Tehotenské skúsenosti vysokých žien
Vysoké ženy (180 cm +), koľko ste pribrali v tehotenstve? V ktorom týždni ste rodili? Aké veľké dieťa sa vám narodilo?
Ja som neni až taká kategória vysokých len 174 cm ale manzel tiež nie je najnižší 186cm a dcerka mala 4230gr a to bola vyvolávana v den termínu..a pribrala som skoro 18 kil zo 62 som sa zastavila niekde pred 80, ale 20 kil na babe vysokej 180+cm podľa mna ani nie je vidno..resp mne nikto neveril tie kila a všetci, že veď mám len brusko..a nechala som aj 10 kil rovno v nemocnici..ale napr teraz čakám druhé a podľa meraní zatiaľ nevyzera vacsia ale zodpovedá svojmu tyzdni🤷♀️tak som zvedavá
ja mam 178 cm.
Prve tehotensto +11 kg, 5 dni pred terminom, dieta 2.9kg
Druhe tehotenstvo + 18 kg, 5 dni po termine, dieta 3.3 kg.
Pribrala som viav ako 20 kg. Deri v termine a všetky viac ako 4 kg. Bez poranenia.
oživím tému, i keď skôr z iného pohľadu…patrím k ženám, ktorým bolo nadelených viac cm, preto ma skôr zaujíma, kde vysoké žienky i tehuľky nakupujú oblečko, prosím?
oživím tému, i keď skôr z iného pohľadu…patrím k ženám, ktorým bolo nadelených viac cm, preto ma skôr zaujíma, kde vysoké žienky i tehuľky nakupujú oblečko, prosím?
@anonym_934b9b bonprix, temu, niektoré aj lidl. Treba vždy pozrieť dĺžku aby sedelo na veľkosť.

kolko studii si nasla? na to aby boli relevantne by ich malo byt niekolkotisic a to na velkej vzorke zien? ake to boli zeny - aka rasa? ake su rozsiely?
nemam teda moc cas sa tomu venovat.
spominala som tu nizku zienku a jej synov. paradoxne jej sestra ma 170cm a deti mala narodene v termine a mensie o 1,5kg a 5cm. a nezavazi ani ragument ina genetika u otca. sestry totiz ziju s bratmi.