Tehotná v 38. rokoch. Je to neskoro?
chcem vediet ci este nie je neskoro na pokrocily vek
@butterfly333 to mas velmi podobny osud ako ja a malicka prisla po mnohych sklamaniach ked sme uz neverili
Ahoj, nechce sa mi vobec citat ,co tu zeny popisali.Hovorim za seba , prveho syna som mala v 31 a druhe 3 mesiace pred 38.Vobec som nerozmyslala,ze som stara,zijem v zahranici a zeny tam rodia medzi 30-45 rokov v priemere.S partnerom som 19 rokov , uzili sme si ,vyblaznili sa, cestovali, nieco nasetrili a hlavne nemenili 🙂
@henikav syn prvorodeny sa narodil po 4rokoch piatych potratoch 2x operacia maternice na onkologii potom pobyt v kupeloch a zadarilo sa aj ked cele tehu som musela ležat len ležat vobec som nevišla z izby iba na wc sprcha a gyn. Tiež ma zašivali od spodu no a to iste pri dcere som mala. Ale som velmi vdačna že ich mam a su zdrave. No syn je z prveho manželstva mame ho na striedavu starostlivost a dcera teda sama no velmi sme chceli ešte jedno. Inak moja segra teraz v 39r bude mat bábo.za dva mesiace a sesternica jedna mala v 41r druha v 45r bábo.
@butterfly333 o to viac ti prajem aby to bolo ok a aby ste mali krasne zdrave babatko
@henikav dakujem ti velmi pekne no uz som to vzdala neverím že sa to podarí gyn vravel že mam asi nekvalitne vajička ja neviem preco sa nedari amh a hp všetko aj mm v poriadku.
Nie,neplánovali sme to.Prišlo to tak nečakane ako pri druhom tehotenstve.Prvého sme mali pomocou IVF v Ginfiv.Dcérku sme splodili 2,5 r.na to a 3.bábo presne takisto 2,5 r.po dcérke.Vždy som túžila mať 3 deti,ale som to držala v tajnosti.Žiadne sledovanie ovulácie,žiadna častá sex nebola.Život je nevyspytateľný.Zrazu som začala viac myslieť na bábätko a bum,už som bola v tom.Akoby som to v duchu zacítila,neviem.
@demeeri tak to je krasne gratulujem a prajem všetko dobre 🤰
Neskoro podľa môjho názoru nie ..Mám tri deti dvoch synov a dcérku.Prvého syna som mala v 24 rokoch ...Bol plánovaný no po pravde mňa aj manžela ešte dosť lákal život ,uživanie si ako výchova dieťaťa,,,Ked mal syn 5 rokov zatužili sme po druhom dieťatku ,no roky bežali a nedarilo sa nam,,,Prešli sme aj umelym oplodnenim ,ktore sa nepodarilo no zrejme liečba zabrala lebo som ostala o krátku chvilu po nevydarenom zákroku tehotná,,,V 33 rokoch sa nám narodil druhý syn a v 36 rokoch dcerka,,Som vďačna že ich mám a po pravde viac si ich uživam teraz som zodpovednejšia a viac ma zaujimaju roddinné záležitosti teraz ako za mladšieho veku,,,Mám odžite som šťastna spokojná že ich mám teraz,,,Moje deti Milan,Marko a Alexandra ktorá má dva roky su pre mňa všetkym,,,Uživam si ich viac ako kedykolvek v mladšom veku,,Som si istá,,,Tak smelo do toho,,,Veď čo je viac ako vlastne deti,,,Nič nemá väčšiu cenu,,🙂
Chcem sa spytat mozem ostat tehotna po 18 tich rokoch manzelstva dakujem
@biancal ty by si sa prepadla pod zem??? S manželom sa snažíme otehotnieť tri roky, mám 9 ročnú dcéru z prvého manželstva a pravdepodobne som tehotná! Mám 37 rokov a vôbec sa necítim stará! Podľa teba mamičky, ktoré nemôžu otehotnieť a nakoniec sa im to podarí, by mali ísť na potrat???!!!! Dieťa je obrovský dar v akomkoľvek veku a keď je vytúžené, niet väčšieho šťastia! A riešiť, ako sa na mňa budú pozerať ostatní? Podstatné je, aby dieťa vyrastalo v šťastnej rodine a dúfam, že ho vychovám tak, aby sa za mňa nemuselo hanbiť, aj keď budem mať vrásky na tvári!!!!
@lubko05 veľmi pekne si to napísala. Ja mam 40r s mojim novým manželom sa snažíme 2roky zatiaľ bez úspechu no verím že sa to podarí aj mňe. A gratulujem teda k tehu.
@spagett netreba súdiť žiadnu ženu ani tu čo má dieťatko v mladom veku, ani tu čo má v staršom veku! Napríklad ja deti milujem ale ako mladá som nemala šťastie na normálny vzťah a keď som si našla super muža sme čakali pomaly 8 r na bábätko . Podotýkam obaja sme boli super zdravý len asi k nám dieťatko malo prísť neskôr. Čiže nevšímajte si tie negatívne komenty ... neporovnávajte sa a robme to čo cítime, ak to je v dobrom úmysle! Želám Vám aby sa Vám podarilo mat bábätko hlavne nech sú šťastne ❤️
@biancal... mama ma mala v 26 rokoch a umrela keď mala 37......ja som mala 11....ako moze niekto napísať takú somarinu ze co keď pôrodi
V 40 a umre v 60???????umret môže aj 25 ročná 3 dní po pôrode.... A aj 40rocna keď porodí môže žiť krásnych ďalších 40 rokov.... Moj názor...
@halagoska presne
@halagoska to mi je ľúto no je to tak človek môže zomrieť mladý ci stary😔
@petrohelix ahoj, reagujem síce o 7 rokov neskôr, ale chcela by som vedieť ako skončil tvoj príbeh.Citam si články, sama mám 37 a pol roka a nemám ešte deti. O jedno som prišla keď som mala 27 potratom a teraz keď si čítam články a riziká ktoré môžu nastať, neviem čo si mám myslieť naháňa mi to obavy.

@spagett nie je to neskoro..
Mam viac kamosiek,co rodili aj neskor,v 40,42 a pod.
Aj kedysi zeny rodili v takom veku,aj ked skor x-te dieta v poradi,ale rodili..
Nie vzdy sa da vsetko idealne nacasovat. Ja som druhe rodila v 37r. A kebyze muz chce, aj na tretie by som si trufla.. Moja segra,ak sa im podari bude mat tiez minimalne 38r...