icon

Tehuľkovanie v stresovom zamestnaní

zuzkatomkova
2. júl 2013

ahojte,chcem s aopytat: takto som na zaciatku tehu,,,, 1tt+3 cca(neviem presne este som nebola u doktorky,zda sa mi to skoro) no a pracujem ako plavcicka a maserka,,, je to dost pre mna stresujuca rola :D a ked je vela masazi,clovek ustane jak kon,,,, teraz som vstale MAXIMALNE unavena,,, rano vstanem,najem sa a uz sa mi drieme, no nieco nepochopitelne,,,,, teraz neviem ci ostat v tejto branzi,ci radsej dat vystup,pre dobro oboch nas....

iwesska
2. júl 2013

V akom tyzdni to prosim ta si? Lebo 1tt + 3 by si bola este len tesne po menzese a cakala na ovulku 🙂 Ale byt tebou, tak si urcite oddychnem teraz, aj babo to uvita 🙂 Nejak si ani neviem predstavit tehotnu plavcicku 😅

lusia222
2. júl 2013

Ahoj,ked som bola ja tehotna gynekologicka ma upozornila na to,ze ked som zamestnanec a je pre mna narocnejsie z dovodu tehotenstva vykonavat moj napln,mozem sa dat prepadit na lahsiu pracu a tym padom aj menej platenu ale rozdiel do normalnej vyplaty ako som mala predtym mi doplati socialka.Tak neviem ci aj ty mas takuto moznost ale ak ta praca vycerpava a unavuje urcite by som na tvojom m ieste neriskovala. Prajem vela stastia 🙂

adoela
2. júl 2013

Opytaj sa doktora, ci nemas pri rizikovom povolani narok na marodku pocas celeho tehu, pripadne od urciteho tyzdna.

janinah
2. júl 2013

zober si teraz dovolenku alebo PN a akonáhle teh.potvrdí lekár,tak máš nárok prejsť na nerizikovú prácu

aristka
2. júl 2013

choď na pn...ak ti nevedia zabezpečiť náhradnú prácu,kde sa nebudeš namáhať,dáš sa na pn a hotovo..

zuzkatomkova
autor
2. júl 2013

@adoela ddakujem baby,ale jked som zamestnana na zivnost s tym ze mi nevyslo este platit odvody do socialnej poistovne??? tym padom na marodku nemam narok,vsak? ani na matersku,, jedine o co mozem ziadat je asi rodicovsky prispevok??

adoela
2. júl 2013

@zuzkatomkova A neplatila si ziadne, ani minimalne? Tak potom predpokladam, ze len ten rodicak dostanes.