icon

Termín pôrodu august 2018

krumpel
11. dec 2017

Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?

1nikuska9
19. feb 2018

@krumpel uvidim ako mi bude zajtra rano, ja teda vobec nepatrim k zenam ktore stresuju zo vsetkeho v tehotenstve ale toto ma trosku znepokojuje. No mam takeho salamistu doktora, ze sa nado mnou pousmeje, vysetri a pojdem domov. Kocik este nevyberate? Ci cakate co to bude?

krumpel
autor
19. feb 2018

@1nikuska9 ale mas silnejsie bolesti ako pred tym? Vies co kukame, ale cakame co to bude, aj ked by som ho najradsej kupila uz teraz. Chcela som s takymi retro kolieskami, ale vooobec sa mi nepaci ked sa tam da sportova cast takze kolieska klasika. A velmi by som chcela tyrkysovo modry. A vy?

1nikuska9
19. feb 2018

@krumpel asi tak isto, narocnej sluzbe v robote ma to tiez dost bolelo, tak radsej sa dnes snazim viac oddychovat, aj ked som nosila aj tazke drevo do krbu, nemal to kto spravit 😏 ja som jeden pekny nasla ale cena sa mi nepaci tak cakam ci sa neobjavi v bazare. Skusim sem pridat fotku

1nikuska9
19. feb 2018
krumpel
autor
19. feb 2018

@1nikuska9 naaaadherny, prenadherny, zalubila som sa. Takyto typovo by som chcela aj ja, nie take tie hranate vanicky. Kolko stoji, urcite je dost drahy

1nikuska9
19. feb 2018

@krumpel 815 e stoja, aj mne sa pacia, tak pohodlne vyzeraju, ze by som si aj ja do nich lahla 😁 skus pozriet, mozno maju aj tyrskysovy, znacka jumana to je

krumpel
autor
19. feb 2018

@1nikuska9 nadherny a kedy asik chcete kupovat kociarik

1nikuska9
19. feb 2018

@krumpel mozno tak okolo 20.-25.tt by som chcela ist popozerat do obchodov aky tam maju vyber. A okolo 30 by som ho chcela mat doma. A vy?

krumpel
autor
19. feb 2018

@1nikuska9 tiez asi az potom neskor. Nechcem to nejak unahlit.

krumpel
autor
21. feb 2018

@1nikuska9 ako sa mate? Bolesti este mas, ci je to uz lepsie

1nikuska9
21. feb 2018

@krumpel aaale stale nieco, brucho uz ma menej boli, aj ked boli stale. No vcera som zas mala tlak 100/60 tak som ani nevladala vstat z postele.

krumpel
autor
21. feb 2018

@1nikuska9 ty mas nizky a zase vysoky. Minule som ala u dokiho 148/90

1nikuska9
21. feb 2018

@krumpel raz som mala aj ja vysoky u doktora. Ponahlala som sa a sestricka mi hned isla merat ale ked mi ho premerala neskor, po usg uz bol dobry. Casto mavam nizky ked dlho stojim a teraz to bolo asi spobene aj tym, ze som malo pila, zevraj aj tym moze klesnut. Tak som sa poriadne napila a potom uz bolo lepsie. Muz ma uz tahal na pohotovost ale tam by mi nic take nespravili a to nekonecne cakanie kym sa clovek vobec dostane k dr 😔

krumpel
autor
5. mar 2018

@1nikuska9 ahooj ako sa drzite?

1nikuska9
6. mar 2018

@krumpel
Ahoj, nic nove, sem tam ma trapi ten nizky tlak ale k dr idem az 14.3. A vy ako? Teraz uz chodim po PNke do prace tak nemam tolko casu pisat. A ked niesom v robote tak sme se chodili korculovat

krumpel
autor
6. mar 2018

@1nikuska9 my tiez vsetko po starom. Citis z pohyby?

