Tehotenstvo a menzes
ahojte kocky.stretla sa niektora z vas s tym,ze lekar povedal,ze pravdepodobne ide o tehotenstvo a o 2dni pride menzes?som plna strachu:(
@dudu1506 tak to mi je luto 😖 neboj dalsi cyklus vide 😉 ja som si tiez robila test koli tej divnej mrche a tiež negatyvny aspon nemusime stresovat čo sa s nami nedje a vieme teda že tehotne niesme.ak boli stakle slabe možno by odyšlo nekor jedna moja kamoška takto mala slabe testy neskor aj hcg najskor nevedeli urcit ci ej tehotna alebo cysta hcg nizke a v poctate v 7tt (ultrazvukom zodpovedalo 5TT)začala krvacat a potratila pokial nemaš krce a bolesti telo sa vyčisti same 😉 ona mala krce tak sla na kyret.ale tam jej lekar povedal že keby nemala bolesti žiadne kyret nemusia robit.
ahojte baby ja neviem ci som tehotna este som si nerobila test menzes mi meska tyzden aj 2 dni a stale nic nebyva mi zle len mi rastu prsia a necitim sa dobre stale ma napina a papam vsetko doradu moja mamina hovori aby som este pockala s testom ze mozem dostak menzes ale ja tusim ze nedostanem mam ist k doktorovi alebo najskor ten test si mam urobit neviem uzs kym sa mam poradit aby sa tu u nas rozkriklo som uz sice dospela mam 23 rokov ale skusenosti ziadne nemozete mi niektora prosim poradit co mam robit ??? ☹
Ahojte .. ,,,možno vás vyrušim v téme ,,ale vedel by mi niekto poradiť či može žena otehotniet v posledný den menštruácie ..prípadne hned po nej ? Dakujem
Ahojte. Chcem sa opytat, viem ze je to staršia skupina. Ale snáď tu niekto bude. Som 7 den po IVF, a vcera som zacala špiniť na hnedo, a dnes som zacala krvácať, mam jednu vlosku založenú od rana, ale nieje taka, ako pri normálnej mrche. Mrchu by som mala dostat 10.-11.10 vkladali mi dve embria, jedno 100 bunkové, a jedno 50 bunkové. Som mimo swk, a nemizen navstivit mojho lekara. Viete mi niekto poradiť, co tk moze byt?

@bambi2 veru,nespravodlivost,ae tak uvidime,co bude.budem mudrejsia buduc tyzen,....dakujem