Som v 4. týždni a nemám s kým pokecať
Ahoj babule, sme v 4tt 4d, snad bude vsetko ok...Ale kedze ako doktorka viem co vsetko moze nastat nechcem to este moc sirit, tak o tom vie len snubenec, sestricka a dve bezdetne kamosky... Hlavou mi toho viri, neviem co jest, ci sa opalovat, ci sa VMESTIM DO SVADOBNYCH SIAT v septembri... Ste tu niektora cerstvo tehotna, nech mam spolubojovnicku? 🙂
@milenka12323 no mali by..ako kazde tehotenstvo je ine aj kazda zena je ina..ale ja pametam ze ja som mala zo zaciatku riadne bolesti.Dokonca som aj spinila 🙂
@schutzangel drzim palce aby to bolo ok 🙂
@schutzangel ten horny je jasny 🙂
No uz aj z krvi je to jasne;)sme v ton
No uz aj z krvi je to jasne;)sme v tom
@schutzangel gratulujem 🙂 ja idem zajtra 🙂
Dakujem,daj vediet ako si dopadla.mne to este dochadza pomalicky.
@catca25 diki ja len mavam tie bolesti
@schutzangel ja mam testiky celkom jasne, posledné som potratila v 6.tyzdni tak teraz stále troska strach podvedome ... Chcem počuť že vsetko je ok a budem kludnejsia 🙂
To ti verim.ja pri prvom tehu som sa tesila od zaciatku a toto druhe sa tesime ale uz viem co vsetko sa moze stat tak je to take..ale myslim pozitivne kvoli babatku
Musíme myslieť pozitívne 🙂 aký máš termín ?
No to mi povie vo stvrtok ale vyzera to ze maj 2016
@milenka12323 hadam coskoro zmiznu no 🙂
@catca25 uš som mala 4 krat potrat posebe tak sa bojim a teras som otehotnela o 5 mesiace
@jana290585 gratulujem ťy a krasne tehulkovanie 🙂
@milenka12323 tentoraz to uz hadam konecne vyjde...drzim palce 🙂
@catca25 diki 🙂
@milenka12323 nie je začo 🙂
@catca25 oky
Verim ze to bude ok a budeme sa tesit a tebou
@schutzangel potvrdene 🙂 termin 24.4. 🙂
Gratulujem uz sa len tesit
@nikulka1 gratulujem toje moc krasni a kolko si tehulka na to foto 🙂
@milenka12323 ahoj dakujem musela som to zmazat som si neuvedomila ze tam mam osobne udaje 🙂 koncim 12ty
@nikulka1 ahoj nevieš preco som krvacala v 5 tyzdni a teras mam les take spinenia
Ahojte žienky, tak aj ja mám dnes za sebou poradňu 🙂 Termín mi dr. stanovil na 6.marca 😀 maličké sa stále mechrilo, a tváričku malo zakrytú rúčkou 😀 krásne je 😀

Baby dnes vola bola u dr pocefal ze to vyzera na tehu(twsty mi vysli pozitivne?bral mi jrv lebo ze ti by som bola mebej ako 4tt.tak poobede si idem po vysledky.som nervozna.viem ze to malibke tam je ale bojim sa trosku.