1nikuska9
6. mar 2018

@krumpel
Neviem ci to boli pohyby ale ked som lezala vecer na boku citila som ako take tupe pohyby v bruchu na tej strane kde som lezala. Ako ked srdce velmi bije a ide mi vyskocit ale len 2 take narazy no zda sa mi to este skoro. Ale kolegyna co robi aj prednasky pre tehotne hovorila, ze moze byt kedze som chuda, ze take zeny to citia skor. A ty citis? Ale uz mi aj brucho poriadne narastlo tento tyzden

krumpel
autor
7. mar 2018

@1nikuska9 vies co tiez neviem ci to boli pohyby ale sem tam zacitim ako keby sa tam cele pretacalo, nie su to kopance ale ozaj take vrtenie 😀 mne brusko vidno velmi malicko 😀

1nikuska9
7. mar 2018

@krumpel
Dufam, ze za mesiac to uz budem poriadne citit. Aj ten monitor na pocuvanie srdiecka som si objednala tak sa tesim ako budem pocut. Ja som sa dnes fotila a taketo mam a vecer este vacsie 😊

krumpel
autor
7. mar 2018

@1nikuska9 jheeej kdeze mne este take nehrozi 😀😀😀

1nikuska9
7. mar 2018

@krumpel
Nechapem co mi tak rastie, vsetko 😊 uz mam doma tolko darovaneho oblecenia ze by sa aj teraz mohla narodit. Aj vy plnite satnik?

krumpel
autor
7. mar 2018

@1nikuska9 mne sa na miesto bruska zvecsuju prsia 😀😀😀😀 nooo aj my uz toho mame hodne, ale vsetko co nam posunuli znami.

1nikuska9
8. mar 2018

@krumpel
Aj my tak, nekupovali sme zatial nic, vsetko sme dostali. Prsia aj mne rastu, uz som si kupila tehotensku podprsenku ale do porodu asi uz zas bude mala

krumpel
autor
8. mar 2018

@1nikuska9 noooo chlapi sa aspon maju z coho vytesovat 😀 ides riesit aj klasicku perinku ako dakedy?

1nikuska9
8. mar 2018

To hej, ale ta tehotenska podprsenka sa mi nezda sexi, lepsie to je potom uz bez nej 😁 Urcite chcem klasicku perinku hlavne pre navstevy. Ja ju aj bez nej budem drzat ale ked ju niekomu budem davat na ruky tak v perinke. Ale nechcem taku na suchy zips, kolegyna sa ponukla, ze mi usije taku peknu farebnu na viazanie lebo na nete co som pozerala su vacsinou tie vycackane, krajkovane a to nechcem na bezne nosenie
@krumpel

krumpel
autor
8. mar 2018

@1nikuska9 ved toto, ze tie moderne su o nicom, teda pekne ale eprakticke. A pocuj ako to je teraz s balenim deti na siroko, robi sa to ci uz nie.

1nikuska9
8. mar 2018

@krumpel
Vacsinou sa spodna cast z takej perinky vysunie a je to onicom, najlepsia je pevna na zaviazanie. A aj deti sa lepsie citia ked su napevno zabalene. Teraz sa uz nebalia nasiroko od narodenia. Okolo 6. tyzdna ide kazde dieta k ortopedovi na usg a on posudi ci je to potrebne alebo nie

krumpel
autor
14. mar 2018

@1nikuska9 ako ste dopadli v poradni?

1nikuska9
14. mar 2018

@krumpel
Dobre, sono je v poriadku a vysledky z odberov budem mat za tyzden. Len mi este nabral hepatalky lebo ma vsetko svrbi ale ze nepredpoklada nejake zle vysledky. Aj ty si bola zaciatkom mesiaca, nie?

krumpel
autor
14. mar 2018

@1nikuska9 vcera. Mne sono nerobil, vysledky z genetiky dopadli dobre chvalabohu. Predpisal mi magnezium lebo ma v noci bolieva brucho