Termín pôrodu august 2018
Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
@1nikuska9 ale mas silnejsie bolesti ako pred tym? Vies co kukame, ale cakame co to bude, aj ked by som ho najradsej kupila uz teraz. Chcela som s takymi retro kolieskami, ale vooobec sa mi nepaci ked sa tam da sportova cast takze kolieska klasika. A velmi by som chcela tyrkysovo modry. A vy?
@krumpel asi tak isto, narocnej sluzbe v robote ma to tiez dost bolelo, tak radsej sa dnes snazim viac oddychovat, aj ked som nosila aj tazke drevo do krbu, nemal to kto spravit 😏 ja som jeden pekny nasla ale cena sa mi nepaci tak cakam ci sa neobjavi v bazare. Skusim sem pridat fotku
@krumpel raz som mala aj ja vysoky u doktora. Ponahlala som sa a sestricka mi hned isla merat ale ked mi ho premerala neskor, po usg uz bol dobry. Casto mavam nizky ked dlho stojim a teraz to bolo asi spobene aj tym, ze som malo pila, zevraj aj tym moze klesnut. Tak som sa poriadne napila a potom uz bolo lepsie. Muz ma uz tahal na pohotovost ale tam by mi nic take nespravili a to nekonecne cakanie kym sa clovek vobec dostane k dr 😔
@krumpel
Neviem ci to boli pohyby ale ked som lezala vecer na boku citila som ako take tupe pohyby v bruchu na tej strane kde som lezala. Ako ked srdce velmi bije a ide mi vyskocit ale len 2 take narazy no zda sa mi to este skoro. Ale kolegyna co robi aj prednasky pre tehotne hovorila, ze moze byt kedze som chuda, ze take zeny to citia skor. A ty citis? Ale uz mi aj brucho poriadne narastlo tento tyzden
To hej, ale ta tehotenska podprsenka sa mi nezda sexi, lepsie to je potom uz bez nej 😁 Urcite chcem klasicku perinku hlavne pre navstevy. Ja ju aj bez nej budem drzat ale ked ju niekomu budem davat na ruky tak v perinke. Ale nechcem taku na suchy zips, kolegyna sa ponukla, ze mi usije taku peknu farebnu na viazanie lebo na nete co som pozerala su vacsinou tie vycackane, krajkovane a to nechcem na bezne nosenie
@krumpel
@krumpel
Vacsinou sa spodna cast z takej perinky vysunie a je to onicom, najlepsia je pevna na zaviazanie. A aj deti sa lepsie citia ked su napevno zabalene. Teraz sa uz nebalia nasiroko od narodenia. Okolo 6. tyzdna ide kazde dieta k ortopedovi na usg a on posudi ci je to potrebne alebo nie

@krumpel uvidim ako mi bude zajtra rano, ja teda vobec nepatrim k zenam ktore stresuju zo vsetkeho v tehotenstve ale toto ma trosku znepokojuje. No mam takeho salamistu doktora, ze sa nado mnou pousmeje, vysetri a pojdem domov. Kocik este nevyberate? Ci cakate co to bude?