Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
baby má niektorá taký problém, že je prestávajú bolieť prsia mne sa to nejako nepozdáva 😕
Ahojte. Tak sono mam za sebou. Gyn. bol zlaty, vsetko mi na obrazovke vysvetlil, resp. ze co je co.Vak tam bol, vsetko ok. Idem po Velkej noci v utorok, ze uz by malo vidiet viac. Trosku sa bojim,ale snazim sa pozitivne mysliet.
@quirell Ta unava, to bude ono, presne ako ja, predtym o 1 nej v noci, teraz ked pred 10tou nespim (ale lepsie pred 9tou...), viem, ze na 2. den v praci nic neurobim. Ja som bola na prehliadke 1x v 6+2 tt a to este hovoril, ze ak neuvidi na sone cez brucho, tak spravime vaginalny... preto asi je normalne, ze niekedy moc nevidno, hadam. Nerob si starosti, drzim palce.
citam, ze pusete o unave.... veru ani mna neobchadza... skor ma trapi, ze aj ked si lahnem, neda sa mi zaspat ..... taktiez vecer mi dlho trva, kym zaspim....
ahojte baby, gratulujem všetkým, čo ste 🙂 ja momentálne neviem či som, alebo nie... meškalo mi to viac ako týždeň, testy pozitívne, začala som krvácať, ale len 3-4 dni. Doktor mi každé 4 dni robil vyšetrenia, na sone nič, všetko ok, ale z krvi zistili, že HCG mi stúpa... teraz mám vraj normálne ovuláciu a mám sa ozvať po 28.4... porazí ma, nevieme či som bola alebo som tehu... držte palce...aj ja držím Vám 😉
Ahojte, aj ja sa k vam pripajam 😵 Som zatial len v piatom tyzdni, cakame prve dieta, tak sa tesime 🙂 Vsetkym ostatnym tehulkam srdecne gratulujem 😉
ahojte baby nemám dobrý pocit vôbec sa necítim ako tehotná ani ma nič nebolí ani prsia no nič zajtra idem na sono no dúfam že bude všetko ok. Akurát včera ma pobolievalo podbruško a to je tak všetko. Mala to niektorá z vás???
@30tnicka Ja to mám rovnako, len chuť na sex mam stale, ešte viac praveže :D 🙂
Ahojte babule, tak sa k vam aj ja pridavam, uz to mam potvrdene aj od dokiho, tak dufam, ze to vsetky zvladneme bez vacsich problemov 🙂
Ahojte baby tak sa mi to krati nespala som skoro nic tak som sa stresovala 😢 tak drzte palce ☹
tak ja dufam ze sa pridavam 🙂 mrcha meska vyse tyzdna, vcera vecer dva pozitivne testy ... 😎 dnes test zopakujem aspon jeden, ak bude pozitiv, musim si najst lekara 😕 😀
Ahojte baby tak mam to za sebou dnes je to 7tt+1a srdiecko nadherne bije tak som taka stastna ze je vsetko ok 🙂
ahoj som tu nová len sa chcem pochvalit a zaroveň ak popytat na nejake veci o tehotenstve bude to moje prve babo tyzden mi meskala mrcha a dnes som si spravila test a vysiel pozitivny 🙂))) po vysadeni antikoncepcie na prvy sup sa nam podarilo takze som stastna ako blcha 😀 chcem sa opytat co mozem co nesmiem robit ,jest,pit, ked som v prvom tyzdni ako to zacina co bude dalej.... cela sa trasem od stastia snad bude vsetko v poriadku
@myawilkinson tak pozeram ze to mas skoro presne na den ako ja 🙂 popozeraj forum, na tvoje otazky su tu odpovede 😉 mne tak trieskalo srdce z toho soku , myslela som ze mi vyskoci z hrude a ujde von oknom 😀

Ahoj babulky ,dufam ,ze sa mozem pridat .Tak aj ja som teeeehotnaaaaaaaaa som taka stastna.Som iba v 2 alebo 3 tyzdni a zajtra to oznamim polovicke u dr som este nebola chistam sa tam po sibacke.Dufam ,ze to nevadi.Toto je nase prve...