Termín pôrodu august 2018
Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
Tak my sme nakoniec kupili ten lienkovy kocik a uz aj nejake oblecenie 😁 a vy ako?
@krumpel
Dakujeme, my sme tiez chceli pockat ale ked som ho tu nasla tak sme kupili aj ked skoro. Ale 90% kocikov su na jedno kopyto tak som rada, ze sme nasli iny. Ja uz tiez citim castejsie kopkanie ale asi to bolo ono aj v tom 15tt len vtedy som to citila len ked som sa naozaj sustredila a ani nie kazdy den.
Ahojte augustovky!
Nepatrím do vašej skupiny, nečítala som ju a nie som ani tehotná, no stále ked vidím na ploche aktivitu v tejto verejnej diskusii, pousmejem sa a spomeniem si, ako som toto najkrajšie obdobie prežívala pred rokom aj ja.
Chcem Vám len popriať všetko dobré, veľa pozitívneho myslenia, kopancov a štuchancov od Vašich lások, veľa rozdávanej i prijímanej lásky, dosť peniažkov, aby ste svojim bobčekom v brušku kúpili všetko, po čom Vám srdce piští, málo stresu a strachu z pôrodu, ideálne tehotenstvo aj príchod bábätka na svet. Želám veľa šťastia a užívajte si každý jeden deň, lebo už o rok sa možno bude nostalgicky usmievať nad podobnou diskusiou, iba s rokom 2019 🙂 🙂 :-*
@krumpel
Jeej, super, gratulujem. Mne asi tiez nesedi ten termin podla ms, teraz sa mu zdala o 6 dni starsia. Na morfologickom bolo vsetko v poriadku a dal mi odporucanie na diabetologiu kvoli ogtt. Nasa ma 410 g. Prisiel mi ten odposluch, je to sranda ako je pocut a este ked do toho kopka 😍
@1nikuska9 cize ti zmenil aj termin porodu? Pri mne sa nakoniec rozhodol, ze ideme rodit prirodzene comu sa tesim. Ja idem o mesiac tiez na vysetrenie tehu cukrovky, mam vypit pred odberom daku sladku vodu co mi predpisal. Chcela som aj foto zo sona ale mal ruku na tvaricke tak by to bolo zbytocne.
@krumpel
Mne na dia ambulancii povedali ze si mam kupit glukozu, mne ju nepredpisal nikto 😏 termin zatial nezmenil, ani nic nehovoril len v knizke som si to precitala. Mne nachvilu prepol usg na 3D ale vtom sa nam otocila a videla som len temeno hlavy skoda 😞 chcela by som len nachvilu vidiet tvaricku. Mozno aj nabuduce to prepne ale to uz pojdem asi sama, teraz by ju videl aj muz. Aj ked jemu to asi vadit nebude, aj tak ho viac zaujimal ten stroj a rozmyslal ako to funguje ako keby pozeral na stenu na obrazovku, chlapi 😁
@krumpel
Neviem ci mam ist alebo nie. Ukazoval nam aj jej pusinku uplne zblizka cez celu obrazovku mala pery, ci nahodou nema razstep a bolo to take krasne ze rozmyslam nad 3D. Na zaciatku som si hovorila ze nepojdem ale teraz neviem. Nepotrebujem polhodinovy 3D ultrazvuk ale keby len nachvilocku to prepol. Podla PM mam termin 24.8. tak uvidim ci sa nieco zmeni. Aj pozeras kocik a veci ked uz vies co to bude? Mne uz tolko bab z okolia nuka oblecenie ze keby som nechcela nemusim nic kupim no zatial to nemame kam dat, nemam pre nu skrinu.
Ahojte 🙂 tak uz mame potvrdeneho na 100% chlapceka. Uz kupujeme vsetko co treba nech mame potom klud s obchodmi, je toho strasne veeela a vsetko take drahe 🤭 konecne sme uz kocik vybrali Nuova Mon 2018, som z neho nadsena, maly a lahky. Ako sa vam dari vo vyberani veciciek?
@juli8
Ahoj, gratulujem 😉 ja chcem take velke a drahe kupit cez bazos, zda sa mi zbytocne vychadzovat vela penazi za to co dieta ani neznici. Ale ja som asi chorobne setriva 😁 kocik uz mam a nad inymi vecami rozmyslam. Napr som chcela vanicku na kupanie aj s komodou ale ked si ju kupila kamoska a videla som aka je malicka tak neviem, dlho sa v nej dieta kupat neda 😏 nechcem kupovat zbytocnosti bez ktorych sa clovek zaobide. My mame vybrate meno, nasa bude Tamara
@krumpel

@krumpel
Ja som bola tiez len kvoli odberu ale spravil aj sono a tak mi vsetko popisal ako keby som bola na morfologickom. Tiez beriem magnezium, 2krat denne ale v poslednej dobe na to zabudam 😏