Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
ahojte, tiez som si nasla ciarocky na teste. som v 6 tyzdni, zatial som u lekara nebola. chystam sa o dva tyzdne aby bolo nieco viediet. Mna bolia len prsia a niektore dni krize. V podbrusku ma len sem tam picha. Prajem nam vsetkym aby sme to dotiahli do uspesneho konca a maly pekne tehulkovania
Ahojte 🙂)) aj ja dufam, ze si budem moct povedat, ze som tehu od marca 🙂 testy mam pozitivne, mrcha ma mat prichod zajtra (snad nepride 🙂) cize verim, ze to bude OK 🙂 a gratulujem vsetkym uz tehulkaaam 🙂
no ja som tiez tehu od marca.... jediny priznak ktory mam je pichanie obcas v podbrusku... a zle spim....
@asha300 no akurát som prišla z gynky, vôbec ma nepotešil, cysta sa zväčšila a začala som slabulinko spojiť...takže je to 50/50 či cysta praskne a potratim samovoľne alebo pôjdem na kyret alebo sa zmensi a bude vidno mimi...asi ma porazi...nevedel sa vôbec vyjadriť čo bude ďalej, necháme to na prírodu...
Ahojta baby aj mne to mešká v pondelok to bude dva týždne. Teším sa veľmi.K lekárovi idem až 23.4. Dúfam , že bude všetko ok, lebo tiež mi je strašne zle, už len pri pomyslení na jedlo. 😢 . Držim vam pršteky aj tebe salsalady pa
@martinalici ahoj aj ja ti drzim palce. Mne je zle cely den, uz neviem co mam robit a ako to zvladnem v praci. Nemozem na jedlo ani pomysliet:( Tak sa drz, nech vsetko dobre dopadne🙂
Ahojte baby 🙂, ja sa tiež pridávam. Dva testíky cez deň a jeden ráno potvrdili v pondelok dve čiarky a v utorok som išla na gynekológiu. Som 5+5tt takže ešte úplný začiatok 😉 ale zato zle mi je dnes brutálne ☹ ani nie tak od žalúdka, ako ma strašne bolia kríže a klby na nohách...skoro som ani nespala. ☹ strašne ma bolí hlava a celkovo som uplne k.o. Zatiaľ to bolo ok, vlastne som ani nevedela, že som tehotná. Akurát v piatok teraz mi bolo prvý krát zle a bývala som unavená veľmi. Ale dnes je to najhorší deň... ☹ lieky nemôžem asi žiadne...tak len ležím a trpím ...neprajem nikomu...tak vám držím pršteky, aby nebolo aj vám tak ako mne...držkajte sa.

@tinus999 drzim palce. Urcite daj vediet ako si v piatok dopadla!!!