icon

Termín pôrodu august 2018

krumpel
11. dec 2017

Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?

1nikuska9
14. apr 2018

@krumpel
Ved to, ked sa postasti tak to vyzera ako nove. Aj tento nas kocik vyzera ako keby sme ho kupili novy z obchodu. Pekne meno ste vybrali 😊

krumpel
autor
14. apr 2018

@1nikuska9 kupovali ste ho cez bazos? Boli ste ho aj kuk ci ste to riesili kurierom.

1nikuska9
14. apr 2018

@krumpel
Bol na bazosi aj tu na MK. Isli sme pre neho, aj ked po komunikacii s predavajucou by som sa nebala riesit to kurierom ale navstivili sme poceste kamosku, ktoru som dlho nevidela. Takze sme si spravili vylet

juli8
16. apr 2018

Zatial mame vybrate meno Timotej ale rozmyslame aj nad Adamkom. Vecicky som pre male kupovala nove ale v akcii a neutralnej farbe kedze pocitame ze budeme mat este jedno dieta.

krumpel
autor
16. apr 2018

@juli8 mne sa aj teodor velmi lubi len s mojim muzickom je komplikovane sa dohodnut na dajakom mene, lebo on je taka konzerva 😀😀😀😀😀😀 kedy mas termin

juli8
18. apr 2018

@krumpel to moj by dal meno Teodor hned to je jeho oblubeny stryko 😄 termin mam 28.8. podla menstruacie ale doktor teraz povedal ze je o 5 dni vyvynutejsie tak neviem co to znamena ci budem skor rodit alebo co.

krumpel
autor
19. apr 2018

Zeny kolko kil ste zatial pribrali

1nikuska9
19. apr 2018

@juli8 uvidis kedy sa sam vypyta. Ja mam termin 24.8 ale podla morfologickeho je starsia o 6 dni.
@krumpel ja som pribrala cca 5kg

krumpel
autor
19. apr 2018

Na mna sa tie kilecka dajako lepia. Uz mam o 7,5 kg viac 😀

1nikuska9
20. apr 2018

@krumpel nevadi 😉
Ked som v robote pri porodoch prezeram tym zenam knizky a vcera som citala ze prve 3 mesiace zena pribrala vyse 10kg a zvysok tehotenstva len 5. Takze ani nemusi platit ze ku koncu sa pribera najviac. A kolegyna prvych 5 mesiacov nic a potom 20

krumpel
autor
20. apr 2018

@1nikuska9 som zvedava na kolko sa vysplhame, kamoska ma termin o tyzden, cele tehu jedla veeeeeelmi malinko a teraz ma problem s tym, ze babo je male a doky sa jej hned pytal, ze ci dostatocne je, ci neni vegetarianka,...

1nikuska9
20. apr 2018

@krumpel tiez som zvedava kolko priberiem 😏 ja velmi vela jem a hlavne sladke. Aj predtym som sladke mala rada ale teraz to je strasne. Normalne jedlo mi ani nechyba pocas dna ale len vselijake blbosti, cukriky, cokolady, chrumky,... tento tyzden som sa dala na umyvanie okien, veru je to uz horsie so mnou ale setrim sa, kazdy den len jedno velke. Vy ste ako na tom s nejakymi velkymi domacimi pracami? Zacala som trosku s obavami ale uz mam 2 okna za sebou, aspon nieco

krumpel
autor
20. apr 2018

@1nikuska9 s jedenim som na tom ako ty. Varene by ani nemuselo byt, stacili by jogurty, piskotiky, cokolady,.... Ja sa chystam zajtra upratovat, chcela som aj okna, ale dajaco nam kopu pod oknami takze sa do nich ani nejdem pustat. Ale neminie to ani mna.

juli8
20. apr 2018

mna caka umyvanie okien po prerabke domu v 8 mesiaci 😁 si fandim ze to vtedy zvladnem 😄 ale uz teraz fucim ked nieco robim. Najhorsia je dlha chodza, muz bol so mnou teraz na prechadzke a povedal ze uz so mnou nejde 😁 ze keby sme sli pomalsie uz by cuval.

krumpel
autor
20. apr 2018

@juli8
@1nikuska9 ja mam doma rocneho velmi temperamentneho a aktivneho maltezaka takze sa s nim snazim hodit kazdy den na dvoj, troj hodinove prechadzky, ale poviem vam, ze mam dost ked pridem domov.

