Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
HEJ HLADAM vsetko mozne pozeram uz ale sa mi zdaju niektore reakcie zbytocne prehnane teda rady... ze tuniaka v konzerve nemozem jest lebo obsahuje olovo... alebo colu vsak to neuskodi ak to nepijes ci nejes kazdy den... 😕 ci
Ahoj babulky mam otazocku viem , ze to sem nepatri ,ale som v 5 tt a posledne 3 tyzdne sa mi robia na brade vrediky bolia, ale nejdu vytlacit pouzivam kazdy den cistiac piling .A aj tak nezabera.Neviete nieco poradit alebo mate sj vy taketo prob s pletou na zaciatku tehotenstva?
Prave, ze nemam mam to na jednom mieste 1 den a potom zmizne a na druhi den je uz zas inde 🙂 a hned dva 🙂
@myawilkinson kedze MK nie je svaty a vonkoncom nie odborny, skus kuk http://www.predictor.eu/sk/som-tehotna/zdrave-t... 😉
Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať? Som z Ba, dnes som 5t+6d, na USG idem 02/05/2014. Mám obavy, som celá napätá, snažím sa upokojiť,len sa mi veľmi nedá. Bojím sa potratu, či dákych komplikácií.
Totiž pondelok som málo špinila, doktorka ma nechala soma, mám ležať, už nič odvtedy, ani krvácanie nebolo..Ale na pokoji mi to nepridalo..Saša
@sasa1983 Ahoj, treba mysliet pozitivne, povedz si ze je vsetko v poriadku a uvidis ze to bude fajn. Ak mas oddychovat tak oddychuj🙂 Ja zajtra zacinam 9tt a je mi strasne zle... Uz tyzden som nic nejedla a casto si aj poplacem lebo mi je zle 24 hod. denne ale potom si spomeniem na drobca a poviem si ze kvoli nemu to musim vydrzat. Mysli na to ze je vsetko v poriadku, nemysli na potrat lebo myslienkami si to privodis. Uzivaj si to🙂 Neboj za chvilu budes vidiet aj srdiecko🙂 Drzim paste.
Ahoj babulky dajte mi tipa na vitaminiky pre tehotne .Zatial beriem kys .listovu ale chcem aby sa fazulka v brusku dobre a zdravo vyvijala.....Dakujem
Ahoj babulky nepoznate niktora nahodou niekoho v Soc poistovn.Potrebovala by som zistit (poradit)nieco o Dobrovolnom nemocen Poist.Dakujem
Ahojte 🙂 podelim sa aj ja s vami o mojom zaciatoconom tehu 🙂 s manzelom sme sa snazili od oktobra .... po dvom mesiacoch testovania sme to vzdali a povedali si ze ked to ma prist tak to pride 😉 a prislo 😀 poviem vam ze ani neviem ako poslednu mrchu som mala 20.3. .... moje priznaky brucho nafuknute a prsia citlive ako vzdy ..... ani vo sne ma nenapadlo ze mozem byt tehu 😀 pokial som nesla na operciu .... 17.4. ani neviem preco ale ze idem si preistotu spravit test a sup ho tam // 😀 namiesto operacie som sla na gyndu 😀 zatial bolo viedet len vak (4,9 mm) gyn. povedal ze je este velmi skoro pretoze mrchu som mala dostat az teraz .... na kontrolu mam prist az okolo 15.5. vtedy by malo byt vidiet ze ci je vsetko ok .... fuuu to bude dlhe cakanie .... viete mi presne povedat ktory tyzden mozem byt ak spravne ratam tak 4+3tt ci ???? dakujem vam 😉
Ahojte, chcem sa len opytat resp. poradit.. asi 11 dni dozadu som bola u lekara a potvrdil mi, ze som tehotna, varj som asi v 3tt,dnes som bola na ultrazvuk a povedal mi, ze nevidi plod,len tu dutinku, ze ak sa do dvoch dni neukaze plod,nebude to dobre znamenie. ma s tym niekto skusenosti??
dakujem za rady

ja tak isto ! ja som nevedela ci mam plakat alebo sa smiat tak sobila obe naraz :D priatel cakal v posteli co poviem tak som prisla s kryvim usmevom nevedel co si ma mysliet tak oznam : budes tata a mal podobnu reakciu ako ja :D