icon

Termín pôrodu august 2018

krumpel
11. dec 2017

Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?

krumpel
autor
26. jan 2018

@1nikuska9 my urcite nie. Aj ked oddych by sa mi zisiel. Momentalne riesim co s nasim psom. V aprili bude mat rok, ale je to komplikovana povaha. Neustale si vyzaduje pozornost brechanim, nevies pri nom spravit do kopy nic. Mam strach ako to bude ked bude aj babo a nas psik sa neumudri.

1nikuska9
26. jan 2018

@krumpel
My sme mali kocurika a ten chcel byt tiez stale s nami, nechcel byt ani chvilu sam, ale uz ho nemame 😔 tiez sme rozmyslali nad tym co ked pride babatko, no bohuzial to osud zariadil tak ze to nemusime riesit. Na dovolenku sme chodili kazdy rok a teraz mi je luto ze sa nikam nedostanem, aj ked stale nad tym rozmyslam.

krumpel
autor
26. jan 2018

@1nikuska9 dovolenku este stihnes. Termin mas asik koniec augusta takze v july v juni stihas v pohode.

1nikuska9
26. jan 2018

@krumpel
Ano, koncom augusta. Uvidim ako sa budem citit, aka budem velka 😊 na letecku to uz tak neskoro nebude len ak autom, uvidime

krumpel
autor
26. jan 2018

@1nikuska9 alebo niekde na Slovensku. Nezvykne ta palit zaha, mna strasne od sameho zaciatku. Kukala si uz kociky? Ci len ja som taka sisi a uz si robim prieskum co by som asik chcela.

1nikuska9
26. jan 2018

@krumpel
Pali ma zaha vecer, a v noci mi je nevolno. Minule sa mi aj snivalo ze zvraciam ale nastastie to sa nikdy nestalo. Ak mi je zle bud sa najem alebo ked je uz neskoro dam si Malox. Ja som kukala uz davno, snazili sme sa skoro 2 takze som mala dost casu. Asi kupime pouzity od niekoho, tie kociky vyzeraju zachovalo ale zatial niesom rozhodnuta. Mne sa uz daaavno pacil taky cerveno biely s lienkami, krasny ale v zima by som s nim asi cudne vyzerala. A uz an nad ostatnymi vecami pre babo rozmyslam, viem ze je este cas ale kedze sa tak strasne tesime robime si tiez prieskum, teda hlavne ja. Muzovi je jedno aka bude postielka, vanicka, kocik, ... a chcela by som dietatko viazat do satky tak o tom zistujem viac

krumpel
autor
27. jan 2018

@1nikuska9 my ideme tiez kupit pouzity. Za novy zbytocne kopec penazi. Mne sa velmi lubia tie retro kociky, ale iba s vanickou, ked sa da sportova cast nevyzera to dobre. A urcite chcem trojkombinaciu, aj ked pojdem nasho pesosa vencit vezmem baby vo vajicku a sadnem si na lavicku pred panelak a pesos moze cikat 😀😀😀 ja by som veeelmi chcela tyrkysovo modry kocik.

1nikuska9
27. jan 2018

@krumpel
Ja zas rozmyslam, ze nechcem trojkombinaciu, tu sportovu cast baby vacsinou nevyuzili. Aj mne sa paci tyrkysova farba, rozhodnem sa podla ponuky 😊 jeden kocik budeme mat u svokry, ten mi uz ponukla kamoska a este domov nejaky vybrat 😉

krumpel
autor
2. feb 2018

Ahojte tehulky ako sa mate?

1nikuska9
2. feb 2018

@krumpel
Ahoj, ja sa mam zle, dostala som chripku, tak cely den lezim 😢 ani na tie odbery som nesla aby som nenakazila dalsie tehulky. Pojdem na dalsi tyzden.

