icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

kristinka86
8. máj 2014

@tina17 Hehe, tak ja už budem na Vianoce, dúfam, doma. Aj keď už teraz stresujem, že budem sedieť pri suchom chlebe,kým sa ostatní budú napchávať. 😅 😀 Držím palce, aby ste tento rok mali krásne sviatky. Švagrovi sa minulý rok 23.12. narodila dcérka. 😉
Hmm.. A povedala si mu, že máš nepríjemný pocit z tých výtokov? Lebo ja som s nimi problém nemala, ale aj tak robil pre istotu ster a povedal, že tam je zápal. Ale zas, lekári vedia, kedy čo majú robiť, si myslím. Už je iná doba, radšej robia viac, ako by mali čosi zanedbať. 😉
A nevytekal z Teba náhodou ten gél? Lebo ja som sa práve včera slabšie utrela u lekárky a kým som zišla po schodoch, tak som bola tiež zo spodu taká mokrá. 😅 😀 😀
Nevoľnosti nemám, to som nemala ani pri prvom. Mám občas divné chute a dosť ma poboliela bruška. Ale lekárka sa k tomu nevyjadrovala, tak asi to je tiež OK. A som dosť unavená. 😔 Na odpadnutie mi je tiež, ale to obvykle keď prudko vstanem. Tie príznaky by sa mali už postupne zmierňovať. Len brucho mám také ako pri prvom v 5. mesiaci. 😅

tina17
8. máj 2014

@kristinka86 Bol to trosku aj ten gel 🙂 , ale vela som mala tmavohnedy vytok.
Tak to je dobre, ze nemas nevolnosti. Ja ked si pomyslim na jedlo, tak ma hned napina na zvracanie 🙂
Drz sa 🙂

kristinka86
9. máj 2014

@tina17 Aha, tak tmavo-hnedý výtok je ozaj čosi iné. Veľmi Ti (Vám) držím palce, aby bolo všetko v poriadku a nech tie výtoky prejdu čím skôr, aby si v kľude tehulkovala. 😉 Občas nemám chuť na jedlo ani ja, ale obvykle nájdem niečo, čo si dám. 😉

quirell
13. máj 2014

Ahojte. Vo stvrtok idem do nemocnice na velky ultrazvuk. Viete mi poradit ako to bude prebiehat?

asha300
13. máj 2014

@quirell ahoj a preco tam ides????? to som este nepocula a mozno tvoj gyndos nema taky vykonny a ako sa mate???? ja som po dakej vyroze a az buduci stvrtok idem na kontrolu tobudem v…12+|2

quirell
13. máj 2014

@asha300 ahoj, ano, nema take vybavenie, tak sa to riesi takto. On je v tej nemocnici aj porodnikom. Mame sa dobre, dufam, ze vsetko je ok!! Drzim ti palce. Ako sa citis, co nevolnosti? brusko uz vidno?

asha300
14. máj 2014

@quirell tak to je dobre ze to takto riesiw teraz sa meria plod hlavicka atd. Ja sa citim ako netehotna nic ma neboli zle mi nieje no super. Buduci tyzden sa uvidi dam vediet aj ty napis drzim palce 🙂

quirell
14. máj 2014

@asha300 vsak toto, ja som tiez akoby"netehotna".... urcitedam vediet ako sme dopadli

quirell
15. máj 2014

@asha300 cauko. Tak dnes som bola na Utz, vsetko prebehlo v poriadku a aj je vsetko v poriadku. Srdiecko krasne bilo, tak som zas kludna a pokojna.

sasa1983
15. máj 2014

@quirell to je super, gratulujem. Ja idem na USG pondelok, to by som mala byť 10+2, už teraz sa trošku bojím...

asha300
15. máj 2014

@quirell tak to sa tesim s tebou 🙂 a aj knizku ti uz dali???

quirell
15. máj 2014

@sasa1983 neboj, vsetko bude v poriadku. Ja som bola dnes presne 10tt. Uplne chapem, ze sa bojis aj ja sa vzdy bojim!! To asi kazda... daj vediet ako bolo. Drzim palce

quirell
15. máj 2014

@asha300 knizku este nemam, dostanem ju buduci stvrtok, ked idem k svojmu gynekologovi. Ako som spominala, dnes som bola v nemocnici kde ma doky poslal u inej gynekologicky kvoli presnejsiemu sonu. Bolo to krasne lezat tam a sledovat na veeelkej obrazovke drobca ako si "plava" . Aj som celkom rada, ze ma videl aj iny odbornik a povedal, ze je vsetko v poriadku. Ty uz mas knizku?

sasa1983
15. máj 2014

@quirell a kedy máš najbližší USG?

