icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

myawilkinson
17. apr 2014

ja tak isto ! ja som nevedela ci mam plakat alebo sa smiat tak sobila obe naraz :D priatel cakal v posteli co poviem tak som prisla s kryvim usmevom nevedel co si ma mysliet tak oznam : budes tata a mal podobnu reakciu ako ja :D

myawilkinson
17. apr 2014

HEJ HLADAM vsetko mozne pozeram uz ale sa mi zdaju niektore reakcie zbytocne prehnane teda rady... ze tuniaka v konzerve nemozem jest lebo obsahuje olovo... alebo colu vsak to neuskodi ak to nepijes ci nejes kazdy den... 😕 ci

rencici27
17. apr 2014

Ahoj babulky mam otazocku viem , ze to sem nepatri ,ale som v 5 tt a posledne 3 tyzdne sa mi robia na brade vrediky bolia, ale nejdu vytlacit pouzivam kazdy den cistiac piling .A aj tak nezabera.Neviete nieco poradit alebo mate sj vy taketo prob s pletou na zaciatku tehotenstva?

chichinka
17. apr 2014

@rencici27 nepouzivaj vobec peeling, ak ich mas zapalene, tie bakterie si tym prenasas a roznasa po pleti..

rencici27
17. apr 2014

Prave, ze nemam mam to na jednom mieste 1 den a potom zmizne a na druhi den je uz zas inde 🙂 a hned dva 🙂

t1nulka
17. apr 2014

@asha300 úžasnééé, gratulujeeeeeeeeeem!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

quirell
17. apr 2014

@asha300 ahoj, prosim ta v kolkom tt si bola ked ti videl len vacok? Citam , ze uz drobcovi bije srdiecko!!! Moc moc moc gratulujem!!! Ja idem gynekologovi nabuduci stvrtok, to uz budem presne 7tt, tak dufam, ze bude drobca vidiet a keby aj srdiecko tak skacem 2 metre.

asha300
17. apr 2014

@quirell ahoj vacok mi bolo vidno v 5tt2 mal 0,556 mm. A teraz drobcek merua 6 mm.

quirell
17. apr 2014

Juuuuuj!!!! Vdaka za info 🙂

asha300
17. apr 2014

@quirell za malo daj potom vediet ja idem az za 5 tyzdnov fu len vydrzat

quirell
17. apr 2014

@asha300 vsak toto, to cakanie, tak sa to vlecieeeee!!!

dada87
17. apr 2014

@rencici27 to ten piling nepouzivat ked nezlepasuje 😉

rencici27
17. apr 2014

@dada87 Nebudem len neviem ci na to vobec nieco davat....

bambala
18. apr 2014

@myawilkinson kedze MK nie je svaty a vonkoncom nie odborny, skus kuk http://www.predictor.eu/sk/som-tehotna/zdrave-t... 😉

sasa1983
18. apr 2014

Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať? Som z Ba, dnes som 5t+6d, na USG idem 02/05/2014. Mám obavy, som celá napätá, snažím sa upokojiť,len sa mi veľmi nedá. Bojím sa potratu, či dákych komplikácií.
Totiž pondelok som málo špinila, doktorka ma nechala soma, mám ležať, už nič odvtedy, ani krvácanie nebolo..Ale na pokoji mi to nepridalo..Saša

salsalady
18. apr 2014

@sasa1983 Ahoj, treba mysliet pozitivne, povedz si ze je vsetko v poriadku a uvidis ze to bude fajn. Ak mas oddychovat tak oddychuj🙂 Ja zajtra zacinam 9tt a je mi strasne zle... Uz tyzden som nic nejedla a casto si aj poplacem lebo mi je zle 24 hod. denne ale potom si spomeniem na drobca a poviem si ze kvoli nemu to musim vydrzat. Mysli na to ze je vsetko v poriadku, nemysli na potrat lebo myslienkami si to privodis. Uzivaj si to🙂 Neboj za chvilu budes vidiet aj srdiecko🙂 Drzim paste.

rencici27
19. apr 2014

Ahoj babulky dajte mi tipa na vitaminiky pre tehotne .Zatial beriem kys .listovu ale chcem aby sa fazulka v brusku dobre a zdravo vyvijala.....Dakujem

mirka1011
19. apr 2014

@rencici27 kyselina listova uplne staci, radsej si daj cerstve ovocie a zeleninu, naco sa budes zbytocne pchat chemiou, ked netreba, tie vseliake multivitaminy su len dobry biznis 🙂

rencici27
19. apr 2014

@mirka1011 No ovocie a zeleninu jem .Ja len pre istotu .. 🙂 som chcela vediet.Dakujem

rencici27
20. apr 2014

Ahoj babulky nepoznate niktora nahodou niekoho v Soc poistovn.Potrebovala by som zistit (poradit)nieco o Dobrovolnom nemocen Poist.Dakujem

lucia1983
20. apr 2014

@rencici27 skus napisat @zalka,urcite ti poradi 🙂

rencici27
21. apr 2014

@lucia1983 Uz som pisala.dakujem

evkams
21. apr 2014

Ahojte 🙂 podelim sa aj ja s vami o mojom zaciatoconom tehu 🙂 s manzelom sme sa snazili od oktobra .... po dvom mesiacoch testovania sme to vzdali a povedali si ze ked to ma prist tak to pride 😉 a prislo 😀 poviem vam ze ani neviem ako poslednu mrchu som mala 20.3. .... moje priznaky brucho nafuknute a prsia citlive ako vzdy ..... ani vo sne ma nenapadlo ze mozem byt tehu 😀 pokial som nesla na operciu .... 17.4. ani neviem preco ale ze idem si preistotu spravit test a sup ho tam // 😀 namiesto operacie som sla na gyndu 😀 zatial bolo viedet len vak (4,9 mm) gyn. povedal ze je este velmi skoro pretoze mrchu som mala dostat az teraz .... na kontrolu mam prist az okolo 15.5. vtedy by malo byt vidiet ze ci je vsetko ok .... fuuu to bude dlhe cakanie .... viete mi presne povedat ktory tyzden mozem byt ak spravne ratam tak 4+3tt ci ???? dakujem vam 😉

taniat87
22. apr 2014

Ahojte, chcem sa len opytat resp. poradit.. asi 11 dni dozadu som bola u lekara a potvrdil mi, ze som tehotna, varj som asi v 3tt,dnes som bola na ultrazvuk a povedal mi, ze nevidi plod,len tu dutinku, ze ak sa do dvoch dni neukaze plod,nebude to dobre znamenie. ma s tym niekto skusenosti??
dakujem za rady

asha300
22. apr 2014

@taniat87 ahoj no ak s len v 3tt tak si myslim ze je skoro aby videl plod ja som bola v 5tt a bololen hrozne malicke a teraz v 7 tt mala fazulka 6mm. 🙂

asha300
23. apr 2014

@quirell ahoj 🙂 tak už sa ti to kráti ak sa nemýlim tak zajtra ideš ???

quirell
23. apr 2014

@asha300 ahoj. Krati sa mi to. Zajtra okolo 7.30 idem a bojiiiiiiim bojiiiiiiim!!!!!! Zajtra je to presne 7tt.

asha300
23. apr 2014

@quirell joj ved sa nestresuj nerobí to dobre fazuľke a ako ti je ???

rasty815
23. apr 2014

@point111 ahoj aj som som si robila včera test a som tehotna a tiež ma v kuse boli v podbrušku

dada87
23. apr 2014

@t1nulka ahoj no ako si dopadla? 🙂