Spánok na bruchu v 21. týždni
Tehulky, chcem sa Vás spýtať, vždy ked zaspávam, som bola zvyknutá spať dole bruchom, snažim sa na boku, so skrčenou nohou, ale dnes dorána, neviem, či som aj na bruchu nespala, som v 21 tt a bojím sa, že by som tým mohla ublížiť drobčekovi, mala som ráno take divné pocity v brušku...
@dominika1988 🙂 stuplik maly :D nenechala mamu spat :D no ved to, ale tato noc, bola nejaka..no spala som velmi tvrdo, co uz davno nie..a to rano..:/
@lin123 no ano pichanie som mala ale asi tak do 4. mesiaca...ale toto su uplne take krce...ako ked nohu nemozes vystriet, trva to iba chvilocku...
ak nevies spat na boku, radim vankus na dojcenie, taky dlhy sliz, jeden koniec pod hlavu a druhy medzi kolena, vyyborna vec 🙂
@anuskaaprazko presne taky zhanam, ze je dobry aj naa kojenei, kde si ho zohnala? bo tu v BA, ze za 50 e a viac :D
@mysiacik212 tak to netusim, o medicine toho vela neviem 😒 . ale snad vie, co robi 😉
@klincek aj ja v to dufam, je to takych 7 striekaciek, este tri a mam to za sebou...uz nech to je :D
@mysiacik212 urcite si na bruchu nespala, a ak hej tak ti to nevadilo, tie divne pocity urcite neboli zo spania, ....ja som dlho spavala na bruchu, mala som ho aj male ale dokedy presne neviem, resp. potial kym mi to nevadilo, resp. kym to mojej babike nevadilo vtedy sa raz dva ozvala, a do konca tehu som spavala tak napoly bokom napoli bruchom dolu - tak mietne na boku. A velmi dobru sluzbu mi urobil kojenecky vankus....
@mysiacik212 ja som kupovala tento: http://www.noseniedeti.sk/vario-extra/polohovac... aj z tejto stranky. Ak chces investovat menej tak da sa kupit aj len s jednou oblieckou (tento ma 2) a bez nahradnej naplne - to je tento: http://www.noseniedeti.sk/klasik/polohovaci-van... stoji 26 eur + postovne.
On je plneny takymi polystyrenovymi gulickami, oni zo zaciatku tak asi budu iritovat ze sustia ale ja som si za 2-3 dni zvykla 🙂
@sense aj ja sa snazim tak pol na pol polohovat, aj na brusku aj na boku..:D akurat rozymslam o tom vankusiku, uz mi nom vela tehuliek vravelo...že je to dobra vec..a neilen pre mna, ale potom aj pre babatko.🙂
@anuskaaprazko ake supekne...a ked ich porovnam s vankusmi tu..ovela krajsie...neviem, myslela som si, ze v BA bude viacej mznosti,ale niektore obchody...ma sklamali, nielen akoze cenovo..ale velka reklama...a nic v nich :D
@mysiacik212 vsak toto, ja som s tym obchodom spokojna 🙂 kupovala som tam aj novorodenecku vlozku do nosica 🙂
@anuskaaprazko ni nic idem sa tam ja troska pohrabkat 🙂
@mysiacik212 jaj a pozeram ze ten najlacnejsi neobsahuje samotnu obliecku, cize sa neda prat, tak to chod aspon do Vario 🙂
@mysiacik212 nieco ti posielam a tam nizsie v clanku si precitaj a budes pokojna 😉
http://www.predictor.eu/sk/som-tehotna/zdrave-t...
@katarina1984 dakujeeeeem 🙂takze este mozeeem :D spinkat tak ako spinkavam :D
Ahojte . Som na začiatku 6 mesiaca a dosť často ležím na chrbte ? Nevadí to babatku keď sa ja pri tom cítim dobre ?

pichanie som mala aj ja...zlakla som sa, pichanie bolo v pravo dole tak ako je slepak..tak som mala obavy,ale napokon sa zistilo, ze to je roztahovanie maternice, dost ma to bolelo, pri kazdom pohybe.Ale je to tiez uplne normalne.