Strach o nenarodené dieťa a modlenie
Chcem povzbudit vsetky buduce mamicky, ktore prezivaju v tehotenstve strach o svoje nenarodene dietatko, aby sa modlili Novenu k neposkvrnenej Panne Marii a Modlitbu zeny v pozehnanom stave k sv. Gerardovi.
Dakujem Panu Bohu, Panne Marii a sv. Gerardovi za ochranu a zdravie pre mojho synceka.
Hrozil mi predcasny porod uz od 26. tyzdna tehotenstva. Viera v silu modlitby mi pomahala prezit kazdy den strachu o moje dieta.
Teraz sa tesim zo zdraveho synceka.
Nevzdavajte to a modlite sa.
@juhseverzapad no nie....neriadi...on ta na konci caka,preco by ta riadil?
aj ty,ludi,kt,mas rada neriadis,ale im nechavas slobodu...chces,aby sa citili pri tebe dobre...neovplyvnujes ich a nediktujes,co maju robit...si pri nich a tesis sa z ich uspechov a tesis ich pri ich neuspechoch.
a aj ked nie si pri nich,myslis na nich a oni citia,ze na nich myslis a mas ich rada..nie?
pekny den
@sonia. A ty očividne veríš iba sebe a okolie ta nezaujíma. Nuž čo, aj taký musia žiť.
Inac ako ja som bola katolícka ale vydávala som sa v evanjelickom kostole od vtedy sa považujem za evanjelicku chodim 2 krat do roka radšej k nim aaj na spoveď lebo ta spoved je len o mne a o bohovy nespovedam sa nikomu len bohovy.a ako boh povedal milujte sa mnozte sa.mne sa to proste nepáči ze kat.kňazi drzia celibat to odporuje tymto slovám.a tiez boha nemate uctievat v kostoloch a falošných chramoch ale v srdci.tam si kazdy má uctievat boha nie v kostoloch ďalší ľudský výmysel.
@juhseverzapad A Ty ma ocividne nepoznas... 😀 😀 😀 Pobavila si ma... Pekny den Ti prajem..
@sonia. Aj tebe.
A este co je smiešne ked clovek vidi boha a modlí sa iba vtedy ked mu je zle a potrebuje od neho pomoc potom si kazdy na neho spomenie.ale ja to robím presné opačne ked citim celým telom a dusov ze som stastna prave vtedy si ja v hlave na neho spomeniem a to je to úprimne poďakovať mu za ten úžasný pocit šťastia zo života.ako dnes ked mi siel syn do školy busom ssm.robim to ked sa vecer s muzom uklsdsme spst a ja si z neho robim vankúš a on to zboznuje lebo citi kopsnce do ľadvín od malej.zsspsvsm s krasnym úžasným pocítom šťastia.a som v tomto sebecks ale vzdy hovorim bohu aby mi mojho muzika nikdy nebral ale nech idem ja prva.takže toto je viera
@juhseverzapad, pre mna nemusis robit nic, a myslim, ze aj ostatne su toho nazoru. Takze v pohode 🙂
To je krasny prispevok, blahozelam k donoseniu a dietatku. Je mi smutno, ze je tu konecne nejaka pekna tema a takto sa zvrhne. ☹
Ja sa nemodlim pravidelne, modlim sa vtedy, ked o nieco prosim (ano, ked nieco potrebujem) a vtedy, ked som za nieco velmi vdacna a chcem sa podakovat (ze sme zdravi, ze mam krasnu rodinu, atd).
