Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
Ahojky tak ja sem zmenila dr. Od toho predtim nic nevim same hihi haha dam otazku a on se usmeje..no dekuji pekne.. tak dneska jdu na krev kvuli DS tak sem doufam ze je vse ok.. 🙂 ja sem mimi citila poprve vcera 🙂 plave si tam dela vlnky 😀 tatino rika ze je to potapac 5rocna dcerka ze mimouš 😀 tak zatim mame mimouša 😉
@asha300 ahoj. zaseklo veru, len som aj malo casu mala byt tu. My sa mame dobre, len som mala mensie obavy ohladom babatka, kedze som nic nectitila, ale vcera ma 3x koplo ... prvy krat 🙂 clovek je hned spokojnejsi. Brusko trochu rastie, jemne gulatiem, i ked som pribrala len kilecko zatial. co ty, co nove?
@30tnicka no ja mám bruško ako pred pôrodom no veľké 😀 drobčeka cítim už 2 týždne ale to bude tým že je to moje druhé. Všetky testy sú ok ešte 24 idem na sono tak dúfam že aj veľkosť a všetko ostatné bude ok. a dozvieme sa už aj pohlavie 🙂 nes začínam 20tt tak som poloici juchúúúúú. Už sme aj čo to pokúpili po troške aby nás to potom naraz nezruinovalo 🙂
@asha300 ja zatial este nekupujem, vela veci si pozhanam po rodine, mame toho dost. Ale asi pomalicky zacnem obiehat obchody a ked mi nieco padne do oka, tak uz hadam aj kupim 🙂 nechcela som predcasne pre istotu. Ku dokymu idem az buduci tyzden, tam sa aj vysledky dozviem este ich neviem. ale verim, ze su ok 🙂
@asha300 ahoj, tak ja idem buduci stvrtok na sono, brusko rastie, pekne gulatie. Pohyby este necitim, resp. samotne kopkanie. Dufam, ze uz to pride, aby som bola kludnejsia. Bolievaju ma krize, nevolnosti nemam, tak asi tak. Zatial boli vsetky vysledky v poriadku. BAby, uz viete pohlavie? Kupenu mam postielku, kobercek, farbu a zaclonku do novej detskej izby (doteraz to bola pracovna). Oblecenie este nemam ziadne.
@quirell @asha300 ja este kupene nic, tak vidim,ze som pozadu 🙂 ale ja to dobehnem... este dokonca nemam ani doriesenu detsku izbu 🙂 pohlavie sice neviem, ale tusim 🙂 je to taky vnutorny pocit 🙂 a nad menom este nerozmyslam, sice jedno mam vybrate isto, pokial bude chlapec, bude po chlapovi, praje si to velmi 🙂 tak mu nebudem kazit radost.. nad dievcenskym budem dlho rozmyslat.
@quirell ahoj no pohlavie ešte neviem dúfam že mi to povie najbližšej kontrole. Aj mna bolievajú kríže a puchnú mi nohy ked veľa chodím alebo stojím. My máme aj kočík postieľku dudlik a fľašku - tatík sa vytešoval 🙂 A pre dievčatko Emka a chlapček asi Patrik ale chlapček nieje 100%.
ahojte kocky chcem sa opitat co si vsetko musim chystat do porodnice? uz sa chystam pomali lebo je toho kopec co treba prichystat a som na to sama takze sa zasobujem.pekny vecer 😉
Ahojte, tak aj nám testy vyšli v poriadku, tak som rada, 22. idem na sono, tak uvidíme, čo nové 🙂
@veronka natrafila sa dobrá kúpa tak sme pomali dokupovali a inak z každej výplaty niečo kúpim aby to potom nebolo veľa a aj ja som predala mesiac na to som ostala tehotná autosedačku 😀 a ja nemám po kom veci dediť môj syn má už 11 rokov tak preto tak po troške 🙂 a kočík 3 kombináciu a jeden predávam od kamošky chce sa ho zbaviť keby som nemala tak ho kúpim perfektný Firkon 3 kombinácia športiak vôbec nepoužívaný kukni mám ho v bazári
Ahojte. Vcera som bola na poradni, a vysledky z krvi su v poriadku. tak som spokojna. Len ultrazvuk mi dal o tyzden.
ahojte, tak dnes som bola na USG. Dnes som podla poslednej menstruacie 19tt a podla USG 19+6tt. Babatko ma 19,3 ci 4 cm, odhadovana vaha je 309 g. Vsetko bolo v poriadku. LEN..... pohlavie sme nevideli. takze sa spolieham na 7. augusta - vtedy idem na 3D. Ako ste na tom vy?

@30tnicka dakujem a verim a drzim palce aby si to tiez mala na vybornu 🙂