Tehuľkovanie v stresovom zamestnaní
ahojte,chcem s aopytat: takto som na zaciatku tehu,,,, 1tt+3 cca(neviem presne este som nebola u doktorky,zda sa mi to skoro) no a pracujem ako plavcicka a maserka,,, je to dost pre mna stresujuca rola :D a ked je vela masazi,clovek ustane jak kon,,,, teraz som vstale MAXIMALNE unavena,,, rano vstanem,najem sa a uz sa mi drieme, no nieco nepochopitelne,,,,, teraz neviem ci ostat v tejto branzi,ci radsej dat vystup,pre dobro oboch nas....
Ahoj,ked som bola ja tehotna gynekologicka ma upozornila na to,ze ked som zamestnanec a je pre mna narocnejsie z dovodu tehotenstva vykonavat moj napln,mozem sa dat prepadit na lahsiu pracu a tym padom aj menej platenu ale rozdiel do normalnej vyplaty ako som mala predtym mi doplati socialka.Tak neviem ci aj ty mas takuto moznost ale ak ta praca vycerpava a unavuje urcite by som na tvojom m ieste neriskovala. Prajem vela stastia 🙂
Opytaj sa doktora, ci nemas pri rizikovom povolani narok na marodku pocas celeho tehu, pripadne od urciteho tyzdna.
zober si teraz dovolenku alebo PN a akonáhle teh.potvrdí lekár,tak máš nárok prejsť na nerizikovú prácu
choď na pn...ak ti nevedia zabezpečiť náhradnú prácu,kde sa nebudeš namáhať,dáš sa na pn a hotovo..
@adoela ddakujem baby,ale jked som zamestnana na zivnost s tym ze mi nevyslo este platit odvody do socialnej poistovne??? tym padom na marodku nemam narok,vsak? ani na matersku,, jedine o co mozem ziadat je asi rodicovsky prispevok??
@zuzkatomkova A neplatila si ziadne, ani minimalne? Tak potom predpokladam, ze len ten rodicak dostanes.

V akom tyzdni to prosim ta si? Lebo 1tt + 3 by si bola este len tesne po menzese a cakala na ovulku 🙂 Ale byt tebou, tak si urcite oddychnem teraz, aj babo to uvita 🙂 Nejak si ani neviem predstavit tehotnu plavcicku 😅