Tehotenstvo po 40-ke
Tehotna po 40
@zuzi364 oznam ci otazka
ok
Ja osobne by som nechcela byť tehotná po 40 tke,ale dnes sa to berie v pohode, takže záleží či sa na to cítiš ty.
Rodila som v 39r. a teraz mám 41 r. a som v 33tt 😊
Mam 36 a neviem cibiz teraz je oj byt tehotna
Gratulujem
A? Kazdeho vec ci si trufa a chxe al nie
V 50 mat doma prvacika-chore.
@stanulienkat prečo hneď odsudzujes? Ty sa s tym prvacikom učiť doma nebudes. Su na svete veci, ktoré su skutočne choré. A tehotenstvo v 40,pokial je všetko ok a zena to zvláda, medzi tie choré veci rozhodne nepatria. Zi a nechaj žiť.
@stanulienkat mne to tak skoro vychádza, čo poradiš? Mám ho utopiť ako mača už teraz,alebo počkať?
@dusankomoj Dieťa je šťastie,gratulujem❤️
@dusankomoj zatiaľ si ho môžeš nechať ale nezabudni, že keď bude mať ísť do školy, daruj ho nejakej mladšej, aby si nebola označovaná za chorú 50tnicku s prvacikom 😉
@karelova kto by ho čertiska chcel! Niekedy sa stane, že baba otehotnie aj bez toho,aby jej každú nohu držal nejaký doktor! A ani pri prvom tehotenstve v dvadsiatich rokoch som nemala také výsledky,ako v štyridsiatych. Tak, čo už,začnem šetriť na plastiku,aby som sa nehanbila na rodičovskom združení😀
Ja mám 43 a som v 28 tt, chceli sme,tak sme si urobili za pomoci inofolic combi 🥰🥰🥰,keďže je zázrak v našom veku otehotnieť i keď ide človek vždy na plno a bez antikoncepcie. Tešíme sa. Takže blahoželám a na predsudky primitívcov nereagujte, lebo je to len závisť

???