Tehuľky po 40tke
Ahojte maminky a buduce maminky, hladam blizke duse v mojom veku, s ktorymi by sme si mohli pisat a spolu prezivat tieto vzacne chvile tehotenstva. U nas sa z pokazeneho zaludka vykluli //, nuz prekvapenie v nasom veku, ani neviem ci sme viac prekvapeni, alebo sa tesime, myslim ze manzel bol dnes rano pekne sokovany 😵 😵 😵 A to sme sa roky snazili a nedarilo sa a teraz ked sme to uz uplne vzdali, tak sa to mozno podari. Dufame len ze bude vsetko tak ako ma byt. Budem rada ak sa mi niekto s podobnym prekvapenim ozve 😉 🙂
@vavrenka vieš som aj obezna po synoch som dosť pribrala ale dufam že sa to podarí uvidime 😎
ahojte dievčatá, náhodou som sa dopracovala k tejto téme.... držím palce, ja som porodila dcérku mesiac pred 43.narodeninami.... tak nikdy nie je neskoro. Držím vám palce
@annaanna to je super, takychto povzbudivych sprav tu nie je vela 😖 , zanedlho mam 42 a idem na posledny pokus, takze ma to povzbudilo.....este stale tomu verim, ze malinka nadej tu je 🙂 , a podarilo sa to prirodzene, alebo IVF ?
tak a ideme nato pekne od nedele dufam že sa to podarí...pekne ovulačné testíky každe ráno... 😀 😅 a už som si kupila aj dva tehotenské... 😎
@katuska123456789 ahoojj, neico nove? 😉
@vavrenka ahoj tak prave idem urobiť test v sobotu by som mala dosťať menzes ale uvidim som nedočkavá
@katuska123456789 jeej, daj vedeit, som velmi zvedava 😀
@vavrenka no sak prave rozmýšlam ako to tu poslať ten test 😝 ale nič moc nevidim ak by ducha
@katuska123456789 no dam tu foto vonku tak z boku sa mi zdá duch no neviem posud... 😎
@vavrenka boze šak píšem naopak už mi z tej nervozity šibe...
@katuska123456789 kolky den po ovu si? nieco sa mi tam mari, pozajtra by uz mala byt vyraznejsia ciarocka, ak dobre vidime 😉
@vavrenka mam 10 den po ovu a test som robila na obed zajtra skusim hned ráno uvidim 😉
nevidno nič. moj nazor.
test si urob ked Ti bude meškať aspon 1 den
@kataina sak jasne len ta nedočkavosť 🙂 a ked kukam na ten test na dennom svetle tak trošku taky dušík je tam ale ked fotim to skresluje
nedočkavosť poznám 🙂
Radšej to pusť z hlavy aj psychika robí svoje. A potom budeš sklamaná a nešťastná a to je začiatok "nepohody" Ale možeš sa spravať akoby to bolo, napr nepi alkohol a pod...
@katuska123456789 no, ja tam neico vidim, na 10DPO je to celkom zaujiamvy vysledok testu.. som zvedava, co zajtra, popr. pozajtra
@vavrenka idem do lekárne už nemám zásoby testov... 😀 😀 😀
zajtra by mala prísť mrcha dufam že nepríde...
@katuska123456789 no ako si na tom ? Verím , že si riadne tehu
@katuska123456789 kati, tak ako?
@katuska123456789 ja ho tam vidím..🙂 dve čiarky aj ked druhá slabučká
katuska blahozelam... a k dospelyym synom pribudne rozmaznavana sestricka 🙂
@lenadka
@147789laska tak mrcha sa rozbehla v sobotu... ☹ ☹ ☹ som bola v šoku ale tento mesiac to dúfam vyjde 😉
@vavrenka mrcha sa rozbehla v sobotu ☹ ☹ ☹ ☹ aj ked som mala na teste slabučku čiarku
@rula žiadne tehu mrcha sa rozbehla v sobotu ☹ ☹ ☹

@katuska123456789 jaj, to mi je luto, ale je to relana nadej, ked is mala pozitivny testik, zrejme biochemicke tehu, takze si schopna otehotniet 🙂, gratulujem a myslim na teba, aby sa to podarilo ... 😉