Stretli ste sa s nejasným tehotenstvom?
Dnes som bola u Dr. s odovodnenim ze som tehotna, lebo mi 6 testov vyslo. Ciarky svietia ako majaky A ona na mna kuka ako na blazna, ze ona na sone nic nevidi, ze je tam cosi drobne, zodpovedajuce velkostne 5tt, ale ze tehotna skor niesom, kedze som mierne zhruba pred tyzdnom spinila. Sama nevie co to ma znamenat, ze co to mam za specialny teho test, ze ak je to skore stadium je zahadou, ze uz test reaguje a blizsie mi k tomu nepovedala... Stretli ste sa s niecim takym?
hej, je to uplne normalne! ja ked som v 5tt zistila ze som tehu, volala som svojej doki (bo som aj krvacala) ze co mam robit. Ona ze musim len pockat! ze teraz by tam aj tak este nic nevidela a ze s tym krvacanim mi tak-ci-tak nepomoze..ze je to este velmi malicke a je to vsetko na prirode. Ze mam prist v 7-8tt ak budem mat tehu test stale pozit! Ja myslim ze tehu si, len doki tam nic nevidel a zbytocne ta teraz zneistil...pockaj zo dva-tri tyzdne a uvidis podla testu. ak pozit. chod ku nemu nech skontroluje ci je vsetko tam ako ma byt.. 😉 drzim palce
Podla mna si normalne tehotna a ja mavam testy pozit.este pred vynechanim menzesu, nechapem co sa dr cuduje, ved si uz v 5tt 😕 a to ze si spinila je bezne.
Aj ja si myslím,že si tehotná ;))) vela doktorov skončilo školu po známosti.
Určite odporúčam krvný test aaa zmenu doktora pretože je možné je babo neuvidí ani pred pôrodom ;)))
Ja mám tiež taký problém o babatko sa nesnazime este ale prisahala by som,že som tehotná kazdy jeden příznak čo môže byť mám aj ja.posledná mrška bola 10.7 a slabulinka ;/ tak čakám pretože test pred 3 týždňami ? Negatívny ;/
Prajem ti vela šťastia škoda že si túto tému založila ako otázku a nemôžeš napísať ako to dopadlo skús napísať adminovi nech to opraví ja uz som to vela krát tak urobila ;) papa
Pripajam sa k nazoru, ze doktorka si diplom kupila alebo dostala po znamosti 😀 😀 😀 Ak si tehotna, odporucam ju zmenit cim skor, v tehu potrebujes dobreho lekara, co sa vyzna, tam uz nejde len o tvoje zdravie, ale aj o to tvojho nenarodeneho dietatka.
zmeň lekárku. ja som mala tehu test pozitívny 3 dni pred termínom ms. na druhý deň som šla k dr. videla mi len zväčšenú sliznicu. o týždeň už bolo vidieť gestačný vak. a o týždeň na to už aj babulko mrňavunké. ale hneď, ako som prišla prvýkrát za ňou, že 3 testy pozitívne, tak keď nebolo vidieť na sone, tak mi brala krv. ešte v ten deň som mala výsledky 🙂 takže najlepšie urobíš, keď takúto dr. pošleš kadeľahšie a nájdeš si fakt dobrého gyn, pretože dobrý gyn. je najdôležitejší práve v tehu. držím palce
Suhlasim s dievcatami, ja som isla za doktorkou 4tt + 2 a ona ma odbila, ze co po nej chcem, ze na sone este nemoze byt nic vidiet. Ze zeny chodia tak v 8tt najskor. Tak som ju s potlacenymi slzami poprosila, ci ma aspon na krv nemoze poslat, ze tam to musia zistit. Tak ma poslala a 4tt + 6 mi potvrdili, ze som v tom. V 8tt uz bilo srdiecko na sone.

@ewisam u mňa keď si doktor nebol istý tak mi vzal krv a poslal ma na biochem.si to zaniesť a za hodinu som mala výsledky a tam už vedel presne či som tehotná alebo nie.Pretože na sone nič nevidel a test som mala pozitívny a aj krv to potvrdila nakoniec