Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
Baby tak uz sa nam to krati ako sa mate a bruska podrastli????Co uz mate nachystane
@asha300 ahoj. Kráti veru 🙂 ani nevrav. Este by som si to chcela predlzit. Mne brusko rastie, ale nie az tak velmi. Na siedmy mesiac mi pride male 🙂 kedze mam na sebe len cca 4 kila navyse. nachystane este nemam skoro nic, len holu postielku :D ale uz na tom zacinam pracovat pomalicky. Po rodine musim pozhanat veci a uz sa aj po kociari popozerat 🙂 ty ako?
Kočky, tak som na seba hrdá, lebo som ešte nič nemala. A dnes som objednala postieľku, matrac, povliečky, hniezdo. A kúpila dupačky pre 1 a 3m baby....ešte ďalších asi 50vecí a bude to....
A baby ešte jedna otázka, ako to je s plienkami? myslím, že lepšie látkové, ale čo treba kúpiť? a tie poštolky, to je ako? mám v tom chaoz, ak daktorá vie, že čo a ako....ďakujem.
no, to by mali byť vrchné nohavičky, keď sa baby kvôli klbikom balia naširoko....teda aspoň ja mám takú predstavu.
ahojte baby tak je to už na 100 percent dievčatko 🙂 aj ten týždeň čo sme boli pozadu sme dobehli dokonca predbehli o jeden deň mali sme mať 29+4 a bolo 29+5 🙂 a čo ma prekvapilo v zamestnaní odomňa chceli aby som si napísala žaidsoť o nástup na materskú dovolenku no počuli ste už o tom a po 36 týždňoch zase napísať žiadosť o nástup na rodičovskú dovolenku + napísať predpokladaný nástup do práce no mne to príde dáke divné čo na to hovoríte ??? A Krpčekovia sa vám ako držia????? a sasa1983 áno sú to vrchné nohovičky ja som ich používala 4 mesiace kým som nešla na kontrolu s klbamy a bolo všetko ok potom som to už nedávala
No, ja robím v NOÚ, tak to u nás na personálnom robia ako na bežiacom páse, máme cez 600zamestnancov🙂
Tak dnes máme za sebou organogenézu, všetko ok, vážime 1565g, sme 29+2, podľa USG 29+6. ako sa máte?

@asha300 su 3 varianty, podľa toho, aký materiál chceš odobrať, či len krv, alebo aj placenta...najlacnejšie okolo 600, najdrahšie okolo 900