Tehotenské skúsenosti vysokých žien
Vysoké ženy (180 cm +), koľko ste pribrali v tehotenstve? V ktorom týždni ste rodili? Aké veľké dieťa sa vám narodilo?
aj tak je to nezmysel.
Ja som neni až taká kategória vysokých len 174 cm ale manzel tiež nie je najnižší 186cm a dcerka mala 4230gr a to bola vyvolávana v den termínu..a pribrala som skoro 18 kil zo 62 som sa zastavila niekde pred 80, ale 20 kil na babe vysokej 180+cm podľa mna ani nie je vidno..resp mne nikto neveril tie kila a všetci, že veď mám len brusko..a nechala som aj 10 kil rovno v nemocnici..ale napr teraz čakám druhé a podľa meraní zatiaľ nevyzera vacsia ale zodpovedá svojmu tyzdni🤷♀️tak som zvedavá
ja mam 178 cm.
Prve tehotensto +11 kg, 5 dni pred terminom, dieta 2.9kg
Druhe tehotenstvo + 18 kg, 5 dni po termine, dieta 3.3 kg.
Ja mam sice 170cm, pribrala som 35kg a mala presne na termin 2700g 🤷
Pribrala som viav ako 20 kg. Deri v termine a všetky viac ako 4 kg. Bez poranenia.

kolko studii si nasla? na to aby boli relevantne by ich malo byt niekolkotisic a to na velkej vzorke zien? ake to boli zeny - aka rasa? ake su rozsiely?
nemam teda moc cas sa tomu venovat.
spominala som tu nizku zienku a jej synov. paradoxne jej sestra ma 170cm a deti mala narodene v termine a mensie o 1,5kg a 5cm. a nezavazi ani ragument ina genetika u otca. sestry totiz ziju s bratmi.