Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@monika92 ak by si bola taka zlata, ja januar 84, manzel januar 83, dakujem 🙂
@penelope999 kazdopadne su monikine vypocty spolahlivejsie ako tie testy - aspon podla skusenosti, co tu mamicky pisu 🙂
Takže som zistila, že mužova sestra má manžela rovnakého ročníka: Ona je 12/73 a on 11/73 a maju dievča, chalan, chalan....
Moja spolužiačka si zobrala spolužiaka obidvaja sú ten istý ročník....... On 6/83 a ona 7/83 a maju chlapca a teraz dievča.....tak tomu neverím, je to presne ako s čínskym kalendárom 50 na 50 ......
Ahoj Monika vedela by si mi vyrata ci budeme mat niekedy dievcatko ked ja som narodena december 1981 a manzel november 1982. Uz mam 3 chlapcov. Len by som chcela vediet ci to ma este vyznam skusat. DAKUJEM
Ahoj monika92 ty to vies vypocitat? Vedela by si mi to vypocitat? Ja mam teraz 29 a manzel 33rokov.
@mimkagumka monika ma uz neaktivny profil..
Moja stará mama to počíta podľa násobkov sedmičky - kto je z rodičov vekom bližšie k násobku 7 podľa toho bude pohlavie dieťaťa...zatiaľ jej to vždy vyšlo a bolo ich dosť veľa... 😉 🙂
Ahojte, ja som tomuto testu verila, ale po dnešnom morfologickom ultrazvuku som naštvaná a sklamaná, aká je to somarina. Test mi ukázal jasne ružovú, neskôr asi po 15 minutach bola jemne fialkastoružová, na vzorkovníku v príbalovom letáku je to jednoznačné dievča. Dnes som bola na morfologickom ultrazvuku, čo je uplne podrobný ultrazvuk a doktor mi povedal jednoznačne chlapec! Hlavne že tam píšu viac ako 90% spolahlivosť!
@lenochch krv sa obmiena kazdych 7 rokov...ja som citala jeden clanok kde pisalo, ze videlis svoj vek /vek kedy si otehotnela/ cislom 7 a manzelov vek cislom 7 a ten koho vysledok je blizsie k cislu 7 tak take pohlavie by malo byt...ak je vyssie tvoje cislo tak dievca ak manzelovo tak chlapec...ale to je hlupost podla mna pretoze zhodou okolnosti ked som si to ja vypocitala vyslo mi dievca a aj to je dievca...ale ked som to napr. pocitala u mojich rodicov, ja mam dvoch bratov tak podla krvi to vobec nevychadzalo, tam kde bol chlapec som sa narodila ja a kde boli dievcata tak bol raz chlapec aj druhykrat chlapec 😀
dakujem mne to zatial sedi mam dvoch chalanov chceli by sme dievcatko...
@angelina86 my mame obaja s manzelom vysledne cislo 2, tak ake by malo byt potom pohlavie ak by som teraz v 30-tke otehotnela?
Ahoj Monika 92 mohla by som ta poprosit aj ja 🙂) ja som jun 83 a manzel august 80.Cakame druhe babatko a chceli by sme chlapceka 🙂)chcela som si kupit ten test ale vidim vela negat.nazorov :((( velmi pekne ti dakujem....
Ahoj Monika chcem ťa pekne poprosiť, vypočítala by si mi pohlavie babatka? Prvý synček sa mi narodil 12sept.2012.ja som narodená 22.6.89,manžel 19.12.73,teraz som V 10tt.ďakujem krásne
Monika92 môžem tá aj ja poprosiť o vypočítanie. Už máme 2 chlapcov. Ja som nar. 1985 a muž 1972. Ďakujem
@kukulienka28 52% chlapec, 48% dievca 😉
Ahojte, tak pripájam moju skúsenosť s takým to testom.... Kúpila som ho asi za cca 30 e a bola tam jasne ružová farba 🙂 🙂 🙂 🙂 Tak som sa vytešovala, lebo aj chute som mala skôr "dievčenské", aj bruško a boky.... Mám už 4 r. syna a vedy som mala úplne odlišné sprievodné javy v tehu.... Takže s vnútorným uspokojením a s presvedčením, že tentoraz čakáme dievčatko som sa včera vybrala na morfolog. usg.... Doki sa ma pýta: Chcete vedieť pohlavie??? No a ja s kľudným hlasom že áno, ale že ja som už vnútorne "nastavená" a aj presvedčená o tom, že čakám dievčatko..... 😉 A doki na to: Pani zlatá, to vaše dievčatko má už teraz parádne veľký pipík 😀 😀 😀 Je to totiž na 100 percent chlapec 😉 Toľko o "spoľahlivých" testoch z netu a iných povedačiek o chutiach a tvare bruška::o DDDDD Pekný deň a mimochodom, taký výbuch smiechu dlho v ordinácii nemali... 😉
Ja som si to kúpila a višlo mi dievčatko. Ale doktor určil chlapca tak uvidím.. Zistím to až pri porode. Lebo aj doktor sa može mýlit. No nie? 😀 🙂 😉
@medulienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika1293 Ahoj aj ja som si robila A vyšlo mi dievčatko taká krásna ružová. Tak uvidíme samozrejme dám vedieť skúsenosť 🙂
monika92 dlho som vahala,ale pisem ti vyratas mi prosim velmi pekne ja som november 1977 a muz jul 1986 co to bude,prve mame dievcatko a druhe nam povedz ty,dakujem