icon

Tatárská omáčka Helmann's počas tehu

terezi666
11. okt 2016

Mám strašnú chuť na langoše z tatarku hellmann's a zo struhaním syrom myslite že si možem dopriať??? A čo si myslite o tavených syroch možem si aj ten dať ? lebo uš mi spominaly že by sa to nemalo ,čo myslite??

evittam
12. okt 2016

@maxiva Ja som fajn baba a tiež som napísala len svoj názor a tvoj ti neberiem - ako si si asi nevšimla. A tá drzosť, o ktorej píšeš - hej máš pravdu som zdravo a normálne drzá - "to čo na srdci, to na jazyku". Naučil ma život povedať jasne a dôrazne svoj názor a stáť si za ním a nenechať sa odbiť. 🙂 A tiež som ti nič nepísala o ovciach..... 😉

maxiva
12. okt 2016

@evittam tu ide o to ako svoj nazor podavas,jednoducho si ma ponizila 😠 a urobila zo mna trapku,co nema vychadzat z domu a filtruje si vodu 😠 a preco?no lebo som napisala fakt o plesnivom syre 🙄 a ano je to tak,tu sa nerespektuje iny nazor,tie ovce neber doslovne,nikoho som nechcela urazit

11031981
12. okt 2016

Neviem,nad cim sa skor pozastavit.ci nad tym strasnym pravopisom,obsahom,alebo tym stylom pisania....to este len bude otazok po narodeni babatka .....nuda nam nehrozi

petkovamiruska
12. okt 2016

ani som vas nedocitala...teda zacala som prve prispevky a uz dalej nemozem....ako sa tu jedna do druhej navazate...
kazda z nas je ina...kazda je iny clovek...jedna je viac obdarena inteligenciou druha menej, jedna ma viac prehladu ako ostatne, niektore sa trapime pre kazdu blbost, ine zasa neriesia a ziju naplno....ale preco sa navzajom urazame?
mozno dotycna nemala taky zaklad pravopisu ako ostatne....mozno sa to nenaucila...tiez som tehu a riesim dost blbosti, ale myslim si, ze vysmievat sa ludom takymto hrubym sposobom nie je ok...ano zvazit co sa opytam, ale asi je z uplne inych pomerov ako poniektore zeny tu...to jej ,ale nemusi zavriet usta...
nechcem nikoho obranovat, ale som si predstavila keby som sa opytala tuto otazku ja a by ste ma hned takto zhodili ako by som sa citila...
a mimochodom mna lekar pred niektorymi potravinami varoval a neodporucal mi ich jest...patri tam aj majoneza...JEM JU LEBO MI CHUTI, ale to je na mne...
neposmievajme sa tak jedna druhej...a nechcem teraz diskutovat hodiny o tom co som napisala...len som chcela vyjadrit moj nazor...PEACE

severanka90
12. okt 2016

@petkovamiruska tak vies, dotycna zakladatelka si tu "nakladacku" doslova pyta. Pred tromi dnami ju tu min.10x upozornili na pravopis a ona na to vysmesne odpovie, ze si to tu mame opravit a jej je to jedno. 10x si precitala, ze pitat sa je s "y" a aš sa pise s "z". A teda vsetko zacala riesit v 27.t.t. a doteraz ako zila? Co jedla, pila, dychala? Proste je to truba, co naschval provokuje a zaklada blbe temy, na ktorych sa baby dobre zabavaju a ty ju zbytocne lutujes.

marfikchov
12. okt 2016

podľa mňa tu je už nepísaným pravidlom, športovou disciplinou či súťažou, kto vymyslí bizardnejšiu tému... človek potom nevie, či sa má smiať, plakať, či je normálny alebo nenormálni sú všetci okolo... ja si vždy len poviem "pane bože, či sme všetci tvoji!" 😀