1nikuska9
21. apr 2018

@juli8 my sme boli minuli tyzden v Prahe a tam sme obidva dni chodili cca 8 km, to este zvladam ale musime ist pomalsie, tiez nevladzem chodit rychlo a muz neni zvyknuty pomaly. Ja som si tiez myslela ake to bude zle ked som bola este na zaciatku tehotenstva ale da sa. Nepremaham sa ale pomalicky sa motkam po dome. A v juni mam v plane Chorvatsko, dufam ze to este zvladnem 😊
@krumpel to ti verim psik da zabrat, to mas ako keby si uz jedno dieta mala doma

krumpel
autor
22. apr 2018

@juli8
@1nikuska9 pockajte fucat iba budeme v lete v tych horucavach.

zuzipuk
22. apr 2018

@krumpel je tu aj skupina Augustovky 2018, ak sa chces pridať 🙂

1nikuska9
25. apr 2018

Ahojte, uz asi tyzden mam bolesti v ruka a hlavne na dlani pod palcom. A dnes, kedze mi zacal novy tyzden, som citala co sa robi s babatkom a tam akurat pisali, ze sa moze objavit sy karpalneho tunela, no to je asi tento moj problem. Nemate to niektora?

krumpel
autor
25. apr 2018

@1nikuska9 jja nie, ja mam ale problemy so zubami. Tahali mi nervy.

1nikuska9
25. apr 2018

@krumpel so zubami mam aj ja, nastastie uz mam ten zub mrtvy niekolko rokov takze je to bezbolestne ale zacali sa mi nad nim robit hnisave vacky. Zajtra idem zas inej zubarke, moj ma poslal inde na vyliecenie kanalika tak som zvedava co mi tato povie lebo ti dnesni zubari nechcu bez rtg nic robit. Ja mam stareho, v zivote mi rtg nerobil.

krumpel
autor
26. apr 2018

Nas tatos

1nikuska9
26. apr 2018

@krumpel jeej, ten je krasny. To sa bude vozit 😊 kupovali ste novy?

krumpel
autor
26. apr 2018

@1nikuska9 nie, je po jednom dietati, myslim ze uplne staci.

1nikuska9
27. apr 2018

@krumpel jasne, staci 😉 ako budete riesit kupanie? Kupite si celu komodu s vanickou alebo len samostatnu vanicku? Ja ked pozeram kolko uz maju niektore baby v augustovkach nachystane mam uz trosku stresy z toho. My zatial nemame ani izbu nachystanu lebo sme len dostavovali treba vystierkovat, podlahy dat, vymalovat, ... 😏 ako novu spalnu tak aj detsku a kupelnu

krumpel
autor
27. apr 2018

@1nikuska9 ja som hladala augustovky a nenasla som ich. Viesco chcela som kupit iba obyc vanicku, ale znama nam pozicia prebalovaci pult kde je aj vanicka, ale kupovala by som to, dajako nie som velky zastanca tychto premodernizovanych veci.

1nikuska9
27. apr 2018

@krumpel take na kolieskach mate? Ani ja nepotrebujem extra moderne ale kamoska to robila tak ze dieta okupala v kupelni a potom v osuske preniesla na postel a tam obliekala a to sa mi zda neprakticke. Velakrat im ocikala postel a o bolesti chrbta uz ani nehovorim ked bola zohnuta nad nou. Druha kamoska ma zas komodu s vanickou a je to take velke, nespratne a oni to maju v detskej izbe a tam zas v kybloch nosit vodu a vylievat 😏 Na nete som nieco pozerala aj s pultom ale neviem

krumpel
autor
1. máj 2018

Zeny z bradaviek mi vyteka nejaka biela tekutinka, to hadam uz nie je mlieko

nikusqa
1. máj 2018

@krumpel to je kolostrum a je to normalne, nemaj obavy.

1nikuska9
2. máj 2018

@krumpel
Ja som tiez mala raz na podprsenke zaschnute ale zlte no odvtedy nic