icon

Tehotná a jedlo po záruke

juliavolna
27. júl 2023

Ahojte - Zjedla som vlocky spotreba do 21.7 a je 27.7 boli prevarené v mlieku a banan a hrozienka ( klasická kasa urobená) vadi to ?
Záruku o 6 dni som si všimla až po zjedeni 🤷‍♀️ môže to ublížiť mne alebo bábätku?

Vďaka baby ❤️

dzulli1980
27. júl 2023

Nie ... možno Ťa akurát fajne prečistí, ale inak je to OK.
@juliavolna

pribinak
27. júl 2023

@juliavolna však to je po spotreba len pár dni, nie pol roka a navyše je to sucha potravina. Čo sa tam má akože pokaziť?

vanilkovazmrzka
27. júl 2023

Nic sa ti nestane a nestalo by sa ti nic ani keby boli rok po uplynuti minimalnej doby trvanlivosti.

ankare
27. júl 2023

@juliavolna nič sa Ti nestane. Držím palce!

zenulkaaa
27. júl 2023

Vlocky??? Urcite nie. Ved to je 6 dni rozdiel a na takychto suchych potravinach sa uvadza datum minimalnej trvanlivosti. Takze maximalna moze byt vies aka… pokym tam nebudu chrobaky, plesen, nebudu smrdiet atd. To iste s mukou, ryzou, cestovinami.
Keby zjes sunku alebo mliecny vyrobok po zaruke, tam by mohol byt problem, ale aj tie maju este istu dobu po zaruke trvanlivost. Vzdy sa riad chutou, vonou…

juliavolna
autor
27. júl 2023

@dzulli1980 dakujem

juliavolna
autor
27. júl 2023

@pribinak neviem

juliavolna
autor
27. júl 2023
juliavolna
autor
27. júl 2023

@zenulkaaa vďaka , nevšimla som si nič take . Tak snáď nie , prevaralo sa to v mlieku

cookie29
27. júl 2023

akoze suche vlocky? Tie kludne aj rok po zaruke... pokial nie su zatuchnute ci plesnive...

juliavolna
autor
27. júl 2023

@cookie29 nič take sme si nevšimli

lucka_ke
27. júl 2023

dievčatká koľko máte rokov? to ozaj? 6 dní po záruke a takáto otázka?

tenerifka
27. júl 2023

@lucka_ke toto nie je o veku, niekomu nepomoze nic ani do staroby

alickapusinka
27. júl 2023

Nič sa ti nestane,

elanor
27. júl 2023

@juliavolna to je datum minimalnej trvanlivosti. Snad ti netreba vysvetlovat vyznam slova minimalny…
Takze klidek, pohoda a nohy vylozene 😉

rebrambora
27. júl 2023

Vacsina produktov ma MINimalnu trvalnlivost, cize je mozne, ze to nebolo ani zle.

jj298
Odpoveď bola odstránená