neverim, ze krestania citali Stary zakon, nie je mozne aby niekto veril nieco take v 21.stor. A najlepsie je porovnavanie Koranu a Biblie, ze krestanstvo je nabozenstvo lasky a Koran je agresivny, to vazne nemoze zadriet nikto kto to cital
do kostola nechodím, ale v Boha verím, naučila som sa však za pekné veci ďakovať a zlé prijať, o jedno bobo som prišla, teraz po dobe čakám ďalšie, verím, že bude v poriadku,aj keď testy nevychádzajú vždy dobre, čo sa však mám stať, to sa stane, skôr si myslím, že treba vedieť prijať aj zlé veci, všetko sa pre niečo deje, nie je hanba sa modliť, každý sa s neistotou a pochybnosťami vyrovnáva inak 🙂
@jaja72 som rada, ze ste to tak daleko dotiahli, je to skvele. ja v silu modlitby verim, bola som svedkom zazraku, kde lekari nedavali ziadne, ale ziadne sance a vsetko sa nakoniec na dobre obratilo. moj manzel mal 8 centimetrovy nador v krcnej mieche. operovali ho s tym, ze iba urychlia smrt a ak sa aj nahodou podari, nebude chodit a pravdepodobne nebude sa hybat od hlavy dole. ani v kovacovej si nevypocul dobre prognozy, pripravovali ho na to, ze v zivote sa nebude uz hybat. momentalne cakame nase piate dieta (dufame, ze sa nam narodi ako tretie zijuce), je relativne ok. boli sme svedkami velkeho mnozstva modlitieb od ludi z mnohych stran sveta, dovtedy som tieto veci brala velmi lazne, skor s tym, ze nech si ludia robia co chcu, ja tomu aj tak neverim 🙂 sv. gerarda si pamatam, k tomu som sa modlila po tom, ako sme prisli o babatko, aj som citala jeho zivotopis, bolo to zaujimave 🙂 manzelov pripad je jednym z tych, na zaklade ktorych pride ku blahoreceniu don titusa zemana. tieto reci, co su tu, by som si nevsimala, su to ludia, ktori nemaju realnu skusenost s nicim podobnym a hlavne, miesaju hrusky s jablkami. nemusia byt veriaci, staci ak budu zit podla desatora a teda ked je to nutne, nech si vyjmu tu cast o uctievani iba jedneho Boha 🙂 staci neublizovat ostatnym. a to podla mna modlitbou za niekoho sa nemoze stat. drzim palce, aby ste sa coskoro tesili z maleho drobceka 🙂
@gita17 preco sa tak zosmiesnujuco vyjadrujes o nabozenstve ineho cloveka?
ako mozeme chciet,aby na svete fungoval aspon aky taky pokoj,ked len na nete do seba rypu ludia,kt.sa vobec nepoznaju?
ty neveris?neveris....je to tvoja filozofia...a nikto sa z toho nevysmieva
@emilia25 ak si myslíš, že chrám je ľudský výmysel, tak potom tých výmyslov je veľa, : divadla, kina, nemocnice, školy, kúpaliska, železničné a autobusové stanice, ap., všetko sa dá robiť pod holým nebom. Nebola si praktizujúca katolička, preto si sa sobášila v evanjelickom kostole, oni nemajú sviatosti, katolíci sa tiež spovedajú bohu, ale prostredníctvom kňaza a ten im dá rozhrešenie v mene Boha
@mijo53 hej a robia z toho haló si myslíš ze som nechodila na spoveď a ako dieťa som sa opačne prezehnsls co ten kňaz nerobil to sa takto chová kňaz.no hruza radšej idem k evsnjelikom tam sa farár pýta ci verime ano verim a nemusim hovoriť hriechy navyše ty si ich zspusujes všetky kazdy den kto si to má psmetst.takto boh vie vsetko a je to o nom o mne.
@mijo53 a co tie ktore zsbudnes a potom po spovedi si na ne spomenies asi sa tam vrstis spet ze a odstojis si ďalšiu hodinku kym tie bsbky sa vykecsju.ach ja si sadnem do kostola pán farár hovori všetkým.takéto spovede su spovede.ale je to každého osobná vec.a boh je len jeden ci v takej ci onskej viere.
Cirkev a Boh nemajú spoločne absolútne nič.Cirkev je jedna najbohačia mafia,banda,Vatikán preplnený homosexualmi a pedofilmi.Ak Boh existuje tak neverím ze by takuto bandu poveril konať v jeho mene a tobôž v jeho mene dávať rozhrešenia.Amen!!!!!
no jasne, uz je to tu zas...to je asi nejaky virus na Modrom koniku, ze akonahle zacne tema, tykajuca sa potratov, Boha alebo Cirkvi, zacnu sa k tomu vyjadrovat vsetci ti, co o tom najmenej vedia ale potrebuju si rypnut a kopnut.
ja napr. nemam potrebu sa vyjadrovat k tomu, ci treba dat z povercivosti na kocik cervenu snurku, alebo ci nejake woodoo pomoze donosit babetko, ked mi niekto radi, ze mam vypit zabi sliz a 5x sa pri tom uklonit, bud to urobim, ak to povazujem za rozumne alebo ani dalej necitam a neprispievam.
ale to by tu potom bolo veeeeelmi pusto 😀 na tomto fore.
kto chce, nech sa modli, a kto nechce nech nie,
ale naco potrebujete sami seba presviedcat, ze je to blbost to fakt nechapem.
😉
aha, pozeram že mi ten link nejako preskočil, mal to byť tento http://www.cestaplus.sk/baterka/datum/22-01-2016

@katka1981 ... tak možno práve pre teba napísali práve dnes toto zamyslenie 🙂 http://www.cestaplus.sk/baterka/datum/23-01-2016