quirell
15. máj 2014

@sasa1983 netusim. Buduci stvrtok idem k mojemu gynekologovi aj s dnesnymi nameranymi hodnotami. Mam prist aj s mocom a tak... tak az tam mi povie co dalej. Toto je moje prve dietatko, vsetko je pre mna nove

sasa1983
15. máj 2014

@quirell aj moje🙂 a to si nebola u gynekológa na USG?

quirell
15. máj 2014

@sasa1983 bola ale nie u mojho. Poslal ma na velke sono, nakolko on ma take pidi nic moc.

sasa1983
15. máj 2014

@quirell jasné🙂

januschka10
15. máj 2014

@quirell ahoj, ja som dnes presne 8tt a tiez sa citim ako netehotna. u dr. som bola minuly tyzden v pondelok a vsetko bolo ok. ale mne vobec nie je zle, brusko mi nerastie ani trosku, prsia ma bolia iba minimalne. Minuly rok som mala v 12tt zamlknuty potrat a dost sa teraz bojim. Tiez mi nic nebyvalo. Pri prvom tehu mi bolo strasne zle asi tak do 18tt. Teraz ma z nicoho ani nenatiahne na vracanie, mozem uplne vsetko robit, nie som ani unavena.

asha300
15. máj 2014

@quirell nie idem az vo stvrtok tiez na taku velku kontrolu aj sa tesim aj sa bojim lebo fakt sa necitim ako tehotna 😒

quirell
15. máj 2014

@asha300
@januschka10
Jaj baby, musime to zvladnut a uspesne dotiahnut do konca .... a ZDRAVEHO konca!!!! To cakanie na poradne je zdlhave, bojime sa ci je vsetko v poriadku...musime verit a pozitivne mysliet.

jendzela
16. máj 2014

@lenuliatko28 Ahoj 🙂 hádam je všetko OK a bábo rastie...ja som bola dnes u dokiho...všetko beží ako má, hlavne duphaston zabral, tak som rada...teraz už sa objednávam na skreening..btw už mi vystavil aj tehotenskú knižku 🙂

lenuliatko28
16. máj 2014

@jendzela ahoj 🙂 skvele, som rada, ze ste ok. Knizocku uz mam aj ja a na screening som objednana 27.5. Tak sa uz neviem dockat. 🙂 zatial vsetko v poriaku, tak verim ze aj bude 😉 a zle mi je priserne stale, ta zaha ma nici :-/. Ale co uz mi zostava ine ako vydrzat... 🙂 tak sa potom ozveme ako nam to dopadlo. Ty mas kedy? Pekny dnik zelam obidvom 🙂.

januschka10
16. máj 2014

@quirell No ved prave. To cakanie je hrozne. Ja som teda mojho lekara donutila,ze chcem kontrolu kazde dva tyzdne. Po minulorocnej skusenosti. On mi vravel,ze mi to velmi neodporuca. Ze ked v 6tt bolo vsetko ok tak mam prist az v 12tt na ten Bi-test. No ale s tym sa ja neuspokojim. Minuly rok bolo v 8tt vsetko ok a v 12tt si to tam lezalo mrtve. Neviem preco mam aj teraz stale velmi zly pocit. Hlavne preto,ze som uplne bez priznakov. Pred 7 rokmi pri prvom tehu na nieco take ani nenapadlo.

30tnicka
autor
16. máj 2014

Ahojte kocky. Dnes som bola na prvej poradni. Dnes mi konci 11 t, a vsetko je zatial ok. Uz nech len to tak dobre pokracuje stale. Vsetkym drzim palce !

januschka10
19. máj 2014

Tak ja uz s vami v skupine nie som. Zamlknuty potrat 8+4tt. V stredu idem na kyretaz. Drzim vam palce kocky.

jendzela
19. máj 2014

@lenuliatko28 Ahoj..ja mám screening 6.6., tiež dúfam v to isté, ako každá z nás. Stále mi je na zvracanie a v práci je to des takto fungovať, radšej som oznámila šéfovi tehotenstvo, aby mi nedal padáka za ničnerobenie 😅

quirell
19. máj 2014

@januschka10 Och moja, to čo si napísala, som si musela viackrát prečítať, neuverila som na prvýkrát. Ako veľmi mi to je ľúto, ti ani nemusím písať, ty to určite vieš. Myslím na teba

januschka10
19. máj 2014

@quirell Dakujem. Uz som si tym pred rokom presla. Viem co ma caka. Mame velke stastie,ze mame aspon Davidka. Ten sa musel narodit predcsasne s hmotnostou 1640g, len preto, ze by neprezil. Lekar dnes uz skonstatoval,ze to nie je nahoda. Uz to chcem mat za sebou.

quirell
19. máj 2014

@januschka10 Davidko, je Váš zaslúžený pokladík.... Aj si cítila, že sa niečo deje, resp. prejavilo sa to nejako? Nemusíš mi odpovedať, úplne to pochopím, určite to je pre teba aj celú rodinku smutné.....V stredu silno myslim na teba