Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@eliska35 pozeram,ze si starsia ako tvoj muz,u nas je to tak isto,tiez som starsia a ked som pred casom Monike pisala,napisala mi,ze budeme mat stale rovnake pohlavie,tym,ze je muz starsi.a ze ak mame prveho chlapca,vzdy budeme mat chlapcov...cize vy budete mat stale dievcata 🙂 u nas to zatia vychadza :D
Ahojte, viete mi povedat ohladom tejto metody vymeny krvi, ci je to nespolahlive v pripade, ze muz daroval napr pred 5r plazmu. Ma to vplyv/zmenu? Vdaka.
@monika92 ahoj.mohla by som aj ja poprosit?doma sa stale dohadujeme😄ja august 1994 a priatel februar 1985.dakujem velmi pekne
Ahoj monika zaujal ma tvoj vypocet tak ak budes taka zlata ja som 3/1986 a moj 6/1974
Ahoj Monika, tiez by ma zaujimalo ci darovanie plazmy ma na to vplyv. Muz daroval pred par rokmi par krat..vdaka (iba plazmu)
Ahoj Monika mohla by som poprosit o vypocet? Ja 23.11.85 a manzel 20.2.1981,moc dakujeeeem
Ahoj ja 27.2.1990a mus11.7.1986 dakujem
Caute kocky, nechodím sem tak Vás poprosím píšte iba správy 😊 Rada Vám poradím 😉
@klaravolna dievčatko
@mimcurik no nevyšlo... A spôsobila som Vám nejakú ujmu na zdraví? Alebo obrala o peniaze za nejaké výpočty? 😊 hlavne ze vsetko je v poriadku a deti su zdravé, za to ze to vyjde 80% žien a 20% neznamená ze je to blbosť.. Rada by som vedela co je 100% Metoda vo svete pretože nikto a nic neni 100% 😊
Pekný den.
Baby veď to je jedno či baba či chalan hlavne že sú zdravé. 😚
@monika92 ja som sa nevyjadrila ze je to blbost , to napisal niekto iny , takze tento komentar adresujte prosim tomu co to tvrdi ze je to blbost .... Len som napisala ze to nie je iste ta metoda ,tak ako ziadna ina nie je 100percentna ... A ano hlavne ze su zdravi ,to je dolezite ... Tiez prajem pekny den

@monika92 ,ahoj Monika prosim ta ja som november 1977 a muz jul 1986,prve mame dievcatko ma 3 rocky,cakame druhe a kazdy mi povedal ine,idem sa zblaznit,pomoz....,dakujem