Termín pôrodu august 2018
Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
Zatial mame vybrate meno Timotej ale rozmyslame aj nad Adamkom. Vecicky som pre male kupovala nove ale v akcii a neutralnej farbe kedze pocitame ze budeme mat este jedno dieta.
Zeny kolko kil ste zatial pribrali
Na mna sa tie kilecka dajako lepia. Uz mam o 7,5 kg viac 😀
@krumpel tiez som zvedava kolko priberiem 😏 ja velmi vela jem a hlavne sladke. Aj predtym som sladke mala rada ale teraz to je strasne. Normalne jedlo mi ani nechyba pocas dna ale len vselijake blbosti, cukriky, cokolady, chrumky,... tento tyzden som sa dala na umyvanie okien, veru je to uz horsie so mnou ale setrim sa, kazdy den len jedno velke. Vy ste ako na tom s nejakymi velkymi domacimi pracami? Zacala som trosku s obavami ale uz mam 2 okna za sebou, aspon nieco
mna caka umyvanie okien po prerabke domu v 8 mesiaci 😁 si fandim ze to vtedy zvladnem 😄 ale uz teraz fucim ked nieco robim. Najhorsia je dlha chodza, muz bol so mnou teraz na prechadzke a povedal ze uz so mnou nejde 😁 ze keby sme sli pomalsie uz by cuval.
@juli8 my sme boli minuli tyzden v Prahe a tam sme obidva dni chodili cca 8 km, to este zvladam ale musime ist pomalsie, tiez nevladzem chodit rychlo a muz neni zvyknuty pomaly. Ja som si tiez myslela ake to bude zle ked som bola este na zaciatku tehotenstva ale da sa. Nepremaham sa ale pomalicky sa motkam po dome. A v juni mam v plane Chorvatsko, dufam ze to este zvladnem 😊
@krumpel to ti verim psik da zabrat, to mas ako keby si uz jedno dieta mala doma
Ahojte, uz asi tyzden mam bolesti v ruka a hlavne na dlani pod palcom. A dnes, kedze mi zacal novy tyzden, som citala co sa robi s babatkom a tam akurat pisali, ze sa moze objavit sy karpalneho tunela, no to je asi tento moj problem. Nemate to niektora?
@krumpel so zubami mam aj ja, nastastie uz mam ten zub mrtvy niekolko rokov takze je to bezbolestne ale zacali sa mi nad nim robit hnisave vacky. Zajtra idem zas inej zubarke, moj ma poslal inde na vyliecenie kanalika tak som zvedava co mi tato povie lebo ti dnesni zubari nechcu bez rtg nic robit. Ja mam stareho, v zivote mi rtg nerobil.
@krumpel jasne, staci 😉 ako budete riesit kupanie? Kupite si celu komodu s vanickou alebo len samostatnu vanicku? Ja ked pozeram kolko uz maju niektore baby v augustovkach nachystane mam uz trosku stresy z toho. My zatial nemame ani izbu nachystanu lebo sme len dostavovali treba vystierkovat, podlahy dat, vymalovat, ... 😏 ako novu spalnu tak aj detsku a kupelnu
@krumpel take na kolieskach mate? Ani ja nepotrebujem extra moderne ale kamoska to robila tak ze dieta okupala v kupelni a potom v osuske preniesla na postel a tam obliekala a to sa mi zda neprakticke. Velakrat im ocikala postel a o bolesti chrbta uz ani nehovorim ked bola zohnuta nad nou. Druha kamoska ma zas komodu s vanickou a je to take velke, nespratne a oni to maju v detskej izbe a tam zas v kybloch nosit vodu a vylievat 😏 Na nete som nieco pozerala aj s pultom ale neviem
Zeny z bradaviek mi vyteka nejaka biela tekutinka, to hadam uz nie je mlieko

@krumpel
Ved to, ked sa postasti tak to vyzera ako nove. Aj tento nas kocik vyzera ako keby sme ho kupili novy z obchodu. Pekne meno ste vybrali 😊