Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
Ahoj,chcela by som vediet pohlavie ja 26.jun78 manžel 2.august83 chlapčeka máme nar.min.rok a teraz čo by to bolo tento rok? dakujeeeem 🙂
Dobry den Monika, mozem aj ja poprosit o radu? Dietatko sme pocali v polovici marca, ja som april 81 a manzel jul 79. Termin porodu mame v polovici decembra a doma uz mame krasneho chlapceka. Dakujem velmi pekne a chcem tiez napisat, ze obdivujem, ze mate trpezlivost vsetkym odpovedat a este k tomu aj tak promptne. Este raz vdaka!🙂
Odpovedam iba IP
Iba RP
ahojte aj ja som dnes skusala ten test na urcenie pohlavia a vysla mi fialova...potom to trosku este stmavlo tak asi chlapec...no uvidim na ultrazvuku...dam vediet ..ale myslim,ze to bola asi skoda penazi .-/
Ahojte, aj mne monika pocitala pohlavie, ze sami chlapci mi vychadzaju, nikdy nie dievca a cakame dievcatko 😉 ... tak by som sa riadila asi pocitom a hlavne ultrazvukom, lebo pohlavie vie dopredu len BOH 🙂
monika 92 a to ako pocitas....ci to je chlapec alebo dievcatko....aj ja by som chcela vediet.
@barbara088 nijako to nepocita..pise somariny..malo komu to vyslo a striela ako jej pride a uz zacala odpovedat len do IP.. asi ju bavi robit si srandu, niekto to vypocitat naozaj dokaze, ale ona to nie je..😀 Komu sa trafila, tak sa fakt len trafila nahodou 😀
aha lebo mne to pri dcerke pocital manzelov kamarat a vyslo mi to...hihi
@shehzade_91 nikdy som nad takym testom neuvazovala, je predsa jedno, ci to bude dievca alebo chlapec. Ak dieta chcem na pohlavi nezalezi, hlavne ak sa maju dvaja radi 😀
ahoj monika92 - mohla by som ťa poprosiť o výpočet. Chceli by sme chlapca - zatiaľ tehotná nie som. Kedy sa máme snažiť? Ja február 82 a manžel november 73. Dievčatko už máme - počali sme ho 08/2003 - sedí to s tvojím výpočtom? Ďakujem
@kikaba44 ahoj samozrejme ze to je jedno hlavneze sa nam narodilo zdrave dieta.. Ale si myslim ze vacsina zien v kutiku chce vediet co caka a ja som bola jednou z nich.. A ty ak niesi tak to je ok 🙂
Mne tiež vypočítala chlapca a vzchádza dievčatko🙂)
Mne vyšla presne taka tmavofialova a čakám chlapčeka🙂

@stanislava2 vobec nie 🙂 geneton to z krvi robi od 10tt 🙂