petkovamiruska
12. okt 2016

@severanka90 ja nikoho nelutujem....tiez sa mi nepaci ak niekto neovlada gramatiku...a ano ma sa zamysliet a nepisat kazdy blud sem na konika...ale mozno sa nema koho opytat, mozno len provokuje, mozno sa na tom doma zabava...ale tie komentare mi nepridu uplne vhodne...mozes uz jest hocico tebe nic neublizi....
co ak je naozaj len taka obmedzena? ja sa nezapajam do takychto tem a nechcem sa ani s nikym hadat a natahovat...ale je dost zloby vsade dookola a my sami si ju vytvarame...ked sa deti v skolke/skole posmievaju druhym detom tak ich ucime, ze to nie je spravne a ze mozno tie deti zato nemozu ake su...a mozno prave z takych slabych jedincov vyrastaju takyto ludia...nechcem urazit ani dotycnu co to pisala - mozno je naozaj lajdacka a je jej to ukradnute co jej kto pise, ale ta vlna posmeskov, urazok hned nepochopenia ma proste dostala...mozno je to mojim tehu,ze som precitlivela, ale ked sa my dospeli budeme takto spravat k ostatnym z coho si maju brat priklad nase deti....a verte mi, ze tiez rada vyhladavam spolocnost ludi, ktori su mne rovni alebo mi nieco do zivota daju, ale urcite sa neotocim pohrdavo chrbtom ani ostatnym...

puklica13
12. okt 2016

@maxiva nic v zlom ale ako ta prosim ta ponizila? Ved nenapisala nic dehonestujuce na tvoju osobu...klud zienka...

maxiva
12. okt 2016

@puklica13 tak si to precitaj.mna to urazilo chapes 😒 akoze ani ma nepozna,ale skoda reci.....

lorela
12. okt 2016

@evittam Ja som sa v tehu riadila hlavne svojou hlavou, neprecitla som "zrazu" ako tehotná. A kdeže, nejaký modrý kôň...
Keď som sa už aj niečomu v strave vyhýbala, nebolo to z dôvodu tehotenstva. A tiež som si dopriala všetko na čo som mala chuť, dopriala som si aj kvalitku a bola som nadlábnutá aj spokojná 😉.

obsadenemeno
12. okt 2016

@petkovamiruska nehnevaj sa, ale je lajdacka. Este sa urazY, ked jej povies, aby si zopakovala pravopis, ved ona nie je spisovatelka. No, to nie som ani ja, a pisem spravne, teda aspon vacsinou. Tiez sa sem tam pomylim, ale hlavne preto, ze som uz roky v zahranici a slovencinu nepouzivam takmer vobec.
A stale sa zahanbim, ked urobim chybu, sama sebe nalozim, ved to by som predsa mala vediet!!!
Ano, v dnesnej dobe sa musi chodit okolo kazdeho po spickach, len aby sme nic nespravne nikomu nepovedali, neurazili niekoho, nedotkli sa ich citov..... ved chudence z toho budu mat dozivotnu trauma.
Nebudu. Len z nich vyrastu urazlivi, o svojej pravde presvedceni a vsetko na podnose ocakavajuci jedinci.
Ako zakladatelka. Pyta sa na totalne voloviny. To predsa nemoze mysliet vazne. A ak ano, co potom sposobi tomu dietatu? Ked pride zo skoly so 4 z diktatu, tak jej povie, nevadi, sak nebudes spisovatelka....ked z matiky, sak nevadi, nebudes v banke pracovat..... ked z biologie, sak nevadi, ked otehotnies, opytas sa na konyku..... 🙄

evittam
12. okt 2016

@maxiva Ja som z teba nič nespravila - prepáč, ale robíš to zo seba sama, že to stále dookola rozoberáš. Proste - tebe lekár povedal, že plesňové syry sú možným rizikom - áno sú, a? Preto tu musíš - teoreticky strašiť budúce mamičky, ktoré majú na ten syr chuť a dajú si kúsok? A to s tou vodou a nechodením von bola metafora - kto chcel pochopil. Lebo áno - pravdepodobnosť dostať listeriózu z kúska plesnivého syra je taká istá ako, že ak vyjdeš von ťa možno zrazí auto - to je všetko.

