Tatárská omáčka Helmann's počas tehu
Mám strašnú chuť na langoše z tatarku hellmann's a zo struhaním syrom myslite že si možem dopriať??? A čo si myslite o tavených syroch možem si aj ten dať ? lebo uš mi spominaly že by sa to nemalo ,čo myslite??
@obsadenemeno
@severanka90 ja pripustam a aj schvalujem vas nazor a vobec som nechcela obranovat dotycnu lebo ani neviem kto to je...ale prave ste vyjadrili svoj nazor uplne normalne....ked si precitate niektore komentare su urazlive...ja nezmenim svet 😝
to mi je jasne, ale ked to takto ludi vyprovokuje neponizuju sa na uroven toho comu sa vysmievaju ked takto dokazu urazat cloveka? mozno tato obrana naozaj vyplyva z mojho tehu....ale absolutne som sa nechcela pustat ani do jednej konkretnej zeny...
a co sa toho jej komentara tyka,ze nie je spisovatelka tak to je asi nejaka obrana lebo uz nevie ako odpovedat....mozno jej arogantnost, ale ano mohla by prijat kritiku, mozno toho bolo naraz vela hned...neriesim
mne slo len o tie urazlive komentare o nic ine...kazda mozme mat vlastny nazor...a ja sama nejednam s ludmi v rukavickach,ale vzdy slusne....
@salfusco zaliata kavej...chces cukor?
@lubkavargova1 Ste mi narobili chute - a to pijem kávu len ráno. Hmmmm, asi si dnes spravím aj poobede - s medíkom a mandľovým mliekom - len tak namiesto dezertu. 😉
Inak ludia, berte to s rezervou, ale kazdy ma take svoje "chute".Akuratdebatime v praci. Dali sme si tvarohove halusky s cukrom 🙂 🙂
@marfikchov Ja po nikom "neštekám"......
@evittam mandlove mliecko??? To nwpoznam..co to?
@evittam ok, opravujem, "hašteriť sa" a nehovor, že sa nie...
@marfikchov ale zase Tanculienka spieva lepsie ako Madonna 😉
@lubkavargova1 No rastlinné mlieko - kupujem to mužovi - má intoleranciu na laktózu a aj syna začalo normálne mlieko zahlieňovať - tak máme alternatívu. 😉 A som si to dala minule "omylom" do kávy - a aká to dobrota. 😝 😉
@marfikchov Nehovorím - tvrdím, že nie..... 😉
@evittam a to co stoji v obchode? Ale moze to by zaujimave chutovo.....mna mandle chytaju jedine v raffaelo.
@lubkavargova1 Jééj, ako kde okolo 2,30-2,90/liter. Majú aj v Tesco, Billa, DM..... 😉 Je veľmi dobré. Mali sme aj sójové - no to nechutilo nikomu. 😀
@petkovamiruska mozno to nebolo myslene ako urazka.... ale ludia sa urazaju radi, casto a za vsetko........vidia v prispevkoch, aj co tam nie je.
Kazdy by sa mal zhlboka nadychnut a nebrat vazne nazory neznamych ludi na verejnych forach.
Cize problem ani nie je v tom, co je napisane, ale ako si to adresat vezme. A co sa tyka autorky temy, tak ja mam dojem, ze ona ma hrubu kozu, lebo sa len urazi a ani sa nesnazi o napravu. Ma tu zopar tem uz, v kazdej ju opravia a ona este vyskakuje???? Tak potom nech sa necuduje, ze si ludia urobia nazor, aky si urobia.
Ja uz daaaavno neberiem nazory z for a vazne na to, aby som sa urazila. Ved zivot je o inom.
ale tu kavicku by som si teda dala aj ja, zeny, len som v praci a nemozem teraz...... a nesku veru nee...... 😖
@evittam fuha...to je dost. Ale dakujem a info 🙂
@lubkavargova1 No je , ale čo spravím..... 😉 Chcem skúsiť robiť doma - kokosové, makové,.....
@evittam to si robis srandu, ze makove mlieko......
@lubkavargova1 Nie, prečo?
@lubkavargova1 makove mlieko je mnamka
robi sa zastudena, takze opiove opojenie nehrozi..... 😵
Toto nechapem - tehotne robia paniku z tatarskej, syrov, vzduchu, dymu, zltkocych rezov ... Ale potom dieta vpohode krmia umelym mliekom, prikromvat by chceli najlepsie od narodenia, gulas, rezen a ine dobrotky - vsak mu chuti, neskor deti napchavaju cokoladou, sladkostami, mcdonaldom, sladkymi vodami ... Ale to uz nie je problem
@obsadenemeno a to ako???? Co dam vyluhovat mak?
@marfikchov ja ale na takéto vyložene hlúpe témy, ktoré majú vyprovokovať k hádke, nereagujem. Čo tak ich ignorovať? Kde nie je akcia, nie je ani reakcia a ony časom pochopia, že je to zbytočné, keď majú nulové odozvy.
@lubkavargova1 Kuk recept. 😉
@lubkavargova1 vyluhovat, rozmixovat, precedit.
Na zdravie! 🙂
@lubkavargova1 zasa niekto kto si mýli pojmy a dojmy. makové mlieko a olej sú bezpečné, neobsahujú opiáty.
opiáty sú obsiahnuté v makovej šťave, z makovíc NIE z MAKU.
u nás pestovaný mak opiáty neobsahuje
@libawet ja som na dotyčnú ani nereagovala, ani neoznačovala, len som sucho konštatovala, že takéto bizardné témy sú tu už pomaly dennou pravidelnosťou... reagujem len tam, kde viem alebo aspoň si myslím, že viem, poradiť.. a na kvapkách na trenkách som sa zas pre zmenu bavila

@evittam musim ti dat za pravdu 😉 zagagala si 😀 a riadne 😎 a prepac pekny den ti nepoprajem