Strach zo smrti pri pôrode
všetky mamičky a budúce mamičky, ktoré ste mali strach z pôrodu-konkrétne, že by ste mohli zomrieť pri pôrode, ako ste sa s tým vyrovnali? myslím naozaj panický strach zo smrti 😒 ..
našla som tu diskusie o strachu z bolesti a pod., ale to nieje to v čom potrebujem povzbudiť.. Bolesti sa absolútne nebojím.. bojím sa neskutočne smrti- vykrvácania, embólia plodovou vodou..
ďakujem za všetky rady
Dobrý deň,
Som studentkou pôrodnej asistencie a píšem bakalárku na tému „Strach tehotných žien a spôsoby zvládania“. Cieľom mojej práce je zistiť analyzovať a vyhodnotiť Vaše osobné pocity, obavy strachy v súvislosti s tehotnosťou a pôrodom a tak získať od Vás cenné podnety, ktoré by prispeli k lepšiemu pochopeniu žien a skvalitneniu starostlivosti o ženy počas tehotnosti a pôrodu a to najmä v oblasti predchádzania a zvládania strachov, ktoré môžu mať negatívny dopad na priebeh tehotnosti a pôrodu.
Dotazník je anonymný a dobrovoľny. Ak si nájdete najdete 3 minúty času na vyplnenie veľmi mi tým pomôžete. ĎAKUJEM
https://www.survio.com/survey/d/U8K3T9N1M1R6G4I8W
ahojte som po dvoch cisárskych rezoch pri prvom mi 5 týždnov skôr pred termínom odtiekla plodova voda.potom mi bola zistena aj epilepsia veľmi by sme túžili ešte po babatku ale neviem ked aj kamosku mám doktorku gynekologicku a ta povedala že to sa nedá tá embolia plodovou vodou predvídat.tak neviem lebo u mna by to bol plánovaný cisársky rez ale hrozne sa bojím mám dve detičky jedno 6ročné a druhé ma 2roky tak čo ak sa mi niečo stane.
Neviete ako dopadla snehulienka99?
Ahoj, aký si mala nakoniec pôrod? Vidím ze už máš synčeka
@terezia1477 prepac teraz som si vsimla, ze si pisala 🙄. Rychly, ale uz by som isla cisarskym kvoli dietatu a istote.. Pupocna snura okolo krku, nastastie len navolno. Silne kontrakcie zrazu slabli, napichavali ma na oxitocin. Ozvy klesali, takze babo muselo ist ryChlo von. Sestricka mi tlacila na brucho.. No uz by som neriskovala prirodzeny porod..

@lewiica krvacanie ako mimo porodnice prosim ta? kebyze som niekde doma alebo u kocha tak ma nezachrania...