19891907
3. feb 2018
blackcat8885
3. feb 2018

Ahojte. Ja som bola v stvrtok na krv a 7meho idem krv+prvotrimestralny skrining tak sa tesim ze uvidime mimi. Inak ma 12ky v praci unavuju preto ked sa da vyuzivam P a dovolenku.A brucho mam dost velke 😐 pri prvom tehu som take mala v 5tom mesiaci. Vraj je to normalne,ze pri druhom je skor brucho no mne je to divne 😀

1nikuska9
4. feb 2018

@blackcat8885
Aj ja som v robote poobede velmi unavena, keby som si mohla nachvilu zdriemnut bolo by super 😊 mne uz sa zdalo byt moje brucho tiez dost velke, uz aj okolie si vsimlo ze som tehotna. No teraz ked som chora a nechuti mi tak jest tak sa aj brucho zmensilo. Takze to asi nebolo tehotenske ale z prezranosti 😁

krumpel
autor
4. feb 2018

Mne este brusko nevidno. O tyzden idem do prvej poradne tak som zvedava co mi doky povie, ale nevolnosti sa ma drzia. Nie a nie prejst.

1nikuska9
4. feb 2018

Ja ked som bola naposledy na usg v 8+6 bolo to velmi mile, uz bolo vidiet rucicky aj nozicky 😊 budete brat vitaminy aj po prvom trimestri?

krumpel
autor
4. feb 2018

@1nikuska9 ja beriem iba kyselinu listovu a chcela by som ju jest aj nadalej

blackcat8885
4. feb 2018

@1nikuska9 ja beriem cčko a kys listovu a mam 90tabletove balenie tak ho vyberiem do konca

cuttina
4. feb 2018

Ja kys. listovu a magnezko.

1nikuska9
4. feb 2018

Ja beriem femibion 1 ale zachvilku mi konci prvy trimester a neviem ci si mam kupit femibion 2. Ci je to dolezite. Tiez beriem magnezium a zelezo

krumpel
autor
4. feb 2018

@1nikuska9 ja uz len dajake tri dni a som v 13 tt, ale idem dojest femibion 1 a ked ju miniem tak az potom si kupim dvojku.

1nikuska9
4. feb 2018

@krumpel
Ja uz mam jednotku skoro zjedenu, to uz mam druhe balenie. Kupila som ich od jednej baby cez net a dvojku by som tiez chcela kupit lacnejsie na bazare ale neviem ci je potrebne to uzivat.

krumpel
autor
4. feb 2018

@1nikuska9 ked ti mam pravdu povedat nemyslim si, ze jedna tabletka spravi zazraky.

1nikuska9
4. feb 2018

@krumpel
Ved to a ked uz tolko vselicoho beriem. Viem ze tam je vit D navyse oproti femibion 1 ale snad uz bude slniecko a Dcko budem mat

krumpel
autor
4. feb 2018

@1nikuska9 vezmi si, ze nase mami nejedli ziadne vitaminy ani nic podobne a sme tu. Ono aj vela lekarov tvrdi, ze tieto vitaminy su len tahace penazi. Zeny radsej si dajme cerstve ovocie a zeleninu.

1nikuska9
9. feb 2018

Ahojte, dnes som bola na odbere kvoli tomu ci je babatko zdrave a v pondelok idem na ten BabyGen, uz sa neviem dockat vysledkov, som zvedava ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko 😍

krumpel
autor
9. feb 2018

@1nikuska9 ja dem v utorok do radne de budem mat aj ysledky z krvi. o usis akat a vysledky toho baby gen testu

1nikuska9
9. feb 2018

@krumpel
Ja idem vo stvrtok do poradne aby uz boli vysledky z dnesnych odberov a dufam, ze aj BabyGenu. Co si pisala tu poslednu vetu? 😊

krumpel
autor
9. feb 2018

@1nikuska9 zblbol mi mobil 😀😀😀😀 ze kolko sa caka na vysledky tych baby gen testov

1nikuska9
9. feb 2018

@krumpel
Na nete pisu, ze do 5 dni, tak uvidim ci bude vo stvrtok 😏 ani som sa neopytala doktora. Stale mam naplanovanych plno otazok a ked tam pridem na ne zabudnem. Sestricka hovorila, ze si to mam pisat 😁 Ja robim v nemocnici a doteraz som sa v duchu smiala pacientam, ktore vytiahli papier A4 a 10 min im odpovedam na otazky, to uz som aj ja taka ista, ze zabudam 😂

krumpel
autor
9. feb 2018

@1nikuska9 si zdravotna sestra?