Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
Ahojte. Baby, konecne citim pohyby aj bezne za chodu 🙂 je to krasny pocit, a hlavne ked clovek vie, ze je vsetko ok, ked malicke citim 🙂 ako ste na tom vy?
Ahojte dievčatá, tak všetko ok, som rada, najbližšie ideme 08.08...už kupujete veci? mne sa zdá ešte skoro, ale tak pokúša ma...
Ahojte. ja som tu nebola, dovolenka... taka kratsia. My sa mame dobre, aj sme sa kupat boli... dokonca sme tobogan zvladli 🙂 ja tiez este pohlavie neviem, ale zatial mi to nejako nevadi, kedze vecicky este az tak nezhanam, Pekny den babule
ahojte ani mne nepovedal lebo spinkalo a bolo otočené zadočkom 😉 tak hádam na dalšej kontrole idem na tú vodu brrr a ozaj koľko to stojí v lekárni neviete ??
ja som sa este nerozhodla, ci na tu vodu pojdem... stale mi nieco vravi, ze na to ist nemam.
@sasa1983 mala som par veci kupenych aj predtym ako sme vedeli pohlavie, ale priznam sa, ze tie veci boli chlapcenske... no a teraz ked doky povedal, ze to bude chlapec, vzdy ked idem na nakup, nieco drobcovi kupime, ci uz podbradnicek, body,...... Ale kupujem veci 0-0--m a 0-3m, vacsie nemam a ani teraz isto kupovat nebudem.
Ahojte kocky. Ako sa mate? My dobre, ziadne tazkosti, tak je dobre. Dnes ideme na poradnu,
@30tnicka ahoj, ako si dopadla? všetko ok? ja ok, ide to pomaličky....ale som vďačná za každý deň. Som si povedala, že ešte v 6tom mesiaci nič kupovať nebudem...tak začiatkom 8smeho, resp. koncom 7dmeho...nie som poverčivá, ale ani sa mi to nechce už zbierať a prekračovať tu...S.

@asha300 ahoj. Sono mi robil cez brusko, trvalo to cca 30 minut. Popozeral vsetko, tak som zas nacas kludna.