icon

Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?

shehzade_91
28. júl 2011

ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede

pusa321
20. mar 2013

test som si robila, ukazal mi dievctko,ale narodil sa nam Tomasko🙂)

dukokatka
20. mar 2013

ked v januar tak chlapec ked februar tak dievca .

dukokatka
20. mar 2013

@pusa321 mozte mi napisat vase datum a kedy ste pocali,ja vam vypocitam lebo ma to zaujima ci to vychadza ci nie ale co som robila kamoskam tak kazdej vyslo spravne.

luciah187
20. mar 2013

@dukokatka prosim ta, len pre kontrolu, som 18.7.84 a ked pozeram rok 2013, tak az do oktobra by to malo byt dievcatko - sedi to, kukam to dobre? ja len pre istotu, je to pre mna velmi dolezite. dakujem ti za ochotu

pusa321
20. mar 2013

ale ja som si tobila ten test s mocu.. podla takej tabulky mi to vychadza🙂

luciah187
20. mar 2013

baby a co si myslite o jonasovej metode? ja to mam vyratane, len mi nechcu odpovedat na jednu podstatnu otazku, pisala som im viackrat, takze je to pre mna momentalne bezcenne. nemozem sa podla toho orientovat.

dukokatka
20. mar 2013

@luciah187 ano pozerate dobre od februara toho roku az do oktorbra dievka

dukokatka
20. mar 2013

@dukokatka a vychadza vam to podla jonasa a podla toho kalendara?

luciah187
20. mar 2013

@dukokatka Dakujem vam, tak snad to vyjde. No ja este dojcim a este nemam obnoveny cyklus. Viem, ze otehotniet sa da aj tak, len neviem ako sa mam orientovat podla jonasa, kedze tam si mam sledovat aj cyklus. Babatku sa nebranime ani ho zatial neplanujeme, nechavame to na osud, len by som si velmi priala dievcatko, kedze doma mam chlapceka.

dukokatka
20. mar 2013

neviem ako sa to pocita podla cyklu ,najprv musi nabehnut cylkus..

janina254
23. mar 2013

Monika92 prosiim prossim mohla by si mi vypocitat ja som 16.12.1980 a partner 13.07.1980 dakujem ☺

petrola
Odpoveď bola odstránená
daniwaugh
25. mar 2013

@petrola toto si prosim ta nekupuj je to kravina jak mraky

petrola
Odpoveď bola odstránená
daniwaugh
25. mar 2013

@petrola keby sa dalo pohlavie dietata urcit z mocu tak ti to spravi kazdy jeden gynekolog za maly poplatok. je to nezmysel absolutny, moj svagor je gynekolog a strasne sa na tom smeje. sancu mas vzdy 50/50 ze ti to vyjde... radsej schovaj penazenku a chod do Genetou kde to mas na 100% z krvi matky podla pritomnosti hormonov

luciah187
25. mar 2013

@daniwaugh prosim ta genetou to je nejaka klinika? Nenasla som to na nete. Vdaka

daniwaugh
25. mar 2013

@luciah187 no v podstate nie, oni sidlia na VS ale je to team profesionalov, zaoberajucich sa genetikou... skus www.geneton.sk

luciah187
26. mar 2013

@daniwaugh dakujem, vyzera to zaujimavo, mas s tym skusenost?

daniwaugh
26. mar 2013

@luciah187 ano mam 🙂

luciah187
26. mar 2013

@daniwaugh tak fajn pisu tam ze je to na 99,5% to je dost. Vdaka za tip

daniwaugh
26. mar 2013

@luciah187 uz je to na 100%, lebo hento beru do statistiky aj to, ze sa RAZ na zaciatku pomylili.. ale to este nepouzivali tuto metodu.. 🙂

kleoppatra
27. mar 2013

ahoj monika92, aj mna by velmi zaujimali tvoje výpočty, su take tajomne, ale zároveň verím, že pravdivé...my už s manželom mame jedného syna narodeného v 9 mes. 2010 a teraz čakame druhé bábo v auguste. Ja som narodená 1982 február, a manžel 1983 február. Bábo bolo splodené 2012 november...pomožeš nam s vypočtom? Dakujem

dukokatka
30. mar 2013

@kleoppatra
@kleoppatra skus si vypocitat podla toho cinskeho kalendara mne a mojim kamoskam to vyslo.http://www.chinesegenderchart.info/gender...