evittam
12. okt 2016

@puklica13 Ďakujem. A hlavne, že to aspoň niekto pochopil. Ale vieš, nič nespravíš - niektoré typy sú "samonasieracie"- bohužiaľ. 😉
@obsadenemeno Presne ako píšeš - podľa mňa správna gramatika patrí k všeobecnej inteligencii - a ak niekoho upozorním, tak by mal slušne poďakovať a hotovo a nie ešte "hádzať" inteligentné odpovede typu, ktoré si uviedla. Ja by som sa pred vlastnými deťmi hanbila keby som nevedela správne pravopis. A sa mi aj v poslednej dobe kde-tu stane, že sa pekne pomýlim - ešte, že po sebe čítam - a potom sa len chytím za hlavu. 😀 😉

maxiva
12. okt 2016

@evittam neviem kde vidis,ze to stale rozoberam,keby si ma neoznacila,viac to tu nespomeniem 😠 ...ale ty proste za kazdu cenu musiz z ludi robit .....nestojis mi za to

evittam
12. okt 2016

@maxiva Ešte raz - ja len odpovedám na tvoje útoky a tvoje nezmyselné paranoje. Ja tu z nikoho nič nerobím. A ani z teba - nemám prečo a tiež my za to nestojíš. Som slušne vychovaná a len reagujem a píšem svoj názor. 😉

maxiva
12. okt 2016

@evittam tak ty si slusne vychovana 😀 😀 😀 😀 😀 moje utoky,hej 😀 to nemysliz vazne 😀 toto ani koment nemusi mat 😝

marfikchov
12. okt 2016

@evittam nechcem rýpať ale tiež je tam hrúbka ako svet 😀 "mi nestojíš..."

salfusco
12. okt 2016

serte na to už...chodte si spravit kafe radsej 🙂

marfikchov
12. okt 2016

@salfusco už mám, kokosové

severanka90
12. okt 2016

@petkovamiruska neboj sa o nu, urcite taka obmedzena nie je, ak vie niekto pouzivat internet, smartphone, vie si zalozit profil na mk, vie vytvorit diskusiu tak az taka obmedzena nebude. Jednoducho arogantna lajdacka, ktora sa nad sebou nechce zamysliet. A presne takto bude aj vychovavat svoje deti. Este bude aj hrda na to, ze nevedia pravopis....ved nie su spisovatelmi. Ved "obsadenemeno" to presne vystihla.
Ale zase su tu aj take, co pravopis neovladaju, ale hned na zaciatku upozornia: som cudzinka, nie som slovenka a pod. Z takych si tu nikto prdel nerobi.

puklica13
12. okt 2016

@salfusco ja uz som si.. 😀

puklica13
12. okt 2016

A ku kave..ze idem dac precitat...a skoro som monitor oplula... 😀
http://m.topky.sk/cl/10/1581127/Juraj-nechal-do...

Zivot je taky krasny...

@marfikchov
@salfusco
@maxiva
@evittam
@obsadenemeno
@severanka90

...

evittam
12. okt 2016

@marfikchov Prepáč, ale kde je hrubka v slovnom spojení "nestojíš mi za to" - mi-mne - mäkké i - my nám - tvrdé.... 😉

evittam
12. okt 2016

@salfusco Veď ja ser..m-už dávno. Len sa bránim - tu má niekto iný problém sám zo sebou. 😉

marfikchov
12. okt 2016

@evittam no áno, len ty to máš s tvrdým... 😀 ale nič v zlom

evittam
12. okt 2016

@marfikchov Jéééj, vidíš ešte som si dala aj sama sebe "jazykové okienko". Moooje, nervy - fuj hanbím sa ako pes......No stalo sa..... 😉 😅 😅 😅

evittam
12. okt 2016

@marfikchov Jj, až teraz som si to všimla. 😉 😠 A dík za upozornenie. 😉

marfikchov
12. okt 2016

@evittam za málo, pracovná deformácia 😀

maxiva
12. okt 2016

@evittam pises o sebe? 😀 😀 joj

evittam
12. okt 2016

@maxiva A ja tu rýpem. Si fakt vtipná....... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale "metaj" dievča so sebou koľko len chceš a kop okolo seba. Či ťa človek označí alebo nie aj tak sa ozveš. 😀 😀 "Trafená húska zagágala"....Veľa šťastia a pekný deň......