Termín pôrodu august 2018
Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
@krumpel
My sme mali kocurika a ten chcel byt tiez stale s nami, nechcel byt ani chvilu sam, ale uz ho nemame 😔 tiez sme rozmyslali nad tym co ked pride babatko, no bohuzial to osud zariadil tak ze to nemusime riesit. Na dovolenku sme chodili kazdy rok a teraz mi je luto ze sa nikam nedostanem, aj ked stale nad tym rozmyslam.
@krumpel
Pali ma zaha vecer, a v noci mi je nevolno. Minule sa mi aj snivalo ze zvraciam ale nastastie to sa nikdy nestalo. Ak mi je zle bud sa najem alebo ked je uz neskoro dam si Malox. Ja som kukala uz davno, snazili sme sa skoro 2 takze som mala dost casu. Asi kupime pouzity od niekoho, tie kociky vyzeraju zachovalo ale zatial niesom rozhodnuta. Mne sa uz daaavno pacil taky cerveno biely s lienkami, krasny ale v zima by som s nim asi cudne vyzerala. A uz an nad ostatnymi vecami pre babo rozmyslam, viem ze je este cas ale kedze sa tak strasne tesime robime si tiez prieskum, teda hlavne ja. Muzovi je jedno aka bude postielka, vanicka, kocik, ... a chcela by som dietatko viazat do satky tak o tom zistujem viac
@1nikuska9 my ideme tiez kupit pouzity. Za novy zbytocne kopec penazi. Mne sa velmi lubia tie retro kociky, ale iba s vanickou, ked sa da sportova cast nevyzera to dobre. A urcite chcem trojkombinaciu, aj ked pojdem nasho pesosa vencit vezmem baby vo vajicku a sadnem si na lavicku pred panelak a pesos moze cikat 😀😀😀 ja by som veeelmi chcela tyrkysovo modry kocik.
Ahojte tehulky ako sa mate?
Ahojte. Ja som bola v stvrtok na krv a 7meho idem krv+prvotrimestralny skrining tak sa tesim ze uvidime mimi. Inak ma 12ky v praci unavuju preto ked sa da vyuzivam P a dovolenku.A brucho mam dost velke 😐 pri prvom tehu som take mala v 5tom mesiaci. Vraj je to normalne,ze pri druhom je skor brucho no mne je to divne 😀
@blackcat8885
Aj ja som v robote poobede velmi unavena, keby som si mohla nachvilu zdriemnut bolo by super 😊 mne uz sa zdalo byt moje brucho tiez dost velke, uz aj okolie si vsimlo ze som tehotna. No teraz ked som chora a nechuti mi tak jest tak sa aj brucho zmensilo. Takze to asi nebolo tehotenske ale z prezranosti 😁
Mne este brusko nevidno. O tyzden idem do prvej poradne tak som zvedava co mi doky povie, ale nevolnosti sa ma drzia. Nie a nie prejst.
Ja ked som bola naposledy na usg v 8+6 bolo to velmi mile, uz bolo vidiet rucicky aj nozicky 😊 budete brat vitaminy aj po prvom trimestri?
@1nikuska9 ja beriem cčko a kys listovu a mam 90tabletove balenie tak ho vyberiem do konca
Ja kys. listovu a magnezko.
Ja beriem femibion 1 ale zachvilku mi konci prvy trimester a neviem ci si mam kupit femibion 2. Ci je to dolezite. Tiez beriem magnezium a zelezo
Ahojte, dnes som bola na odbere kvoli tomu ci je babatko zdrave a v pondelok idem na ten BabyGen, uz sa neviem dockat vysledkov, som zvedava ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko 😍
@krumpel
Na nete pisu, ze do 5 dni, tak uvidim ci bude vo stvrtok 😏 ani som sa neopytala doktora. Stale mam naplanovanych plno otazok a ked tam pridem na ne zabudnem. Sestricka hovorila, ze si to mam pisat 😁 Ja robim v nemocnici a doteraz som sa v duchu smiala pacientam, ktore vytiahli papier A4 a 10 min im odpovedam na otazky, to uz som aj ja taka ista, ze zabudam 😂

@1nikuska9 my urcite nie. Aj ked oddych by sa mi zisiel. Momentalne riesim co s nasim psom. V aprili bude mat rok, ale je to komplikovana povaha. Neustale si vyzaduje pozornost brechanim, nevies pri nom spravit do kopy nic. Mam strach ako to bude ked bude aj babo a nas psik sa neumudri.