icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

rencici27
14. apr 2014

Ahoj babulky ,dufam ,ze sa mozem pridat .Tak aj ja som teeeehotnaaaaaaaaa som taka stastna.Som iba v 2 alebo 3 tyzdni a zajtra to oznamim polovicke u dr som este nebola chistam sa tam po sibacke.Dufam ,ze to nevadi.Toto je nase prve...

asha300
14. apr 2014

baby má niektorá taký problém, že je prestávajú bolieť prsia mne sa to nejako nepozdáva 😕

quirell
14. apr 2014

Ahojte. Tak sono mam za sebou. Gyn. bol zlaty, vsetko mi na obrazovke vysvetlil, resp. ze co je co.Vak tam bol, vsetko ok. Idem po Velkej noci v utorok, ze uz by malo vidiet viac. Trosku sa bojim,ale snazim sa pozitivne mysliet.

quirell
14. apr 2014

@asha300 mna prsia boleli len jeden vecer. JA praveze chodim castejsie cikat a som unavena. Poobede si vzdy pospim a ak nie, tak aj o pol deviatej vecer uz spim. Predtym som chodila spavat okolo jednej rano

dada87
14. apr 2014

@quirell a v kolkatom tt si ?

quirell
14. apr 2014

@dada87 podla mojich vypoctov 5+4tt.

bluka2
14. apr 2014

@quirell Ta unava, to bude ono, presne ako ja, predtym o 1 nej v noci, teraz ked pred 10tou nespim (ale lepsie pred 9tou...), viem, ze na 2. den v praci nic neurobim. Ja som bola na prehliadke 1x v 6+2 tt a to este hovoril, ze ak neuvidi na sone cez brucho, tak spravime vaginalny... preto asi je normalne, ze niekedy moc nevidno, hadam. Nerob si starosti, drzim palce.

evita123
15. apr 2014

citam, ze pusete o unave.... veru ani mna neobchadza... skor ma trapi, ze aj ked si lahnem, neda sa mi zaspat ..... taktiez vecer mi dlho trva, kym zaspim....

evita123
15. apr 2014

@janusa139 velka gratulaia 🙂

janusa139
15. apr 2014

@evita123 dakujem dakujem velmi velmi pekne 🙂)

majuska2125
15. apr 2014

ahojte baby, gratulujem všetkým, čo ste 🙂 ja momentálne neviem či som, alebo nie... meškalo mi to viac ako týždeň, testy pozitívne, začala som krvácať, ale len 3-4 dni. Doktor mi každé 4 dni robil vyšetrenia, na sone nič, všetko ok, ale z krvi zistili, že HCG mi stúpa... teraz mám vraj normálne ovuláciu a mám sa ozvať po 28.4... porazí ma, nevieme či som bola alebo som tehu... držte palce...aj ja držím Vám 😉

jellinga
15. apr 2014

Ahojte, aj ja sa k vam pripajam 😵 Som zatial len v piatom tyzdni, cakame prve dieta, tak sa tesime 🙂 Vsetkym ostatnym tehulkam srdecne gratulujem 😉

asha300
16. apr 2014

ahojte baby nemám dobrý pocit vôbec sa necítim ako tehotná ani ma nič nebolí ani prsia no nič zajtra idem na sono no dúfam že bude všetko ok. Akurát včera ma pobolievalo podbruško a to je tak všetko. Mala to niektorá z vás???

30tnicka
autor
16. apr 2014

@asha300 Ahoj. Moze to byt podla mna aj strachom, kedze idem zajtra na sono, ci bude vsetko ok. Ale moze to byt aj niecco ine... treba sa len nestresovat a zajtra bude vsetko ok, neboj ! Drzim palce a daj vediet.

asha300
16. apr 2014

@30tnicka dakujem a dám od včera ma pichá v podbrušku presne ako na začiatkoch tak možno ....... to nie je zlé 😒

julinkazanova
16. apr 2014

@30tnicka Ja to mám rovnako, len chuť na sex mam stale, ešte viac praveže :D 🙂

tinus999
16. apr 2014

@asha300 ahojky, pri dcére som takisto nemala žiadne tehu príznaky, myslím si že môžeš byť šťastná že sa necítiš zle, a že ťa nič nebolí, ani ja som vôbec nevedela že som tehu (myslím žiadne tehu pocity) akurát to rastúce bruško 😀 aspoň si to môžeš naplno užiť... 😀

asha300
16. apr 2014

@tinus999 dakujem len ma znepokojilo ze to prestalo da sa povedat zo dna na den a uz 2x som potratila a nejako podobne to zacinalo ☹

30tnicka
autor
16. apr 2014

@asha300 chapem tvoje obavy, ja som tiez raz potratila, a pocit ze sa to stane znova, je ten najhorsi. Drzim palec ! moc.

dada87
16. apr 2014

@tinus999 ahoj nemala si ist dnes k dokimu? jak si dopadla?

asha300
16. apr 2014

@30tnicka dakujem dam zajtravurcite vediet ☹

veronka
16. apr 2014

Ahojte babule, tak sa k vam aj ja pridavam, uz to mam potvrdene aj od dokiho, tak dufam, ze to vsetky zvladneme bez vacsich problemov 🙂

tinus999
16. apr 2014

@dada87 ahojky, áno bola som a vyzerá byť všetko v rámci normy ok, cysta sa trošičku zmenšila a konečne bolo vidieť už aj gestacny vacok...dostala som dufaston kvôli spineniu...a mám ísť zasa budúci týždeň na kontrolu...

asha300
17. apr 2014

Ahojte baby tak sa mi to krati nespala som skoro nic tak som sa stresovala 😢 tak drzte palce ☹

dada87
17. apr 2014

@tinus999 tak to je ok dufam ze bude vse ok do 9 mesiaca.to spinenie je tu na dennom poriadku co citavam. 😖 vsetkym tehulkam prajem bez problemove tehu . 🙂

30tnicka
autor
17. apr 2014

@asha300 ako?

bambala
17. apr 2014

tak ja dufam ze sa pridavam 🙂 mrcha meska vyse tyzdna, vcera vecer dva pozitivne testy ... 😎 dnes test zopakujem aspon jeden, ak bude pozitiv, musim si najst lekara 😕 😀

asha300
17. apr 2014

Ahojte baby tak mam to za sebou dnes je to 7tt+1a srdiecko nadherne bije tak som taka stastna ze je vsetko ok 🙂

myawilkinson
17. apr 2014

ahoj som tu nová len sa chcem pochvalit a zaroveň ak popytat na nejake veci o tehotenstve bude to moje prve babo tyzden mi meskala mrcha a dnes som si spravila test a vysiel pozitivny 🙂))) po vysadeni antikoncepcie na prvy sup sa nam podarilo takze som stastna ako blcha 😀 chcem sa opytat co mozem co nesmiem robit ,jest,pit, ked som v prvom tyzdni ako to zacina co bude dalej.... cela sa trasem od stastia snad bude vsetko v poriadku

bambala
17. apr 2014

@myawilkinson tak pozeram ze to mas skoro presne na den ako ja 🙂 popozeraj forum, na tvoje otazky su tu odpovede 😉 mne tak trieskalo srdce z toho soku , myslela som ze mi vyskoci z hrude a ujde von oknom 😀