Strach o nenarodené dieťa a modlenie
Chcem povzbudit vsetky buduce mamicky, ktore prezivaju v tehotenstve strach o svoje nenarodene dietatko, aby sa modlili Novenu k neposkvrnenej Panne Marii a Modlitbu zeny v pozehnanom stave k sv. Gerardovi.
Dakujem Panu Bohu, Panne Marii a sv. Gerardovi za ochranu a zdravie pre mojho synceka.
Hrozil mi predcasny porod uz od 26. tyzdna tehotenstva. Viera v silu modlitby mi pomahala prezit kazdy den strachu o moje dieta.
Teraz sa tesim zo zdraveho synceka.
Nevzdavajte to a modlite sa.
Nechcem byť hnusná, ale takých modliacich je veľa a dieťa im trebárs prejde bezohľadný šofér. radšej ver osudu, ten je nemenný.
@juhseverzapad ibaze Boh ma svoje plany, my mu nemozeme diktovat, co ma a nema robit. On vzdy vybera tu najlepsiu moznost, hoci sa nam moze zdat najhorsia . Az raz v nebi pochopime, preco sa iste veci odvijali tak, ako sa vyvijali, mozno niekto trpi,zomrie, aby sme my mohli byt zachraneni ,alebo aby on sam neskor neskoncil v zatrateni...Co sa tyka toho zrazeneho dietata...dam jedno svedectvo,co sa mi stalo. Moja sestra isla do mesta vybavovat nieco na urad, ja som doma chystala zemiaky k obedu.Ked vtom prisla myslienka, nech sa pomodlim za nu k jej anjelovi straznemu,nech ju tam chrani. Nikdy v zivote som sa k anjelovi nemodlila za inych, vzdy len za seba. Bolo mi cudne,co ma to napadlo...ale tak pomodlila som sa. O dve hodiny dosla segra,velmi rozrusena. Vraj uz tu nemusela byt. Ze ked stala na obrubniku,ze prejde cez cestu, na opacnej strane zastal autobus . Ale tesne predtym sestru cosi pobadalo zacuvat z obrubnika dozadu az k muru budovy, uplne nelogicky. Vtedy sa z autobusu rozbehli ludia rovno do stredu cesty .A v ten moment sa tam rutilo auto,ktoremu ti ludia spoza busu podbehli do jeho jazdneho pruhu a aby sa im vyhol,tak to stocil na chodnik a v plnej rychlosti prebehol presne po tom mieste,kde predtym stala moja sestra. Boli to sekundy, ako sa to vsetko udialo. Keby bola ostala na obrubniku, je namieste mrtva a jej tri male deticky by boli siroty.
@jaja72 Toto skutočne nie je vhodné! Až keď vysvetlíš, prečo umiera cca 9milinov detí ročne na rakovinu a tvoj Boh toto nevidí a dopustí to, potom reaguj!!!! Spravodlivý je " Skutočne? Nervy mám, ty ******

@fra
ale mne sa aj z toho predosleho hodili k tejto teme 2 vety 😉