icon

Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?

shehzade_91
28. júl 2011

ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede

monika92
5. jan 2013

Jaaaj baby ako Vam zavidim... Aj ja by som uz chcela babo :(

monika92
5. jan 2013

@xpetruskax lebo ti to vyslo?to mohla byt cisto nahoda...su to zbytocne vyhodene peniaze....

lugigi
5. jan 2013

ahojky 🙂 mne ten test ponukol sam pan dr... platila som 25€, povedal,ze je to novinka z Ameriky..polickosa zafarilo na fialovo. ... bola som cela happy, strasne som tuzila po dievcatku...az do poslednej sekundy som verila ze bude dievcatko kedze sa nam nechcelo ukazat na ultrazvuku....narodil sa nam chlapcek 🙂... takze ak to niekomu fungovalo a je spokojny asi to bola blba nahoda....

reni1512
5. jan 2013

@monika92 drzim prsteky...vyjde ti to neboj!!!! na kazdeho raz pride rad 🙂 ... a dam ti vediet ci ti to vyslo s tym pohlavim, lebo som citala viac clankov, moj dedo to vyratava,neviem podla coho :D ale nikde som sa nedocitala ze by to zaviselo od veku rodicov, tak uvidime 🙂 drz sa!

monika92
5. jan 2013

@reni1512 dakujem Ti 🙂 a nie nedocitala si sa, pretoze to nikde neni napisane ako som uz pisala viem to len ja a moja rodina 🙂 tak ako aj tvoj dedko podla seba ked rata 🙂

monika92
5. jan 2013

@lugigi presne tak. Je to nahoda ze to vyjde ja tiez poznam baby co si pokupovali tieto testy a niekomu to vyslo niekomu nie. Je to cisto len nahoda, ale kazda baba je zvedava co nosi v brusku 🙂

lugigi
5. jan 2013

Ale o to vacsie prekvapenie sa sktyva v brusku,ked nevies co to je 🙂 ja som tomu testu velmi neverila,ale dufala som ze to bude baba 🙂 aj tak som bola prekvapena ked mi polovicka povedala ze mame chlapca🙂 ak bude raz druhe bejbe,urcitesi nenecham powedat co to bude 🙂 krasne mile malinkate prekcapenicko 🙂

stanislava2
5. jan 2013

@lugigi podla mojich skusenosti je to blbost aj ja som mala test fialový ani chlapec ani dievča a 35eu vyhodených von oknom.Na teste bolo napisané ružová dievča modra chlapec.Test som robila v 9tt z ranného moču.V 12tt som už aj sama na 3D videla že je to chlapec.čitala som si potom vela recenzii na tento test a niekto sa parádne nabalil a čudujem sa že ich ešte predávaju a nenašiel sa nikto kto by to stopol.Kedže test sa zafarbi a funguje tažko niečo tomu človeku dokazat.Ked som si ho objednávala nenašla som konkrétneho predajcu ani kamenny obchod kde by som vyrobok v pripade potreby mohla reklamovat.Prečo asi????

stanislava2
5. jan 2013

Baby pozrite si stránku test pohlavia GenderMaker.Ja som mala tento test inak vobec tes tnevyzeral tak ako je vyobrazený na uvodnej stranke.Zaujimavé su tiež podmienky reklamácie tohto testu.Vrátit možte len neotvoreny nepoužity test.Samozrejme tam maju 98 %uspešnost testu takže ak Vám test nevide samozrejme sa musite zaradit medzi tie 2%.Pekne prešpekulovane.

stanislava2
5. jan 2013

A ešte skuste na tejto stranke prispiet svojou skusenostou ak sa Vám to podari dajte mi vediet ako lebo mne sa to nepodarilo.

