecsinou som zabudla sa cokolvek spztat.. rovnako aj s babom u pediatricky potom :D.. a ja som nestudovala medicinu .. ale modry konik :D:D... a tiez som mala desi... a mam pravidlo ze nikomu ani rodine nevravim kym nieje knizka... eda mm ano a este tu na koniku ..:D

erienka
7. aug 2015

@nikulka1 ahoj, ja dom v 7tt. A cely den trpim miernymi nevolnostami, lepsie sa citim len ked lezim, ale kedze mam dcerku, tak to velmi nejde🙂 ale ked pride muz z prace, tak to uz naplno vyuzivam jeho pritomnost, hehe. Azvlastne je, ze ani chut do jedla velmi nemam, tusim som aj schudla, dufam, ze tym neohrozim male. V utorok sa chystam na gyndu

erienka
7. aug 2015

@nikulka1 ozaj, a v utorok idem aj k zubarovi. Mozem si dat pichnut umrtvujucu injekciu?

zuzannaaa
7. aug 2015

@erienka inekciu mozu , ale rengen nie

lenadka
7. aug 2015

@nikulka1 gratulujem k tehotenstvu, tiež mám termín v marci, ale zatiaľ to nezverejňujem, vie to len manžel a moja mama. Moja menšia dcérka chce byť zubárka! 😀 takže pôjdeme k tebe na rozumy čo a kde to ísť študovať 😀 😉

1fifinka1
7. aug 2015

@nikulka1 aj orgazmus je zakazany, ak nemas povoleny sex 😒 tot nedavno som to citala od jednej lekarky. Ze vtedy sa treba zdrzat uplne.

nikulka1
autor
7. aug 2015

@erienka mozes... ja inak úprimne ked netreba tak tehotnym davam nerada...predsalen obsahuje adrenalin. Ale ak sa boji zena tak lepsie ked si da, lebo stres babatkj neprida. Vrtat sa snazim len medzi 4 a 6 mesiacom

nikulka1
autor
7. aug 2015

@lenadka jasneeeee ja poucim 🙂. Hlavne začnite chodit pocitat zubky vcas nech je na zubarov navyknuta.

zuzannaaa
7. aug 2015

@lenadka Ahoj aj ja som marcova 🙂 u mna ro vie iba muz a 1kamoska a nikto viac ,, kedy sa ty chstas povedat ?

lenadka
7. aug 2015

@zuzannaaa až po 12tt

lenadka
7. aug 2015

@nikulka1 no jo, ona má už aj dve pidi blomby, jednu spred 2 r, mala náznak kazu, zubárka ju povozila v kresle, nechala ju napúšťať vodu do pohárika 20x po sebe, potom jej fúkla do pusy, potom jej na ručičku priložila tú okrúhlu vŕtačku a pošteklila ju, aby videla, že vŕtanie nebolí, kamerou jej ukázala zúbky čo má v puse a spýtala sa ma či jej môže opraviť ten zúbok, že je to len náznak, ale práve vtedy vŕtanie nebolí ak oke´d je kaz hlboký. Juj to bolo radosti, že má striebro v puse 😀 a loptičku skákaciu za odmenu. Zato vlani zastupovala našu Dr. taká mladá a to bol cirkus, začala jej opravovať druhú stoličku a nedokončila, kaz bol zas pidi, ale Dr. mala úplne zlý prístup...vraj teraz to možno zabolí... a otázka - dáš si to vyvŕať do konca? to úplne zabila...malá začala pochybovať a odišli sme s krvavou pusou, zavrtala jej do jazyka...pol roka trvalo kým si to dala opraviť našej "dobrej" zubárke ako ju malá volá a odvtedy chce byť zubárka, ale tá "dobrá" 😀

nikulka1
autor
7. aug 2015

@lenadka Hej ono je to tazko ked ma niekto zly pristup 😀 Ja zuby len sprchujem, kefickujem a vyhanam cervika, slovo vrtat je u nas zakazane.

zuzannaaa
7. aug 2015

@lenadka ja by som to chcela povedat nabuduci tyzden sestre zatial ale znamim az po 3mesiaci

erienka
7. aug 2015

@nikulka1 uvitala by som, keby podobny slovnik pouzivala zubarka i v mojom pripade 😀

nikulka1
autor
7. aug 2015

@erienka ja tym z mam tolko deti som tym nakazena a hovorim tak aj dospelakom... Aj krtka im pustam na monitor 😀

lenadka
7. aug 2015

@nikulka1 presne červíčka aj naša Dr. vyťahuje zo zúbka a potm jej ukázala, že už tam má len kúsok chvostíka 🙂 úplne ju zblbne, že ani nevie kedy a zub je opravený 😀

erienka
8. aug 2015

@alenka1609 blahozelam a nech ta cim skor odtial pustia🙂

anoja
11. aug 2015

Ahojte žienky, takže konečne to mám potvrdené aj od dr. a predbežne som v 10+3tt, ale že všetko aj morfológiu aj krv mi bude 4.septembra robiť. Tak máme mušku v brušku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iwetus
11. aug 2015

@anoja Gratulujem 🙂 ja idem teraz v piatok k doktorke a už sa neviem dočkať 🙂