Termín pôrodu august 2018
Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
Ahojte. My sme boli na prvotrimestralny skrinning vraj vsetko v poriadku tak som rada este budu z krvi vysledky. Co sa tyka odberov u mojho gyn.mam zhorsene hodnoty na rubeolu a mam ist o 2tyzdne na kontrolne odbery. Vobec neviem co to znamena ci stresovat ci nie viem ze rubeola je nebezpecna. Lekar vravel ze som musela byt v kontakte s ochorenim niekedy ze to neznamena,ze ju mam.
@krumpel
Je dobre si pisat kedy babatko papalo lebo ten cas ide tak rychlo, ze si niekedy ani neuvedomia kolko hodin uz ubehlo.
@blackcat8885
Zatial by som nestresovala, uvidis ako dopadnu kontrolne odbery.
Ahojte, vam meral doktor panvu? Mne tam pri poslednej navsteve napisal nejake cisla ale nemeral mi. Az doma som si to vsimla
Takze prva poradna za mnou. Krv aj sono v poriadku. Male ma 7,5 cm a posunul sa nam termin porodu o tyzden skor.
@krumpel
Tiez krasne mena 😊 je ich vela peknych, som rada, ze v tom mame jasno a velmi uz nad inym nerozmyslam lebo sa nebudem vediet rozhodnut aj ked mam este veeela casu. Ja som zas chora, tyzden bolo dobre a zas ma to chytilo. Vrchna by uz bola najradsej ak by som neprisla vobec lebo stale musi niekomu menit sluzby kvoli mne, ale mne by bolo dlho do augusta, nikam by som nemohla ist 😔 no v takom velkom kolektive ako sme my clovek lahko ochorie
@krumpel
Meral ale stale bola otocena inak ako chcel tak mi robil dlho sono a klopkal na brucho aby to mohol odmerat. Ale inak je to zaujimave ako napr aj nosovu kosticku alebo aj tu siju vie zmerat 😊 ja som bola rada, ze vidim hlavicku, telicko a nozicky. No potom povedal, ze vsetko je v poriadku. Trosku som sa bala ked pocuval srdiecko lebo boli tam take dlhe prestavky ale hovoril, ze skace tak sa to preto zle pocuva. Nasmeroval ten stvorcek na srdiecko a zachvilku uz bola inde 😁
@1nikuska9 ja dojedam este jednotku aj ed som uz v 15 tt, ale je to skoda nedojest a rozmyslam i idem kupovat 2. Vysledky z krvi som ala setko dobre, nechyba mi nic. Kazdy den papam zeleninovy salat a cerstve ovocie. Myslim, ze lepsia verzia ako tabletky 😀 mne srdiecko este nepustil.
@krumpel
Ja som tiez rozmyslala nad 2. ale ked mi to povedal tak som nekupila. Za 4 tyzdne idem na odber tak uvidim ako dopadnem. Tiez sa snazim jest viac ovocia, zeleniny a ryb. Dieta ma urcite vsetko co potrebuje len aby mojmu telu nic nechybalo. Ja si myslim, ze firmy velmi zarabaju na zenach ktore nevedia otehotniet a aj na tehotnych. A ktovie kolko z tych vitaminov v tbl telo naozaj vyuzije. Mne pusta stale srdiecko, hned od prveho sona okolo 7tt. Teraz pocuva ci nema nahodou arytmiu.
@krumpel
Mam fotku, casto na nu pozeram 😊 Teraz som si prvykrat vypytala, minule este nebolo vsetko tak uplne vidiet ale teraz uz hej tak mi vytlacil. Pocuvat srdiecko je krasne 😍 Vzdy ma to dojme. Ja nelutujem tie peniaze za BabyGen, mam pocit ze mam blizsie v babatku, a ked ju uz aj menom volame
@1nikuska9 ja ano, mam uz 2 kg navyse. Lenze pred tym som jedla kadejako, ranajky ziadne, obed len aby sa nepovedalo avecer jogurt alebo nieco take. A teraz sa ozaj snazim jest pravidelne kedze si to pyta aj moje telo, nemozem byt hladna lebo ma potom napina na zvracanie. Ale kila su nepodstatne len nech je mrnus v poriadku. Uz aj nohavice ma tlacia, dnes som si dala prvykrat tehu leginy, a to ti je taka dobra vec, nic ta netlaci nic ta neomina. Ale brusko mi este nevidno velmi a to som uz 14+1 tt.
@krumpel
Ja zas jem viac teraz, predtym som si davala pozor hlavne na to, co vecer zjem a teraz mi to je jedno, kludne aj zakusky si dam 😊tiez jem casto a mensie porcie. Tehotenske leginy uz nosim minimalne mesiac, vsetky rifle mam s vysokym pasom a to uz davno neobleciem. Ale este planujem po PNke kupit si podprsenku, pod prsiami ma tlacia a bez nej citim tazke prsia. Neviem ci uz tehotensku alebo obycajnu a len s vacsim obvodom 😏 tak to mas len o par dni starsie babatko nez ja 😊

@krumpel
Ano, na novorodeneckom 😉 ale teda komunikujem hlavne so zenami po porode a tie maju samozrejme milion otazok ohladne babatka