Som v tom? Bojím sa
Ahojte, potrebovala by som vašu radu. Mám 19, tento rok ku koncu 20. Včera som sa po prvýkrát vyspala s chalanom. Mali sme niečo popite a ja som bola povolnejšia. Mali sme ochranu, ale pri druhom kole sa nám pretrhol. Prvy krát sa spravil, pri druhom povedal že nie, bola to len chvíľa... ale nemôžem byť tehotná? A aký je najlepší tehotenský test, kedy si ho urobiť? Alebo si dať tabletku? Prosím poraďte, naozaj s tým nemám skúsenosti.
@tatianamaria v poriadku, ked ste pockali, tak ste pockali....vasa vec. Ja osobne by som si "macku vo vreci" na cely zivot nevzala...potom po svadbe zistim, ze nam to v tomto smere vobec neklape a rozvod ci nevera je za dverami... Ja som len napisala, s tym storocim, ze nezijeme v 16. ale v 21. storoci v tom zmysle, ze dnes je podstatne viac parov, ktore do svadby necakaju ako tych, ktori s tym cakaju az do dna kedy sa vezmu..... a uznaj, je to naozaj tak.
Chcem vám dať ozveny, keďže už je to behu tu dobu.. robila som si testy, 3 a všetky s odstupom min. 2 dni, negatívne.. aj krámy som dostala, oznamujem že tehotná nie som... ďakujem všetkým ktorí mi poslali odpoveď 😜
@clary0 a zobrala si si teda tu tabletku, alebo nie?
@katharines však je to už jedno.
@clary0 milé, že si napísala a super
Nie nedala som si tabletku, riskli sme to...
@tequelinka čítanie s porozumením 0 bodov kondóm im zlyhal 😂😂 a nie každá má tak drastické "odpanenie" takže toto je nepodstatné.. dotyčná tehotná nie je... asi 2 komentáre vyššie to spomenula

@cecilia68
Prepáč, že viem, veľké hovno O medicíne.