monika92
5. jan 2013

Podla mna je aj tak hlavne aby mimco bolo zdrave 🙂 je jedno co to bude lebo lubit ho budete tak ci tak... Kazda je zvedava ale aj tak je to 100% ked sa to narodi 🙂

monika92
5. jan 2013

Stasne chcem babatko a velmi sa na to tesim, dufam ze coskoro sa nam podarii 🙂)

nikiflinstone
13. jan 2013

monika! aj ja chcem vediet!:D mozes, prosim, este raz napisat postup? 🙂))

My sme obaja 1991, maj a jun🙂 dakujem a prajem vsetko dobre!🙂

nikiflinstone
13. jan 2013

Planovala som si ten test kupit, garantuju 99% pravdepodobnost, no po vasich skusenostiach tak nespravim. Dakujem velmi pekne za info🙂

lubka1983
13. jan 2013

@monika92 ahoj monika prepac ze otravujem,ale mozem ti dat aj moje udaje pre vypocet?nar moje a manzelove den a rok?

enya00
13. jan 2013

@monika92 aj ja mozem otravovat???? 🙂

petrisorka
22. jan 2013

@monika92 ahoj, tak dnes nam povedali, ze je to dievcatko 🙂

stanislava2
22. jan 2013

@petrisorka takže vypočty sa nejak mylili.

petrisorka
22. jan 2013

@monika92 ahoj, dnes nam povedali, ze cakame dievcatko 🙂

petrisorka
22. jan 2013

@stanislava2 asi sa vypocty mylili 🙂

amanra
22. jan 2013

@monika92 dakujem za odhad pohlavia 🙂 ale necakam dievcatko, potvrdil sa chlapec 🙂 zrejme ziadna metoda vypoctu nie je dokonala 😀

stanislava2
22. jan 2013

@petrisorka prve dietatko som mala ked bolo sono ešte len v plienkach pohlavie som nevedela až po porode a babky a tety mi hadali pohlavie podla toho ake mám brucho suseda mi ratala podla veku vraj sa žene každých sedem rokov meni krv.To som dateraz nepochopila lebo som sa narodila z krvnou skupinou 0 pozit a budem ju mat až do smrti.No ona mi to stale ratala a vyšiel jej chlapček a mali sme dievčatka. Kupila som si aj ten test na určenie pohlavia no tiež dobry blud ale čo aspon som sa poučila a prišla pre svoju zvedavost a nedočkavost o 35 eu a niekto sa na nedočkavych maminach ešte aj super nabali.

petrisorka
22. jan 2013

@stanislava2 aj ja mam krvnu skupinu nulku 🙂 Dneska nam krasne doktorka popisala na sone dievcatko 🙂 Manzel sa velmi potesil, bol pri tom, cele si to nahral na video 🙂 Nasa krasna laska 🙂

monika92
22. jan 2013

@amanra ved to neni 100% ziadna metoda...to je jasne....gratulujem a prajem vela stastia

kmnigvil
26. jan 2013

@monika92 Ahoj, mohla by si mi prosím ťa napísať čo čakáme? Ja mám dátum narodenia apríl 1979 a môj partner je narodený v septembri 1975. Mám 5,5-ročnú dcérku, ktorá sa mi narodila ako 28-ročnej a mám ju z pvého manželstva. Ďakujem pekne za odpoveď!

monika92
26. jan 2013

@kmnigvil dievcatko

mimasimi
26. jan 2013

@monika92 Ahoj, môžem aj ja? Kámoške, narodená január 1982, manžel júl 1977, žiadne iné dieťa nemajú, termín má v auguste 🙂

lenonka113
29. jan 2013

@monika92 Velmi velmi ta prosim vedela by si aj mne vypocitat podla tych vypoctov ce co teraz cakame? Termin porodu mam na 17.6.2013 a ja som sa narodila v marci 1984 a manzel vo februari 1983. Velmi ma to zaujima,kedze mame doma uz 2 chlapcov....tak sme zvedaviii....Budem ti vdacna...dakujem

lenonka113
29. jan 2013

@monika92 a mozem ,ak by si mi to napisala do ip...dakuuuuuujeeeemmmmmmmm ☹

monika92
29. jan 2013

@lenonka113 chlapec