Tehotenstvo a trhanie zuba. Môžem dostať injekciu?
Som v 7 týždni tehotenstva a opäť ma začal bolieť zub. Mali mi ho už vytrhnúť, ale nevyšiel termín a medzi tým som otehotnela. Bez injekcie to určite nezvládnem lebo pri vyššej bolesti odpadávam, len neviem aké máte skúsenosti s injekciami na umŕtvenie počas tehotenstva, budem Vám vďačná za Vaše skúsenosti.
@4gubka ja som to prezila aj bez injekcie, moj zubar je velmi opatrny.Bolelo to ale oproti mojmu komplikovanemu porodu to nebolo fakt nic.👅
Mne trhali zub múdrosti s injekciou normálne mala som zápal.. za 2 dni na to som dostala zápal v ďasne napuchnute celé ďasno hrča nad zubom... v ďasne odjakživa mi rástol zub ktorý mi ničil korene ostatných zubov... po 2 dňoch m iteda vytrhli ďalšie 2 zuby plus vytiahli zub z ďasna ktoré mi rezali... ešte mi aj rtg spravili... neškodne.. pôsobí priamo len na zub nie dole... koli zápalu som mohla dopadnút oveľa horšie... čiže 4 zuby behom 2 dni vonku.... skončila
Som s atb a bábätko je v poriadku... ja som sa neskutočne bála zubára sle našla som si úžasného fakt nikdy som sa nestretla s takým úžasným zubárom... už absolútne nemám strach zo zubov..
@kaserik môžem sa opýtať či si dostala aj antibiotika? Ak si mala zápal okostnice? Ja idem dnes zubárovi.uvidim co mi povie. Volala som na záchranku vraj okostnica to nie je ale boli ma iba keď pohnem zo sankou. Na dotyk nie.opuch nie je.ale z toho zubu mam uz dlhšie odlomene a medzitým som otehotnela. Som v 9tt.
Ďakujem

Radsej chod ako by si mala dostat zapal ja ked som bola tehu 28 tt tak sa mi skaredo xlomil xub dokrorka to riesitt nechcela ze az ale ja so to odlozila skoto o rok a dostala zapsl a to trhanie bolelo veru fost radsej teraz pokial ta ten zub tak neboli lebo ked je zapal moze sa stat ze injekvia nezabere dufam ze to tvoj pripad nebude mne robila zub iny vrtala a dala mi injekciu a zabrala ale tam este zapal nebol