xpetruskax
7. apr 2013

@dukokatka čínsky kalendár počatia sme aj my skúsili a vyšlo nám, skúsili sme celú našu rodinu, vyšlo, skúsili sme známych a taktiež vyšlo, takže tomuto kalendáru veríme a na základe neho si budeme plánovať aj druhé bábätko 🙂

stanislava2
7. apr 2013

@daniwaugh ahoj máš pravdu ja mám dve dievčatá a velmi ale velmi sme chceli chlapčeka.Robili sme preto všertko možne aj nemožne aj sme sa riadne nasmiala ked sme si omylom zamenili z manželom čaje a manžel pil na lepšiu ovulaciu a ja na potenciu.Inak teraz ked už sme za vodou mame na toto obdobie nádherne vesele spomienky a ked by sme neboli už starý kludne by sme si to ešte zopakovali-Kupila som si test pohlavia od 8tt v 9tt testovala lebo som už nemohla vydržat a na moje prekvapenie ofialovel.Takže 32ečiek šlo von oknom a nedozvedela som sa z testu nič jedine to že ak sa zmieša ružová z bledo modrou vznikne fialova farba.No a v 12tt som na 3D sone sama uvidela že čakáme vytuženeho chlapca.Nekupovala by som už nikdy test je to blbost jak mraky a niekto sa pekne na mne nabalil a verim že takých rodičov je ajajajaj.Takže korunky sa len tak sypu.

daniwaugh
8. apr 2013

@xpetruskax mne monika predpovedala chlapca a podla kalendara je dievca takze na kalendar by som sa moc nespoliehala...
@stanislava2 nuz tak je to tak, odrbavaju nedockavych rodicov... je to cele taky nezmysel, ja nechapem jak to mozu predavat a tvrdit ze to je pravda. pohlavie z MOCU!!!??!!! chapes, keby to bola pravda urobi ti to hocijaky gynekolog hned nie?! 😀 😀

daniwaugh
8. apr 2013

mne inak uplne vsade inde baba vychadza -cinania, krv, prsten, proste uplne vsade a monika vravi ze chlapec (nevieme co to je tak nevravim nic) tak mozme cakat co to bude naozaj, dame vediet 🙂

stanislava2
8. apr 2013

@daniwaugh Tak verim že tužite po princeznej.V akom týždni si?My sme mali doma len same princezné aj ja mám sestru sestra má dcerky takže ked sme sa rozhodli ešte pre tretie dietatko od začiatku sme hovorili len o chlapčekovi samozrejme v prvom rade bolo aby bolo dietatko zdrave a podaril sa nám teda a je užasný nevymenila by som ho za milion.Je obletovaný všetkými princeznami.

daniwaugh
9. apr 2013

@stanislava2 tak s tym clovek rata ako s prvym ze bude zdrave, nikto si nezela chore babo :D
my sme teraz 8+3, tak este tyzden a mozme zistovat pohlavie 🙂 huraaaaa .. ale moj starsi tvrdi, ze to bude Lily (a to ani nevie ze sme tehu, len sa ho pytame, ze ked budeme mat dalsie dietatko, co to bude a on ze dievcatko a aj sam od seba hocikedy povie ze mami, dalsie babo budeme mat Lily, tak mu musim verit, nie? 😀 😀 😀 )

stanislava2
9. apr 2013

@daniwaugh Tak na zistovanie pohlavia je ešte priliš skoro.Mojmu synčekovi bolo pohlavie vidiet velmi skoro ale dievčatka sa podla sona horšie zistuju a ešte aj ked zistia dievčatko tak sa tam može neskor pipik objavit.No jedine že kupite ten užasny test pohlavia čo funguje na vzorku moču 😀 😀 😀 .Počula som že okolo 12-13tt sa dá zistit pohlavie nejakým krvnym testom.Držim palce